Raw 11/01/2021: Fireball & Brimstone!


Tο Ringside House είναι εδώ με ένα αμφιλεγόμενο επεισόδιο του κόκκινου show. Με τον WWE Champion, Drew McIntyre θετικό στον Covid-19, τι μας επιφυλάσσει το σόου της εβδομάδας;
 
- To επεισόδιο άνοιξε με τον Chief Operating Officer του WWE, Triple H ο οποίος δεν πρόλαβε να πει δύο λέξεις πριν τον διακόψει ο Randy Orton και απαιτήσει από τον Hunter να του δώσει το WWE Championship. Ο Triple H δεν δέχτηκε τόσο εύκολα και αντιθέτως δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο Randy στοχεύει θρύλους όλο αυτό το διάστημα. Ο Randy απάτησε προκαλώντας τον Game σε ένα απλό "fight" που επίσης αρνήθηκε μέχρι που ο Randy έπιασε στο στόμα του την Stephanie, και ο Triple H απάντησε με ένα γερό δεξί και ένα συμβολικό "ναι" το οποίο θα βεβαιωθεί αργότερα.
 

Charlotte Flair vs. Lacey Evans
 
Περισσότερο segment παρά match με ακόμα μία εμφάνιση του "Nature Boy" Ric Flair σε αυτό το περίεργο τρίγωνο Charlotte-Ric-Lacey. Η Charlotte φαινόταν να έχει τη νίκη με ένα Natural Selection αλλά ο Ric μπήκε στη μέση και κόστισε στη κόρη του (;) το ματς με ένα callback από τον αγώνα Rick Rude vs. Ultimate Warrior στο SummerSlam του '89 (μου θέλετε και reference... ΟΡΙΣΤΕ!).


Υ.Γ. 1: Ric Flair βλέπω παίζεις ακόμα καλή μπάλα, μπράβο παιδί μου
 
Υ.Γ. 2: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
 
Jaxson Ryker vs Jeff Hardy
 
Rollup σε λιγότερο από ένα λεπτό, πρόκληση από Jeff για ματς με τον Elias, απαλό SKIP!

Elias vs Jeff Hardy
 
Ακόμη ένας απογοητευτικός αγώνας, όπου τελείωσε με Twist of Fate & Swanton Bomb για το pin σε λιγότερο από 5 λεπτά. SKIP x2!
 
Sheamus & Keith Lee vs The Miz & John Morrison
 
Αρκετά καλό tag match με ένα πολύ αστείο botch μετά από shoulder tackle του Keith Lee στον John Morrison στη γωνία με αποτέλεσμα να ξεβιδωθεί το κορυφαίο turnbuckle, φανταστικό. Το τέλος ήρθε μετά από Brogue Kick του Sheamus στον Morrison. Λίγο αργότερα ακολούθησε και ένας αγώνας μεταξύ Sheamus και Keith Lee γιατί... ούτε κι εμείς καταλάβαμε γιατί, ωστόσο ο Lee με το Spirit Bomb κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Bobby Lashley vs Riddle
United States Championship Match
 
Ο Bobby Lashley κερδίζει ένα αρκετά γρήγορο και επίπονο match με το Hurt Lock. Ενώ λίγο αργότερα ο Riddle προκάλεσε τον MVP γιατί αυτό είναι το thing του σημερινού επεισοδίου. Και όπως καταλαβαίνετε, ο Riddle κέρδισε με DQ μετά από Spear του Lashley.


Drew Gulak vs AJ Styles

Αυτό το match και να θέλανε δεν μπορούσε να μην ήταν καλό με τέτοιους συμμετέχοντες. Παρότι πιστεύω ότι έπρεπε να νικήσει ο Gulak έστω και με rollup, το ματς ήταν αυτό που λέμε "short & sweet".


Triple H vs Randy Orton
 
Δυστυχώς δεν ήταν ούτε κοντά σε αυτό που νομίζετε... εκτός αν διαβάζετε τη στήλη μου. Λοιπόν πάμε:
1) Το "match" δεν ήταν official και δεν κράτησε περισσότερο από 5 λεπτά
2) Τα φώτα έσβησαν και η βαριοπούλα που πήρε νωρίτερα ο Triple H έπιασε φωτιά
3) Μόλις άνοιξε ένα μωβ φως ο Triple H εξαφανίστηκε
4) H Alexa Bliss εμφανίστηκε και έριξε μία φωτόμπαλα αλά Hulk Hogan 1998 (μόνο που εδώ δούλεψε) κατευθείαν στα μούτρα του Randy Orton...


Need I say more?...
 
Αποτελέσματα Raw 11/01/2021:

Η Lacey Evans κέρδισε την Charlotte Flair
O Jaxson Ryker νίκησε τον Jeff Hardy
O Jeff Hardy επιβλήθηκε του Elias
Oι Keith Lee & Sheamus επικράτησαν των The Miz & John Morrison
O Keith Lee επιβλήθηκε του Sheamus
O T-Bar επικράτησε του Xavier Woods
Ο Βοbby Lashley κέρδισε τον Riddle
O Riddle νίκησε τον MVP με αποκλεισμό
O AJ Styles επικράτησε του Drew Gulak
Οι Nia Jax & Shayna Baszler επιβλήθηκαν των Mandy Rose & Dana Brooke

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη