Raw 04/01/2021: Κοιτάζει τίτλο ο Goldberg


Το Ringside House είναι εδώ ακόμα μία φορά με όλα τα σημαντικά γεγονότα στο πρώτο κόκκινο σόου του 2021 και "Legends" edition του Monday Night Raw.

The New Day vs. The Miz & John Morrison

Μετά από ένα τυπικό opening MizTV (Cooooorrect!) και τους Miz & Morrison να λένε ότι το 2021 θα είναι η χρονιά τους (μόνο εγώ τους βαριέμαι όλο και πιο πολύ;) οι καλεσμένοι τους και πρώην RAW Tag Team Champions πήραν τον έλεγχο του hosting μέχρι που ο Miz δεν άντεξε αρκετά και... ο Teddy Long τους διέκοψε και ανακοίνωσε ότι ο Miz και o Morrison will go one on one WITH THE UNDERTAKEEER... μέχρι που ο Adam Pearce του θύμισε ότι δεν γίνεται αυτό οπότε προχωράμε στην επιλογή Β, The New Day vs. Miz & Morrison in a TAG TEAM MATCH PLAYA, HOLLA HOLLA. Basic opener, αλλά με περίεργο τέλος με τον Woods να τελειώνει το ματς με ένα Shining Wizard στον Morrsion για να τελειώσει ο αγώνας ξαφνικά. Skipable stuff to start.
 

Elias (w/ Jaxson Ryker) vs. AJ Styles (w/ Omos)

Παρά το περίεργο match up ήταν ένα αρκετά καλός αγώνας που δεν τράβηξε παραπάνω από όσο έπρεπε. Ο Elias έδειξε πόσο powerhouse μπορεί να είναι σε αυτό το ματς, ενώ ο βετεράνος AJ πούλησε φανταστικά αλλά με ακόμα ένα περίεργο και απότομο τέλος μετά από Styles Clash. Μετά τον αγώνα είχαμε ένα τέλειο show of force του Omos που τον προστάτεψε από ένα chairshot του Ryker δίνοντας στη κυριολεξία ένα Big Boot στη κιθάρα, απλά επικό.
 

Charlotte Flair & Asuka (w/ Ric Flair) vs. Lacey Evans & Peyton Royce)
 
Ένα πολύ ωραίο match για το γυναικείο tag team division αλλά με ένα περίεργο sub-story μεταξύ Lacey Evans & Ric Flair (δεν θα πω ψέματα I'm intrigued). Η ομάδα Royce/Evans κέρδισε μετά από ένα Crucifix pin της Peyton στην Charlotte, και τη Charlotte να ρίχνει το φταίξιμο στον πατέρα της. H heel Charlotte δεν είναι μακριά.
 

Bobby Lashley vs. Riddle
 
Ένα "Powerhouse vs. Striker Bout" το οποίο με κάνει να ανυπομονώ για ένα potential US Τitle Μatch μεταξύ των διαγωνιζόμενων και αρκετά έξυπνο τέλος. Όσο ο Riddle ήταν στο Hurt Lock έκανε tap-out χωρίς να βλέπει ο διαιτητής, και όσο ο Lashley και o MVP νόμιζαν ότι ο US Champ πήρε τη νίκη, ο Riddle εκμεταλλεύτηκε τη κατάσταση και νίκησε με ένα roll-up.
 

Randy Orton vs. Jeff Hardy
 
Μεθοδικό Randy Orton match το οποίο ήταν πόνος για τον Jeff Hardy στο 90% (ειδικά το σημείο με τα αυτιά). Οι δυο τους φημίζονται για τους μεταξύ τους αγώνες, οπότε καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε. Το ματς τελείωσε με ένα ωραίο callback σε ματς που είχαν στο Royal Rumble του 2008 με τον Orton να γυρίζει ένα Twist of Fate σε RKO για το τελικό pinfall.


The Hurt Business vs. The Lucha House Party
 
Οι Lucha House Party μάλλον έκαναν κάποια συμφωνία με τον Διάβολο για να έχουν τόσο καλό σερί  τελευταία. Όχι μόνο o Gran Metalik θα έχει ματς για την NXT Cruiserweight Championship στο New Year's Evil, αλλά κέρδισε και τους RAW Tag Team Champions (με roll-up βέβαια). Πάντως ήταν ένα ωραίο και σύντομο ματσάκι πριν το main event.


Drew McIntyre (c) vs. Keith Lee 
WWE Championship Match

Big Boy Match. Χρειάστηκε λίγη ώρα για να πάρει μπρος αλλά ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε. Με power spots παντού και πάντα και κάποια αρκετά επίπονα θα έλεγα (παράδειγμα το Powerbomb που δέχτηκε ο Keith Lee στο τραπέζι των σχολιαστών). Παρά κάποια αρκετά πειστικά near-falls, ο Drew και το Claymore ήταν οι αληθινοί νικητές αλλά ο Keith Lee έδειξε σε όλους ποιος στα αλήθεια είναι. Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε όταν ο Goldberg έκανε την επιστροφή του και προκάλεσε τον WWE Champion, Drew McΙntyre, σε ένα ματς στο Royal Rumble, με σκοπό να του μάθει τι θα πει «σεβασμός» προς τους θρύλους. Ο McIntyre δέχτηκε τη πρόκληση και έτσι έχουμε ένα blockbuster πρώτο title defence για το 2021.

Αποτελέσματα RAW 04/01
 
Η New Day κέρδισε τους The Miz & John Morrison
O AJ Styles επιβλήθηκε εναντίον του Elias
Οι Peyton Royce & Lacey Evans νίκησαν τις Charlotte Flair & Asuka
O Riddle επικράτησε του Bobby Lashley
Η Dana Brooke κέρδισε την Shayna Baszler
O Randy Orton επιβλήθηκε του Jeff Hardy
O Drew Mcintyre επικράτησε εναντίον του Keith Lee για να παραμείνει WWE Champion

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη