Τα πλάνα για το WWE Hall of Fame 2021


Το WWE είχε μερικά πλάνα για το Hall of Fame του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας όλα ακυρώθηκαν και η τελετή δεν έλαβε μέρος ποτέ. Ωστόσο φαίνεται να επαναπρογραμματίστηκε για να λάβει μέρος μέσα στο 2021.

Κατά τη διάρκεια του Wrestling Observer Radio, ακούστηκε ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί κανονικά η τελετή του Hall of Fame, χωρίς να περιλαμβάνει κοινό στις εξέδρες βέβαια.

Να σημειωθεί πως τα πλάνα αυτά που μπορούν να αλλάξουν, και μετά από απόφαση του WWE ο κόσμος να έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την εκδήλωση. Άλλωστε γίνονται προσπάθειες για να επιστρέψει ο κόσμος στις άδειες αρένες ενόψει WrestleMania 37, αναμένεται να δούμε τι αποφάσεις θα πάρουν.

Τέλος να σημειωθεί πως τα ονόματα των Batista, Bella Twins, JBL, Jushin “Thunder” Liger, nWo, και “The British Bulldog” Davey Boy Smith είχαν ανακοινωθεί για την εκδήλωση του 2020, οπότε θα περιλαμβάνονται σε αυτή του 2021. Για την ώρα το μόνο που προβληματίζει είναι το ταξιδιωτικό κομμάτι, καθώς αρκετοί από τους παραπάνω δυσκολεύονται να ταξιδέψουν αυτή την περίοδο.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη