Raw 26/10/2020: Pick Your Poison, Randy

 To RAW πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ και το Ringside House, σας παρουσιάζει με λίγα λόγια, όλα όσα συνέβησαν εχθές, στο πρώτο κόκκινο σόου, μετά το Hell In A Cell και με τον Randy Orton ως νέο WWE Champion.

Πριν ξεκινήσω, να ξέρετε πως τα γεγονότα δεν θα παρουσιαστούν με την χρονολογική σειρά που συνέβησαν στο σόου για να μην υπάρχει χρονοτριβή και υπέρ-ανάλυση, αλλά μια πιο to the point οπτική.

- Το show άνοιξε με τον πρώην πρωταθλητή Drew McIntyre, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Orton, αφού έχασε σε μια δίκαιη μάχη. Ο McIntyre παρ'όλα αυτά υποσχέθηκε να επανέλθει και να πάρει σύντομα τον τίτλο του πίσω. Εκεί, τον διέκοψαν ο Miz και ο John Morrison. O νέος Mr Money In The Bank και ο JoMo, προσπάθησαν ειρωνικά να ηρεμήσουν τον Drew, λέγοντας του πως πλέον δεν πρέπει να ανησυχεί αυτός, αλλά ο Randy Orton πρέπει να ανησυχεί για το cash in που μπορεί να κάνει ο Awesome One. O Drew δεν είχε όρεξη και παρ'όλο το πονεμένο του κορμί, αφού τις "έβρεξε" λίγο στο δίδυμο, έπαιξε αργότερα ματς με τον Miz, τον οποίο και κέρδισε πανεύκολα. 
- Επιτέλους, κάτι που είχε να γίνει πολλά χρόνια και επιτέλους θα γίνει στο WWE, είναι τα Qualifying Matches για τις ομάδες στο Survivor Series. Εκεί, οι AJ Styles, Keith Lee & Sheamus είναι οι τρεις πρώτοι που προκρίθηκαν στην ομάδα του RAW, αφού κέρδισαν τους Jeff Hardy, Elias & Matt Riddle αντίστοιχα. Ο Hardy, αφού έχασε το δικό του ματς, κόστισε στον Elias, το δικό του, δείχνοντας έτσι ότι η κόντρα μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό που με κάνει και απορώ πάντως, είναι μια ατάκα, που είπε ο Phillips για τον Riddle, πως δεν είναι συμπαθής ανάμεσα στους wrestlers, αλλά οι fans τον πάνε. Απορώ που θα καταλήξει ο Riddle.

- Είχαμε και άλλο ένα Qualifying Match, για την ομάδα των γυναικών στο Survivor Series. Nia Jax, Shayna Baszler, Mandy Rose & Dana Brooke, που ήταν οι 4 γυναίκες που θα εκπροσωπούν την ομάδα του RAW, είδαν τις Peyton Royce, Nikki Cross, Lacey Evans & Lana, να παλεύουν για μια ευκαιρία. Και ενώ όλα έδειχναν πως η εντυπωσιακή σε αυτό το ματς Peyton Royce, θα έπαιρνε την ευκαιρία, η Lana έκλεψε την νίκη, κάτι που δεν άρεσε στην Jax, η οποία μετά το ματς, την πέρασε από ένα τραπέζι. 
- Στο ευχάριστο καθιερωμένο bathroom break, είχαμε τους Lucha House Party να επικρατούν των Drew Gulak & Akira Tozawa, σε ένα tag match, που προωθούν το 24/7 Championship. OK, προχωράμε.

- Οι New Day βρέθηκαν στα παρασκήνια ντυμένοι ως Street Profits και μας ανακοίνωσαν τα ματς για το Survivor Series, με την...βοήθεια της Asuka. Επίσημα λοιπόν για το Series, είναι τα Randy Orton vs Roman Reigns, Sami Zayn vs Bobby Lashley, Asuka vs Sasha Banks & Street Profits vs New Day. 

- H κόντρα των Retribution & Hurt Business καλά κρατεί, αφού έπαιξαν ένα 4vs4 elimination match. O Slapjack πέταξε εκτός τον MVP νωρίς από το ματς, ωστόσο ο US Champion Bobby Lashley όπως και στο Hell In A Cell τον έβγαλε εύκολα εκτός ματς. Στην συνέχεια Lashley & T-Bar βγήκαν εκτός, αφού έγιναν και οι δύο counted out, ο Mace μολονότι είχε κάποιες ωραίες επιθετικές στιγμές, στον τέλος, βγήκε εκτός από ένα Paydirt του Shelton Benjamin. Και ενώ ο Ali έμεινε μόνος του, αφού όλα έδειχναν ότι θα χάσει, με μια καρεκλιά έβγαλε τον εαυτό του εκτός και έδωσε για άλλη μια φορά, την νίκη στην Hurt Business. Δεν ξέρω που πάει το WWE με την Retribution, αλλά πάντως, ήδη εμένα με έχουν πείσει ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η ιδέα και όλοι αυτοί οι χαρακτήρες, απλά να επιστρέψουν στους κανονικούς χαρακτήρες. Εκτός από τους Mace & Slapjack. Αυτούς μπορείς να τους κάνεις μια υπέροχη ομάδα. 

- Στο τέλος, είχαμε το A Moment of Bliss με καλεσμένο τον Randy Orton. Πριν από αυτό, είχαμε ένα Firefly Fun House (εξ'ου και η φωτογραφία πιο πάνω), όπου απλά πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε την χημεία που έχουν Bliss-Wyatt στην οθόνη. Στο A Moment of Bliss, η Bliss άφησε μια υπόνοια για το κάψιμο του σπιτιού της Sister Abigail που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια ο Orton. O WWE Champion ρώτησε που είναι ο Wyatt. Εκεί, διέκοψε η μουσική του McIntyre, ο οποίος αφού τις έριξε λίγο στον Orton, διακόπηκε από τον The Fiend. O McIntyre βρισκόταν στο ring και ο Orton στη σκηνή, με την ανάσα του Wyatt ακριβώς από πίσω του. Ο Randy βρέθηκε σε μια στιγμή διλήμματος, αλλά τελικά προτίμησε τον McIntyre, δείχνοντας ότι υπάρχει φόβος για τον Fiend. To RAW έκλεισε με τον McIntyre να ελέγχει το brawl του με τον πρωταθλητή. 

Αποτελέσματα RAW 26/10/20 

O AJ Styles επικράτησε του Jeff Hardy 
Οι Lucha House Party κέρδισαν τους Drew Gulak & Akira Tozawa 
O Keith Lee επικράτησε του Elias 
Οι Hurt Business κέρδισαν την Retribution
O Drew McIntyre επιβλήθηκε του The Miz
Η Lana κέρδισε τις Nikki Cross, Lacey Evans & Peyton Royce 
O Sheamus επιβλήθηκε του Matt Riddle


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη