How WWE Should Book: Roman Reigns vs The Rock



 Επειδή η αλήθεια είναι ότι έχω ρέντα και οι ιδέες σκάνε στο μυαλό μου τόσο γρήγορα, όσο και ο Shawn Michaels σκάει ένα superkick, ήρθε η ώρα να κάνω ένα ακόμα BOOK, αυτή τη φορά, όχι ένα book που μπορούσε να είχε γίνει, αλλά ένα book που λογικά θα γίνει και μπορεί να γίνει, αν όλα πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι το WWE, επί εποχής της πανδημίας, έχει κατορθώσει να περάσει μόλις λίγα storyline, τα οποία να αρέσουν τρομερά στο κοινό. Ένα από αυτά, είναι το νέο και ανανεωμένο look του Roman Reigns, ο οποίος μέσα σε δύο σχεδόν μήνες από την επιστροφή του, έχει καταφέρει να γίνει ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας της εταιρείας του και το πρόσωπο πίσω από το οποίο μπορεί ο Βινς να ανακτήσει κάποιους fans πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, ο Roman Reigns επέστρεψε στο SummerSlam, όπου επιτέθηκε σε Fiend & Strowman, ενώ μια εβδομάδα μετά, έγινε ξανά Universal Champion, με τον Paul Heyman στο πλευρό του, κερδίζοντας τους δύο αντιπάλους του. Μετέπειτα, ο Reigns μπήκε σε κόντρα με τον Jey Uso και έχουν βάλει γερές βάσεις οικογενειακού χαρακτήρα. Ο Reigns θέλει να αναγνωρίζεται ως ο Tribal Chief των Σαμοανών, ως ο αρχηγός της οικογένειας και ο άνθρωπος που ταϊζει όλα τα μέλη της οικογένειας, ενώ ο Uso δε του έδωσε την αναγνώριση αυτή. Μετά την εμφατική νίκη του στο Clash Of Champions, o Reigns έχει rematch με τον Uso στο Hell In A Cell. Και αυτό το όλο gimmick, είναι μια εμφανής ευκαιρία για το Roman Reigns vs The Rock. 

Τώρα, δε ξέρουμε κατά πόσο μπορεί ο Rocky να αφήσει λίγο στην άκρη το Hollywood για να έχει αυτή την κόντρα με τον ξάδερφο του, αλλά εδώ είναι η σωστή ευκαιρία, το WWE, επιτέλους να αναγνωρίσει ότι ο Roman Reigns είναι το πρόσωπο που χρειάζεται για να προχωρήσει και μάλιστα να το κάνει με ένα τρόπο που να μην φέρει ξανά συναισθήματα καταπίεσης στους fans. WWE, κάντο καλύτερα.


Αρχικά, ξεκινάμε από την κόντρα με τον Jey Uso. O Roman για εβδομάδες κυνηγάει την αναγνώριση κάτι που δεν παίρνει από τον Jey και έτσι φθάνουμε στο Hell In A Cell Match.Πριν από αυτό, σε μια κίνηση που ελπίζω να γίνει, ο Samoa Joe γίνεται μέλος του SmackDown Roster ως commentator. Έτσι μια μικρή λεπτομέρεια. Εκεί όπου ο Roman διαλύει τον Jey Uso. SPEAR..SUPERMAN PUNCH...,,SPEAR...SPEAR..Καταλαβαίνετε. Γίνεται μακελειό για τον καημένο τον Uso εντάξει. Αλλά ο Reigns δεν θέλει να κάνει το pin. Τον βγάζει έξω από το ring...Βάζει τα δύο του χέρια στο κεφάλι του Jey και αρχίζει να του ρίχνει το κεφάλι με μανία στο κλουβί. Τόσο δυνατά, που μπορείς να δεις τον Jey να ματώνει, μπορείς να ακούς το γδούπο στο κεφάλι του Uso. O Jimmy βγαίνει έξω και ζητάει να ανοίξει ο διαιτητής την πόρτα και να σταματήσει τον αγώνα, αλλά ο διαιτητής δε μπορεί γιατί υπάρχουν κανόνες. Και τότε κάνει την είσοδο του στο ring, o Rikishi. 

 Ο πατέρας των Jimmy & Jey, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια, παρακαλάει τον Roman να τελειώσει το ματς. Ο Roman, κοιτάει τον Rikishi στα μάτια, του λέει να τον αναγνωρίσει ως μεγαλύτερος που είναι, σαν Tribal Chief. O Rikishi το κάνει και ο Roman ξαναβαράει άλλη μια φορά το κεφάλι του Jey στο κλουβί, τον βάζει στο ring..1..2..3...O Roman διαλύει τον Jey Uso, ενώ το show κλείνει με τους Rikishi & Jimmy να στέκονται πάνω από το αναίσθητο σώμα του ματωμένου Jey. Την επόμενη Παρασκευή, έξω βγαίνει ο Roman Reigns και λέει πως πλέον έχει τελειώσει να ασχολείται με τους Usos, αφού δεν αξίζουν τον χρόνο του αφού μια ζωή τους χτύπαγε για να τους δείξει ότι είναι ο δυνατότερος. 


Πλέον ψάχνει μια νέα πρόκληση και πλέον, είναι πεπεισμένος ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Έξω βγαίνει ο The Rock. Κανείς δεν το περιμένει και πάνω από όλα ο Roman Reigns. O Rock βγαίνει, παίρνει το μικρόφωνο και λέει πως δεν θέλει να του μιλήσει ως The Rock, αλλά θέλει να του μιλήσει ως Dwayne προς Joe. O Dwayne αγαπάει την οικογένεια του και ο Dwayne αγαπάει τον Joe. Ο Rock λέει πως ήταν εκεί για αυτόν, όταν πολλοί τον γιούχαραν, την νύχτα που κέρδισε το Rumble, ήταν εκεί για αυτόν, όταν πάλεψε την λευχαιμία και ήθελε μια ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό, γυρίζοντας το Hobbs and Shaw, ήταν εκεί για αυτόν, όταν τον παίνεψε για το πόσο καλό ματς είχε με τον Jey. Αλλά πλέον βλέπει πως ο Joe, δεν το κάνει αυτό για να παράγει μια καλή ιστορία. Ο Joe πραγματικά ζηλεύει που δεν θεωρείται η κεφαλή της οικογένειας. Ο Joe θέλει να κερδίσει με τη βία τον σεβασμό, ενώ πρέπει να τον αποκτήσει με αρετή. Όπως ο πατριάρχης της οικογένειας, ο High Chief Peter Maivia. 

O Roman τον διακόπτει και αφού του λέει πως έκανε λάθος που βγήκε έξω, του λέει πως κανείς δεν τον βοήθησε. Όταν ήρθε ο Rock στο WWE, θέλησε να τιμήσει τον παππού τους, αλλά γρήγορα άλλαξε το όνομα του, γιατί ο παππούς του...ήταν άχρηστος. Ο Dwayne αρχίζει να εκνευρίζεται. O Roman συνεχίζει και λέει πως ο Dwayne Έγινε Rock, γρήγορα ξέχασε τις ρίζες του και τις θυμάται μόνο για τις καρδιές στο διάσημο Instagram προφίλ του και για την σκηνή ξύλου στο Hobbs & Shaw. Έγινε Hollywood και όχι WWE, ενώ ο Roman από την πρώτη στιγμή δεν αρνήθηκε το ποιος είναι, αλλά το αποδέχτηκε.

 Και αποδείχθηκε ότι ήταν καλύτερος όλων τους. Ακόμη και από τον Rock. Πέρα από το διασκεδαστικό μικρόφωνο, ο Rock για τον Roman δεν διαθέτει κάτι άλλο. Το όνομα του είναι αυτό που τον έχει κάνει κεφαλή της οικογένειας και προσωπικά ο Roman ντρέπεται για λογαριασμό του. Όπως ντρεπόταν για τον ξάδερφο του Eddie (Umaga) και τον ξαδερφό του Rodney (Yokozuna). Όλοι τους νεκροί.  Ο Rock λέει στον Roman να μην φτάσει στα άκρα, γιατί αυτό δεν θα το ήθελε ούτε ο πατέρας του, ούτε ο αδερφός του ο Matt, που τον κοιτάει από ψηλά. Τώρα ξέρω ότι είχε γίνει χαμός με την αναφορά της Paige στον Reid Flair και σίγουρα ο Roman δεν θα θέλει να δέιξει ασέβεια στην οικογένεια του. 


Αλλά μιλάμε για μια προσωπική κόντρα. Ο Roman το έχει κάνει προσωπικό. Ο Roman θέλει να δείξει ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν τους και ότι πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας, απλώς για να ξεφύγει από την σκιά του Rock. O Roman απαντάει λοιπόν στον Rock, ότι, ο Matt ΕΊΝΑΙ ΝΕΚΡΌΣ και δεν μπορεί να κοιτάξει αυτό που θα σου κάνω..ΚΑΙ Ο Roman κάνει SPEAR ΣΤΟΝ ROCK. O Roman παίρνει μια καρέκλα και την διαλύει όλη στον The Great One. O Rock δε μπορεί να κάνει τίποτα και ο Roman κάνει άλλα δύο Spear και ο Rocky αποχωρεί με φορείο, έχοντας δίπλα του τον Rikishi Λέγοντας κάτι που σίγουρα θα φέρει μνήμες στους fans, o Rock λέει στο Rikishi, ως ένα έξυπνο callback πριν φύγει το ασθενοφόρο "I tried to do it...for Rikishi.". Στο ring, o Reigns κοιτάει, με τον Samoa Joe, να φεύγει αηδιασμένος από το announce desk του στα παρασκήνια.

Ο Joe εξαφανίζεται από το announce desk για λίγο καιρό, τον Rock δεν θα τον ξαναδούμε (για τώρα) και ο Jimmy Uso αναρρώνει στο 90% και θέλει ματς με τον Roman ακόμη και να μην είναι έτοιμος. Το ματς αυτό θα λάβει χώρα λογικά μετά το Survivor Series, όπου ο Reigns θα κερδίσει τους Drew McIntyre & Finn Balor σε ένα triple threat γιατί προφανώς θα έχουμε να κάνουμε με ηλίθιο κλασσικό booking WWE, όπου διακόπτει όλο το build up, πάμε στο TLC, όπου ο Roman διαλύει για άλλη μια φορά τον Jimmy Uso και μετά το ματς πάει να συνεχίσει το ξύλο, όταν έξω βγαίνει ο Samoa Joe. O Samoa Joe μπαίνει στο ring και κοιτάει τον Reigns, με τον πρωταθλητή να ακούει την συμβουλή του manager του, Paul Heyman και να φεύγει από το ring. 


Στο επόμενο Smackdown, o Samoa Joe θα εξηγήσει ότι δεν μπορεί άλλο να βλέπει τον Roman Reigns να καταστρέφει όλο το herritage του και να διαλύει την οικογένεια του, επειδή πολύ απλά δε μπορεί να αποδείξει το ότι είναι όντως ο Big Dog και πως τα αληθινά λεφτά στην οικογένεια τα φέρνει ο The Rock. Και θα αποδείξει πως ο Roman είναι κατώτερος του και θα κάνει το challenge για ένα ματς στο Royal Rumble για το Universal Championship. O Roman θα δεχτεί και υπόσχεται να τελειώσει μια και καλή την καριέρα του Joe. 

Φτάνουμε στην ημέρα του Rumble και ο Samoa Joe ΚΕΡΔΊΖΕΙ το Universal Championship από τον Roman Reigns με την βοήθεια του The Rock. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Roman πάει να εκτελέσει το Spear, ο Joe το αποφεύγει και ο πρωταθλητής κάνει spear στον διαιτητή. Οι δύο τους παλεύουν για λίγη ώρα, όταν ο Roman κάνει το low blow και σκέφτεται να φύγει από το ring. Όταν φθάνει πάνω στην ράμπα, η μουσική του The Rock ακούγεται και ο Rock, εμφανίζεται με βγαλμένη μπλούζα και επιτίθεται στον Roman. O Rock ρίχνει στο ring τον Roman και ο Joe κάνει το Coquina Clutch για να ρίξει αναίσθητο τον Big Dog και τον διαιτητή να λήγει το ματς υπέρ του. 


Στην συνέχεια αυτής της ιστορίας, θα είχα τον The Big Dog να παίρνει ένα rematch στο Elimination Chamber και αυτή τη φορά να χάνει εξαιτίας της παρέμβασης των Usos, που επέστρεψαν μετά το ξύλο που τους έριξε ο Reigns. Έπειτα, ο Roman θα κάνει την είσοδο του στο επόμενο Smackdown και αφού εξηγήσει την ιστορία της οικογένειας του και πως πάντα αυτός έβλεπε τους άλλους να παρεμβαίνουν για την ζωή του, να του φορτώνουν το βάρος της οικογένειας και τώρα να του το παίρνουν, επειδή θεωρούν τον The Rock πιο άξιο από εκείνον, προκαλεί τον The Great One σε ένα ματς στην Wrestlemania. Και ενώ περιμένει την απάντηση του Rock, την είσοδο του κάνει ο Sika, ένα μέλος από την θρυλική ομάδα των Wild Samoans και πατέρας του Roman Reigns. 

O Sika προσπαθεί να μεταπείσει τον γιο του λέγοντας πως δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και πως η ώρα του να είναι στην κορυφή του τραπεζιού θα φτάσει. Ο Roman απαντάει στον πατέρα του πως πλέον δεν τον χρειάζεται. Πιο συγκεκριμένα, θα του έλεγε τα εξής: 

" You know something? You embarass me dad. Throughout the years, I heard the stories, about how proud Yokouzuna's kids were about their dad, who became WWE Champion. About how proud Εddie's family was about their boy becoming an Intercontinental Champion. About how The Rock took this family to the next level. And now, THAT I...BECAME BETTER..THAT I DID EVERYTHING THE ROCK COULDN'T DO. ALL OF THEM STILL SAY..."Your time Roman, will come"...HOW MUCH MORE DO THEY WANT? HOW MUCH MORE CAN I TAKE IN ORDER TO BE RECOGNISED AS THE TRIBAL CHIEF?" 



O Sika απαντάει στον γιο του πως όλα έχουν να κάνουν με τον σεβασμό και ο Roman με τις πράξεις του, δεν έχει κερδίσει τον σεβασμό. Και ξαφνικά την ώρα που πάει να συνεχίσει, ο Roman κάνει ένα Superman Punch στον πατέρα του. Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Ο Roman απλά κοιτάει και φεύγει. Την επόμενη εβδομάδα, ο Rock αποδέχεται την πρόκληση του Roman και του ξεκαθαρίζει ότι στην Wrestlemania δεν έρχεται να παλέψει για τα χρήματα ή τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά για την έννοια της οικογένειας. Την ίδια έννοια πάνω στην οποία ο Roman έφτυσε τα ψέματα του για να γίνει το πρόσωπο μιας εταιρείας. Ο Reigns καθ'όλη τη διάρκεια του build τονίζει ότι με αυτή του την νίκη γίνεται επιτέλους το πρόσωπο της εταιρείας και το πρόσωπο της οικογένειας του. Και μετά από ένα τελευταίο face off όπου θα έβλεπα τον Rock να ρίχνει ξύλο στον Reigns, φτάνουμε στην ημέρα του αγώνα στην Wrestlemania (ελπίζουμε με κόσμο)

Ο Roman κάνει την είσοδο του πρώτος, με την παραδοσιακή μουσική του νησιού που εκπροσωπεί. Όντας ο Tribal Chief, πρέπει να αποδείξει ότι αγαπάει την οικογένεια του και την παράδοση της. Περπατάει μόνος, μαζί με τον Paul Heyman. Και τότε ξαφνικά, ακούγεται η μουσική των Wild Samoans. Οι Afa & Sika κάνουν την είσοδο τους και στέκονται στην ράμπα. Μετέπειτα, ακούγεται η μουσική του Rikishi και έξω βγαίνει ο Rikishi μαζί με την Nia Jax, την Tamina και τον αδερφό της, τον Sim Snuka (Deuce). Έπειτα, η μουσική του Umaga ακούγεται και έξω βγαίνει η οικογένεια του Umaga. Τα παιδιά του και η κόρη του με μια φωτογραφία του πατέρα τους. Το ίδιο λίγο αργότερα κάνουν και τα παιδιά του Yokozuna και του αδερφού του Rosey. Όλη η οικογένεια εμπλέχτηκε σε αυτό. Και ο Roman κοιτάει με ένα κρύο βλέμμα και ακούγεται να φωνάζει "Soon, you'll bow down to your Chief". Και έξω βγαίνει ο Rock. O Rock τρέχει στο ring για να ξεκινήσει δυναμικά ο αγώνας. 


Μετά από πολλά near falls και μια σκληρή μάχη, όλα δείχνουν ότι ο Rock θα κερδίσει τον αγώνα. Ο Rock ετοιμάζεται να κάνει το People's Elbow στον Reigns αλλά ξαφνικά, τα φώτα σβήνουν. Όταν ανοίξουν, ο Rock βρίσκεται αναίσθητος στο ring, μαζί με τον διαιτητή και από πάνω του είναι οι Usos. Όλη η οικογένεια παρακολουθεί σοκαρισμένη, ακόμη και ο Rikishi. O Roman γελάει και αγκαλιάζει τα ξαδέρφια του και εκτελούν μαζί το Triple Powerbomb, θυμίζοντας μας για λίγο την Shield. Ο Roman στην συνέχεια κάνει το Spear και κάνει το cover..1...2....3...O Roman Reigns κερδίζει τον The Rock στην Wrestlemania. Oι Usos στο επόμενο Smackdown εξηγούν ότι κουράστηκαν να παλεύουν τις μάχες του πατέρα τους και ήρθε η ώρα να γράψουν την δική τους ιστορία, μαζί με τον ξάδερφο τους. Μια νέα φατρία ξεκινάει στο WWE.

Γιατί να κερδίσει o Roman; Γιατί πάντα το WWE προσπαθούσε να κάνει τον Roman το επόμενο μεγάλο πρόσωπο. Τώρα με αυτό το gimmick, o Roman έχει γίνει ξανά αρεστός και έχει όλο το ενδιαφέρον πάνω του. Με μια τέτοια τεράστια νίκη, ο Reigns θα γίνει σίγουρα για πολλά χρόνια στο μυαλό των fans , το άτομο που έψαχνε ο Vince για να στηρίξει την εταιρεία του, το σωστό πρόσωπο του WWE. Κάπως έτσι θα έκανα μπουκ μια κόντρα Reigns & Rock. Εσείς πως θα διαμορφώνατε την κόντρα αυτή; Πείτε μας στα σχόλια. 








0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη