Μια άποψη για την αντιπαλότητα Drew McIntyre - Randy Orton


Παρακάτω ο Νίκος Ασλανίδης θα αναφέρει γνώμες, σχετικά με το storyline του WWE Champion, Drew McIntyre με τον Randy Orton.

Λοιπόν αρχικά θέλω να σημειώσω από τώρα πως ο Drew McIntyre είναι τίμιος, ως Champion. Απλούστατα, το push του, έτυχε δυστυχώς να πραγματοποιηθεί στην χειρότερη χρονική περίοδο (λόγω του Covid-19) ωστόσο έχει κάνει αξία δουλειά ο Σκωτσέζος, είναι ξεκάθαρα από τους Superstars που κουβαλάνε αυτή την στιγμή το Raw.

Σχετικά με το Feud του πρωταθλητή με τον "Legend Killer" Randy Orton, έχω να αναφέρω πως τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι καλό Feud, υπάρχει ενδιαφέρον και ο Randy σίγουρα είναι άτομο που μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει πολύ (όποτε θελήσει). Ξεκάθαρα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον Drew, στο Summerslam ο πρωταθλητής κατάφερε να κάνει το Retain με Roll-up Pinfall. Την περασμένη Κυριακή, έχασε για δεύτερη φορά ο Randy και πιθανόν να οδηγηθούν σε μια ακόμη μάχη.
Στο Clash of Champions, ο Orton μπορεί να ηττήθηκε ωστόσο πιστεύω πως όλοι μας θα συμφωνήσουμε πως φάνηκε δυνατός.

Οι Legends που διέλυσε ο Randy, επέστρεψαν ως "Τα φαντάσματα του παρελθόντος του" και εμπλάκηκαν στον αγώνα, πήραν την εκδίκηση τους διαλύοντας τον, αλλά ο Orton στάθηκε σαν βράχος και δεν εγκατέλειψε, μάλιστα βρέθηκε μερικά δευτερόλεπτα η "εκατοστά" θα έλεγε κανείς, ώστε να γευτεί την νίκη! Ο McIntyre δίχως να εγκαταλείψει, κατάφερε για μια ακόμη φορά να βγει νικηφόρος!

Απ' ότι είδαμε στο περασμένο Raw, το Feud πιθανόν να συνεχιστεί, καθώς ο Randy τόνισε πως τούτη η ιστορία θα ολοκληρωθεί, όταν ο ίδιος αποφασίσει να βάλει τέλος! Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να οδηγηθούν σε ένα τελικό αγώνα στο ερχόμενο PPV, Hell in a Cell, εκεί επιθυμώ να δώσουν μια τελική μάχη, εννοείται μέσα στο κλουβί! Επιπλέον πιστεύω πως ο Orton πρέπει να βγει ο νικηφόρος της υπόθεσης. Γιατί; γιατί, εάν το WWE σκοπεύει να δώσει τον τίτλο στον Drew ξανά (σε περίοδο που θα υπάρχει κοινό στα στάδια) τότε αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να χάσει τον τίτλο, ώστε να κάνει τίμιο Title Reign και ο Randy.

Τι θα έκανα εγώ; Θα έδινα τον τίτλο στον Randy στο Hell in a Cell, ώστε να προλάβει μερικούς μήνες να το κρατήσει, έπειτα το 2021 εάν η επιστροφή του Edge γίνει εγκαίρως, σε ένα Triple Threat σε PPV (κατά προτίμηση Royal Rumble) πριν την WrestleMania 37, ο Drew να κέρδιζε τον Orton και τον Edge και να ξεκίναγε ένα δυνατό, δεύτερο Title Reign, καθώς οι δύο βετεράνοι δίνουν την τελική τους μάχη με ένα σημαντικό Stipulation στο "Show of Shows".

Επίσης για το Hell in a Cell, μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα θα ήταν να προστεθεί και o Keith Lee στον αγώνα και να γίνει Triple Threat HIAC Match, για το WWE Championship! Έτσι ο Randy θα μπορούσε να κερδίσει με Pinfall στον Keith Lee, ώστε να μην φανεί αδύναμος ο McIntyre.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη