SmackDown 23/10/2020: Αποφασισμένος να βάλει τάξη


 Το τελευταίο επεισόδιο του SmackDown πριν το φετινό Hell In A Cell ολοκληρώθηκε, και μάλιστα είχαμε νέες ανακοινώσεις ενόψει του Pay-Per-View, καθώς και αρκετές εξελίξεις σε διάφορες αντιπαλότητες.

- Το μπλε επεισόδιο άνοιξε με τον Kevin Owens να καλωσορίζει τον κόσμο στην πρώτη τηλεοπτική προβολή του KO Show με το νέο του brand, το SmackDown. Καλεσμένος του ήταν ο Daniel Bryan ο οποίος έκανε την είσοδό του με ρυθμούς "Yes Movement". O Owens ξεκίνησε ευχαριστώντας τον Bryan που ανέφερε το όνομά του την περασμένη εβδομάδα μέσα στους superstars που θα ήθελε να αντιμετωπίσει. Ο Daniel με την σειρά του αναφέρθηκε στο πολύ καλό υλικό που έχει το μπλε σόου, ενώ επισήμανε πως θα ήθελε να βλέπει το Intercontinental Championship να διεκδικείται κάθε Παρασκευή στο Thunderdome. Τότε ο Owens του απάντησε πως θα τον ενδιέφερε να σχηματίσει μια νέα ομάδα με τον Daniel Bryan και να την ονομάσουν "Team Hell KO", αλλά ο Bryan του είπε πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρει την άδεια από τον Kane. Έπειτα ο Dolph Ziggler μαζί με τον Robert Roode τους διέκοψαν για να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα, προκαλώντας τους σε αγώνα. Αμέσως τους σταμάτησαν οι SmackDown Tag Team Champions, Street Profits. Και για το τέλος, ακολούθησε η είσοδος από τους Cesaro & Nakamura για να ζητήσουν και αυτοί αγώνα. Το αποτέλεσμα; Ήταν να ξεσπάσει ένα δυνατό brawl ανάμεσα σε heels και babyfaces, κι έπειτα να ακολουθήσει ένα 8-Man Tag Team Match.


Kevin Owens, Daniel Bryan & Street Profits vs. Cesaro, Nakamura, Ziggler & Roode

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα είδαμε τους heels να κυριαρχούν και να δείχνουν ότι έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά οι babyfaces κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση χάρις την εξαιρετική φόρμα του Daniel Bryan ο οποίος επιχείρησε ένα πανέμορφο Suicide Dive στον Cesaro. Τα δυσάρεστα όμως δεν άργησαν να έρθουν, διότι ο Bryan φάνηκε πως άθελά του τραυματίστηκε στο πόδι κατά την διάρκεια του αγώνα, οπότε οι heels εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό και προσπάθησαν να χτυπήσουν το πόδι του. Παρόλα αυτά η ομάδα των Street Profits κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα μετά από ένα εκπληκτικό Frog Splash του Montez Ford.


- Έπειτα ακολούθησε ένα ωραίο και διασκεδαστικό θα λέγαμε promo, με τους Acolytes Protection Agency και συγκεκριμένα τον JBL σε ρόλο δικαστή, να εξετάζει την υπόθεση των Miz και Otis, με τον Miz να κατηγορεί πως πρέπει να πάρουν το MITB Contract από τον Otis διότι δεν το αξίζει, και να του το δώσουν. Από την πλευρά του ο Otis ανέφερε πως κέρδισε δίκαια το Money In The Bank και αξίζει να έχει στην κατοχή του το "χρυσό συμβόλαιο" υπό τους δικούς του όρους. Ο John Morrison υπερασπίστηκε τον συνεργάτη του, ενώ από την άλλη πλευρά κατάθεση έδωσε και ο Rey Mysterio λέγοντας ότι ο Otis αξίζει το συμβόλαιο. Στο δικαστήριο μάλιστα εμφανίστηκε και η Asuka μαζί με τον Theodore Long, χαρίζοντας μας άφθονο γέλιο. Ο Tucker από την δική του πλευρά τόνισε πως ο Miz συμπεριφέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο στον Otis εμπλέκοντας ακόμα και την Mandy στις βρωμοδουλειές του. Το δικαστήριο πήγε να αθωώσει τον Otis, αλλά τελευταία στιγμή ο Miz προσέφερε μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα στον JBL, έτσι ο Miz κέρδισε την δίκη έναντι του Otis και ανακοινώθηκε πως την Κυριακή στο Hell In A Cell θα δούμε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε Otis και Miz με τον νικητή να κερδίζει το Money In The Bank.


- Η καταστροφικές νύχτες συνεχίζονται για τον Lars Sullivan αφού αντιμετώπισε τον Shorty G αυτή την εβδομάδα στο SmackDown. Πριν το ματς αρχίσει, ο Shorty τόνισε πως θα αποδείξει ότι δεν ανήκει σε αυτή την θέση, μέχρι που τον διέκοψε ο Sullivan για να προχωρήσουμε στο ματς. Το φρικιό από τα Βραχώδη Όρη της Βόρειας Αμερικής κατέστρεψε τον Shorty G μέσα σε λίγα λεπτά, και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο ηττημένος δήλωσε την παραίτησή του από τον χαρακτήρα του "Shorty" και επιστρέφει σύντομα ως ο γνωστός σε όλους μας ολυμπιονίκης, Chad Gable, για να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και να θέσει νέους στόχους.


- Έπειτα, η Bayley εμφανίστηκε και άρχισε να προσβάλλει με τα χειρότερα λόγια την Sasha Banks, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι άξια πρωταθλήτρια χωρίς η Banks να παίζει κανένα απολύτως ρόλο στην επιτυχίας της. Η Banks την διέκοψε και βγήκε έξω με το συμβόλαιο του αγώνα για να το υπογράψει ώστε να γίνει επίσημος, η Bayley προσπάθησε να της επιτεθεί με την καρέκλα αλλά δεν τα κατάφερε, το αποτέλεσμα ήταν η Banks να φέρει κολάρο την καρέκλα γύρω από τον αυχένα της SmackDown Women's Champion για να την εκβιάσει να υπογράψει το συμβόλαιο αλλιώς θα την πατήσει. Με τα πολλά, η πρωταθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιο και ο αγώνας είναι πια επίσημος.


Seth Rollins vs. Murphy

Μια αντιπαλότητα που κρατάει εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως θα συνεχιστεί με τα χρώματα του SmackDown. Φυσικά και αναφερόμαστε σε αυτή των Seth Rollins και Murphy. Οι δυο τους ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο μπλε σόου, υπό το βλέμμα της Aaliyah Mysterio η οποία είναι καλή φίλη με τον Murphy. Όπως πάντα, είδαμε τον Rollins να προσπαθεί να πείσει τον πρώην συνεργάτη του να επιστρέψει στον σωστό δρόμο, με τον δεύτερο να αρνείται κατηγορηματικά. Στο τελείωμα του αγώνα είδαμε τον Murphy να αποφεύγει 2 συνεχόμενα Stomps από τον Rollins, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον τρίτο, με τον Messiah να παίρνει την νίκη.


Μετά το ματς ο Seth άρπαξε ένα Kendo Stick για να χτυπήσει τον μαθητή του, αλλά εκεί είδαμε την παρουσία της Aaliyah η οποία μπήκε στο ρινγκ να προστατέψει τον φίλο της, τότε στην αρένα ήρθε και ο Dominik για να μαζέψει την αδερφή του λέγοντάς της πως δεν θα πρέπει να ανακατεύεται στην υπόθεση. Όμως, ο Rollins ήταν τόσο εκνευρισμένος που χτύπησε τον Dominik και τότε στο ρινγκ ήρθε ο Rey Mysterio για να μπει μια τάξη σε όλο αυτό το δράμα που δεν λέει να σταματήσει.


Η τελευταία προειδοποίηση

- Πριν τελειώσει το SmackDown, εμφανίστηκε ο Roman Reigns για να στείλει το τελευταίο μήνυμα στον Jey Uso λίγο πριν το "I Quit" Hell In A Cell Match της Κυριακής. Ο Jimmy Uso τον διέκοψε κατευθείαν μέσω της γιγαντοοθόνης, λέγοντας πως λυπάται που ο Roman έχει αλλάξει, και για μια στιγμή ο Reigns πίστεψε πως αυτός στην τηλεόραση ήταν ο Jey διότι φορούσε ένα κασκόλ. Τότε εμφανίστηκε ο Jey και του επιτέθηκε με μια καρέκλα, περνώντας τον μάλιστα και από ένα Splash.


Αφού οι Usos κατάφεραν να παίξουν αυτό το βρώμικο πλάνο πίσω από την πλάτη του Roman Reigns, ο Universal Champion στάθηκε όρθιος στα πόδια του, πήρε το μικρόφωνο, και τόνισε ότι στο Hell In A Cell σε περίπτωση που ο Jey τον κάνει να πει "I Quit", τότε θα πάψει πια να είναι Universal Champion, θα πάψει πια να είναι ο "Tribal Chief", θα πάψει πια να είναι το πρόσωπο του WWE. Όμως, σε περίπτωση που ο Jey ηττηθεί, τότε οι Usos θα αποτελέσουν παρελθόν από την οικογένεια.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη