Αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές του Luke Harper στο WWE


Σε ηλικία μόλις 41 ετών (γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1979), ο Jon Huber απεβίωσε το Σάββατο (26/12) σε νοσοκομείο της Φλόριντα έπειτα από σύντομη ασθένεια στους πνεύμονες. Την είδηση αποκάλυψε στα social media η σύζυγός του, Αμάντα, τονίζοντας πως ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τον COVID.

Από τότε ο κόσμος του Pro Wrestling πενθεί για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και υπέροχο πατέρα που αγάπησε τα παιδιά του και την οικογένεια του. Έτσι, στο σημερινό άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες στιγμές που είχε ο Luke Harper όσα χρόνια βρισκόταν στο WWE.

- Η επιστροφή του στο Clash of Champions 2019


Στο Clash of Champions, ο Erick Rowan αντιμετώπιζε τον Roman Reigns σε ένα ιδιαίτερο No Disqualification Match. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Harper πραγματοποίησε την επιστροφή του στο ρινγκ, και με ένα δυνατό Clothesline έβγαλε νοκ-άουτ τον Reigns. Έπειτα ακολούθησε το Iron Claw από τον Rowan για να πάρει μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του. Είναι από τις περιπτώσεις που καταλαβαίνεις πόσο ενωμένοι ήταν οι Harper & Rowan, σε σημείο που πάντα ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον.

- Ο Harper κερδίζει το Intercontinental Championship


Ο Luke Harper ήταν ένας σπουδαίος επαγγελματίας στο ρινγκ, και αυτό το έδειχνε κάθε εβδομάδα που εμφανιζόταν στην τηλεόραση. Ήταν ίσως το μοναδικό μέλος της Wyatt Family που ξεχώριζε για τις ικανότητες του. Το ημερολόγιο δείχνει 17 Νοεμβρίου του 2014, όταν σε ένα επεισόδιο του Raw ο τότε πρωταθλητής Dolph Ziggler αντιμετώπιζε τον Luke Harper σε αγώνα για το Intercontinental Championship. Μετά από έναν όμορφο αγώνα, και ένα πολύ δυνατό Clothesline (που έκανε τον JBL περήφανο) ο Harper κέρδισε τον πρώτο του singles τίτλο με το WWE.

- Οι Bludgeon Brothers κερδίζουν τους τίτλους στην WrestleMania 34


Η WrestleMania 34 περιλάμβανε μια από τις αγαπημένες στιγμές στην καριέρα του Harper, με τους Bludgeon Brothers να κερδίζουν τους SmackDown Tag Team τίτλους μετά από έναν όμορφο αγώνα κόντρα στους New Day και στους Usos. Το ματς τελείωσε με τον Harper να περνάει από ένα δυνατό Powerbomb από το top rope τον Kofi Kingston και να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

- Το ντεμπούτο του στο NXT


Ήταν 7 Νοεμβρίου του 2012, όταν ο Luke Harper έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο NXT όπου σε ένα σύντομο ματς επικράτησε του Jason Jordan. Τότε ο Harper γνωρίστηκε στον κόσμο του Wrestling ως ο "πρώτος γιος της Wyatt Family" με τον ίδιο τον Bray Wyatt να κάνει την παρουσίαση. Μιλάμε για την εποχή που η Wyatt Family έκανε τα πρώτα της βήματα στο WWE με ένα συγκεκριμένο πλάνο.

- Η επιστροφή του στο No Mercy 2016


Στο main event του No Mercy 2016, ο Bray Wyatt αντιμετώπιζε τον Randy Orton μετά από μια έντονη αντιπαλότητα που είχαν εκείνο το διάστημα. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Orton είχε πάρει το προβάδισμα και ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει, αλλά ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο Luke Harper για να απασχολήσει τον Viper. Έπειτα ακολούθησε το Sister Abigail από τον Bray για να πάρει μια σημαντική νίκη.

Rest In Peace, Luke Harper!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη