SmackDown 25/12/2020: Δώρο Χριστουγέννων!


Αυτή την εβδομάδα είδαμε ένα σπέσιαλ Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Friday Night SmackDown, με τον Big E να κερδίζει το Intercontinental Championship, τους Roman Reigns και Kevin Owens να δίνουν μια δυνατή μάχη μέσα στο Steel Cage, ενώ οι Charlotte Flair & Asuka υπερασπίστηκαν τους τίτλους σε ένα Triple Threat Tag Team Elimination Match.


Steel Cage MatchUniversal Championship
Roman Reigns (c) vs. Kevin Owens

Το επεισόδιο ξεκίνησε δυναμικά με τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα σε Roman Reigns και Kevin Owens, μόνο που αυτή τη φορά προσπάθησαν να τους βάλουν σε Steel Cage για να μην γίνει καμία εξωτερική παρέμβαση. Οι δύο superstars πάλεψαν δυναμικά όπως έκαναν και πριν από μερικές μέρες στο TLC, μας έδωσαν μερικά όμορφα highlights, και είδαμε να χρησιμοποιούν αρκετές φορές το κελί ως όπλο. Στα τελευταία λεπτά ο KO χτύπησε με Stunner τον Reigns και προσπάθησε να φτάσει κοντά στην πόρτα του κελιού για να κερδίσει, αλλά ο Jey Uso εμφανίστηκε από το πουθενά και του πέρασε χειροπέδες από το ένα χέρι επάνω στο κελί, ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί. Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε ο Roman Reigns κερδίζοντας εύκολα τον αγώνα περνώντας την πόρτα του Steel Cage. Το βλέμμα του Owens καθώς ο Reigns κερδίζει, τα λέει όλα...


WWE Women’s Tag Team Title Triple Threat Elimination Match

Πέντε μέρες μετά την επιστροφή της Charlotte Flair στο TLC για να βοηθήσει την Asuka να κερδίσουν τους Women's Tag Team τίτλους, οι Queen & Empress of Tomorrow υπερασπίστηκαν αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά τους τίτλους κόντρα στις Sasha Banks & Bianca Belair, και τις Bayley & Carmella σε ένα Tag Team Title Triple Threat Elimination Match. Το πρώτο elimination ήρθε όταν η Bianca Belair πέρασε από Spinebuster την Bayley, ενώ η Sasha Banks έκανε το Frog Splash για να αποκλειστεί η ομάδα των heels. Παρά τον αποκλεισμό τους οι Carmella & Bayley αρνήθηκαν να φύγουν από το ringside, έτσι μετά από παρέμβαση που έγινε η Charlotte πέρασε από Natural Selection την Belair για να δώσει την νίκη στην ομάδα της.


Daniel Bryan vs. Jey Uso

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Jey Uso επιτέθηκε άσχημα στον Daniel Bryan κοντά στη σκηνή εισόδου με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα. Ο Bryan όμως επέμεινε ηρωικά να συνεχιστεί η ροή του αγώνα. Το ματς είχε μερικά δυνατά spots με τον Uso να κυριαρχεί και να έχει τον έλεγχο, ωστόσο όταν πήγε να εκτελέσει το Uso Splash, ο Jey χτύπησε στο πόδι του και έχασε την ισορροπία του για μερικά λεπτά. Τότε προσπάθησε να περάσει από Superkick τον Bryan αλλά αυτός το απέφυγε και με ένα δυνατό Running Knee πήρε την μεγάλη νίκη.


Lumberjack Match - Intercontinental Championship
Sami Zayn (c) vs. Big E

Αν θυμάστε καλά στο Kickoff του TLC, ο Big E ήταν αυτός που έκανε το pinfall στον Sami Zayn για να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Έτσι δίκαια αυτή την εβδομάδα πήρε ένα title shot κόντρα στον πρωταθλητή, στο main event του SmackDown όσο αρκετοί superstars της midcard και της tag team division βρισκόντουσαν έξω από το ρινγκ με το stipulation του αγώνα να είναι Lumberjack. Ο Zayn προσπάθησε να αποχωρήσει κρυφά από τον αγώνα αλλά οι υπόλοιποι τον έπιασαν τελευταία στιγμή και τον γύρισαν πίσω στο ρινγκ, τότε ήρθε η μεγάλη ευκαιρία με τον Powerhouse να εκτελεί το Belly-To-Belly και στη συνέχεια με Big Ending να κερδίζει τον αγώνα και να στεφθεί νέος Intercontinental Champion. Όταν ο αγώνας τελείωσε αρκετοί superstars ανέβηκαν στο ρινγκ και σήκωσαν ψηλά τον Big E γιορτάζοντας την μεγάλη του κατάκτηση.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη