NXT 09/12/2020: Fall and Pray!

 Άλλο ένα επεισόδιο του NXT έφτασε στο τέλος του. Είμαι ο Γιώργος Ναστούλης από το Ringside House και σας παρουσιάζω όλα όσα έγιναν στο NXT αυτής της Τετάρτης. 

- To show άνοιξε με την επιστροφή του NXT Champion, Finn Balor ο οποίος έψαξε την επόμενη του πρόκληση. Pete Dunne, Kyle O'Reily & Damien Priest βγήκαν όλοι και μίλησαν στον Balor για το γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να είναι η επόμενη πρόκληση του πρωταθλητή. Υπήρξε μια μικρή διαμάχη μεταξύ των όσων βρέθηκαν στο ring, με τον Balor να λέει πως στο ειδικό επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς θα υπερασπιστεί τον τίτλο απέναντι σε όποιον αποφασίσει ο Regal, φεύγοντας απο το ring. Τότε, την επιστροφή της έκανε η Scarlett, η οποία υποδήλωνε τη παρουσία του Karrion Kross. O Balor είπε πως δε φοβάται τον Kross, ενώ ο Priest προκάλεσε τον Karrion αν έχει τα κότσια να τον συναντήσει. Η Scarlett γέλασε σατανικά και έφυγε. 
- Στο πρώτο ματς της βραδιάς, ο Isaiah Scott αντιμετώπισε τον Jake Atlas σε μια ευκαιρία ανέλιξης ενός από τους δύο στην Cruiserweight Division. O Atlas, μετά από ένα σύντομο και καλό ματς, έκανε την έκπληξη και έκλεψε την νίκη με roll-up από τον Scott, ο οποίος έφυγε εκνευρισμένος από το ring. 

- Στη συνέχεια ένα triple threat tag match έλαβε χώρα ανάμεσα στους Grizzled Young Vets, τους Ever-Rise και την Imperium. Οι τρεις ομάδες είχαν όλες τις στιγμές τους και έπειτα από έναν σκληροπυρηνικό αγώνα, η ομάδα των πρώτων  ήταν αυτή που έφυγε με την νίκη.  Μετά από ένα brawl ανάμεσα σε Toni Storm & τις Ember Moon και Io Shirai,  ο Tommaso Ciampa τέθηκε αντιμέτωπος με τον Cameron Grimes, σε έναν αγώνα, όπου έγινε υπό το βλέμμα του Timothy Thatcher. O Ciampa και ο Grimes δώσανε έναν ωραίο αγώνα, ο οποίος καθορίστηκε από την επέμβαση ενός νέου NXT Superstar, ονόματι Tyler Rust, o οποίος επιτέθηκε στον Ciampa και μολονότι ο Grimes, πήγε να το εκμεταλλευτεί, ο Blackheart πήρε την νίκη με το Willow's Bell. Μετά τον αγώνα, ο Thatcher επιτέθηκε στον Grimes. 
- Αφού είδαμε ένα vignette με τα βασανιστήρια του Boa & της Xia Li και την εκπαίδευση τους, αλά Cobrai Kai style, o NXT North American Champion, Johnny Gargano, μαζί με την Candice LeRae, την Indi Hartwell & τον Austin Theory, έκαναν την είσοδο τους στο ring. Σε ένα αστείο segment αλλά παράλληλα πολύ καλό, μάθαμε από ότι φαίνεται ότι αυτή η φατρία λέγεται The Way, ενώ στη συνέχεια ο Priest διέκοψε την τετράδα, αφού εκείνοι μιλούσαν για την κυριαρχία τους στο WarGames και απείλησε να έρθει στο ring, όταν ο Karrion Kross έκανε την επιστροφή του και επιτέθηκε στον Priest, αφήνοντας τον ξάπλα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε στο Challenger του με την Scarlett. 

- Στο καλύτερο ματς του επεισοδίου, ο Pete Dunne αντιμετώπισε τον Killian Dain, παλιό γνώριμο του από τα UK Indies. Σε ένα πολύ καλό ματς και έπειτα από τις παρεμβάσεις των Lorcan & Burch από την πλευρά του Bruiserweight & του Drake Maverick από την μεριά του "Beast of Bellfast", ο Dunne κέρδισε τον Dain έπειτα από το Bitter End. 
- Στο main event της βραδιάς, η Raquel Gonzalez αντιμετώπισε την Ember Moon. H Gonzalez βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και το απέδειξε για άλλη μια φορά απέναντι στην πρώην NXT Women's Champion, αφού την κέρδισε έπειτα από ένα modified powerbomb. Μετά το ματς η Storm πήγε να πάρει την εκδίκηση της και να επιτεθεί στην Moon, αλλά η Rhea Ripley έκανε την είσοδο της και έτρεξε να σώσει την παρτενέρ της στα Wargames, έχοντας ένα έντονο staredown με την Raquel Gonzalez. 

Αποτελέσματα NXT 09/12/20:

O Jake Atlas κέρδισε τον Isaiah "Swerve" Scott
Οι Grizzled Young Veterans επιβλήθηκαν των Ever-Rise & Imperium 
O Tommaso Ciampa επικράτησε του Cameron Grimes 
O Pete Dunne κέρδισε τον Killian Dain 
H Raquel Gonzalez επιβλήθηκε της Ember Moon 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη