TOP 5: Πέντε ρεκόρ για το Hell In A Cell


 Μιας και την Κυριακή έχουμε το Hell In A Cell και θέλουμε να «διαγράψουμε» οριστικά από την μνήμη μας το... περσινό φιάσκο, σας παρουσιάζουμε 5 ενδιαφέροντα γεγονότα για το καταστροφικό κλουβί, που ίσως σας ανεβάσουν λίγο το hype για το φετινό Pay-Per-View και όσα αναμένεται να δούμε.

5) Το μικρότερο σε διάρκεια 

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2011 όταν ο κόσμος του Κάνσας Σίτι μαζεύτηκε στην αρένα για να παρακολουθήσει ένα επεισόδιο του Monday Night Raw. Μετά το σόου, είχε προγραμματιστεί ένα Hell In A Cell Match το οποίο προφανώς ήταν εκτός τηλεόρασης. Σε αυτό το ματς ο John Cena υπερασπίστηκε το WWE Championship κόντρα στους Alberto Del Rio, CM Punk, Dolph Ziggler και Jack Swagger σε Five-Man Match μέσα στο κλουβί. Το αρνητικό ρεκόρ όμως είναι η σύντομη διάρκεια του αγώνα καθώς αγωνίστηκαν μόνο για 5 λεπτά. Φανταστείτε μόνο την αντίδραση του κόσμου μετά το ματς καθώς αποχωρούσαν για τα σπίτια τους...


4) Το αρνητικό ρεκόρ του Mick Foley

Η καριέρα του Mick Foley καθορίστηκε από το Hell In A Cell Match εναντίον του Undertaker στο King of The Ring του 1998, με τις δύο ακραίες πτώσεις του από την κορυφή του κελιού. Η καριέρα του δεν θα ήταν ποτέ ίδια, αλλά ακόμη και τότε ήταν πολύ νωρίς για να πεις «Οκ, τα είδαμε όλα από τον Foley». Δυστυχώς ή ευτυχώς, για τον Mankind ακολούθησαν μερικοί ακόμη αγώνες μέσα στο κλουβί στους οποίους μετράει αρνητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα κρατάει ένα ρεκόρ με 3 ήττες και 1 no contest. Σε επεισόδιο του Raw Is War στις 15 Ιουνίου του 1998, είχε συνεργαστεί με τον Kane για να ηττηθούν απ' τους Undertaker και Steve Austin μέσα στο κελί. Η δεύτερη ήττα ήρθε στο King of The Ring 1998 από τον Undertaker. Το τρίτο ματς που έδωσε μέσα σε HIAC ήταν σε ένα επεισόδιο του Raw is War με τον Kane το οποίο έληξε με No Contest, ενώ η τρίτη ήττα -καπάκι- ήρθε απέναντι στον Triple H στο No Way Out 2000.


3) Η κατάρα του Intercontinental Championship

Δεδομένου ότι είναι ιστορικά ο τρίτος σπουδαιότερος τίτλος στην ιστορία, το Intercontinental Championship δυστυχώς δεν υπερασπίστηκε ποτέ μέσα στο Hell In A Cell. Έχουμε δει σπουδαίους τίτλους όπως το United States, τους ομαδικούς, ακόμα και τον γυναικείο τίτλο μέσα στο κλουβί, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο διηπειρωτικός τίτλος έχει μείνει εκτός λίστας. Κάποια μέρα αυτό θα μπορούσε να αλλάξει όμως, σκεφτείτε πόσο πολύ prestige θα έπαιρνε ο τίτλος αν υπερασπιζόταν μέσα στο κλουβί σε ένα κλασικό ματς 20 λεπτών.


2) Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας

Με διάρκεια 47 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Triple H και Shawn Michaels στο Bad Blood 2004 παραμένει η μεγαλύτερη σε διάρκεια στην ιστορία μέχρι και σήμερα. Και για όσα άτομα δεν το έχουν δει, καλό είναι να ξοδέψετε 1 ώρα από την ζωή σας για να απολαύσετε αυτόν τον «πόλεμο». Για πολλούς είναι μια από τις σπουδαιότερες αντιπαλότητες όλων των εποχών. Χωρίς να θέλουμε να spoilάρουμε τους νεότερους, απλά δείτε το και σίγουρα θα το απολαύσετε γιατί στην ουσία κανείς δεν βγαίνει ηττημένος.


1) Ο "Βασιλιάς" του Hell In A Cell

Όταν ακούς "Hell In A Cell", πολλά ονόματα σου έρχονται στο μυαλό, Triple H, Randy Orton, Mick Foley, αλλά ένας έχει τους περισσότερους αγώνες μέσα στο κελί, και για πολλούς είναι ο «μάστερ» στο είδος. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Undertaker. O DeadMan μετράει 14 αγώνες μέσα στο κλουβί, και μάλιστα την πρώτη του συμμετοχή έκανε στο πρώτο HIAC Match, κόντρα στον Shawn Michaels στο Bad Blood 1997 (την βραδιά που ο Kane έκανε ντεμπούτο και διέλυσε την πόρτα λες και είναι χαρτόκουτο). Κρατάει ένα ρεκόρ με 8 νίκες και 6 ήττες, με τον Brock Lesnar να είναι ένας από τους αντιπάλους του που τον κέρδισαν 2 φορές. Παρόλα αυτά ο Phenom παραμένει μέχρι και σήμερα ο Βασιλιάς του Hell In A Cell διατηρώντας ένα εξαιρετικό ρεκόρ.



Αυτό λοιπόν ήταν ένα σύντομο άρθρο με μερικά ρεκόρ που αξίζει να γνωρίζουμε για το Hell In A Cell, όχι σαν Pay-Per-View, αλλά σαν τύπος αγώνα. Φέτος θα δούμε 3 αγώνες μέσα στο καταστροφικό κελί και ελπίζουμε να μην στραβώσει κάτι, ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε να μιλάμε για νέα θετικά ρεκόρ.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη