Εξετάζονται 2 αντίπαλοι για Roman Reigns στην WrestleMania


Το WWE έχει πολλές επιλογές για την φετινή WrestleMania και είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να αποκαλύπτονται αρκετοί από αυτούς τους αγώνες που θα δούμε. Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά είναι ο αντίπαλος για τον Roman Reigns στο φετινό Grandest Stage of Them All.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Wrestling Observer Newsletter, για την ώρα υπάρχουν 2 superstars που εξετάζονται από την εταιρία για να αντιμετωπίσουν τον Roman Reigns στην WrestleMania 37. Ο ένας είναι ο Daniel Bryan, ο οποίος έχει εμπειρίες στην καριέρα του και μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα μεγάλο main event.

Το άλλο όνομα παραμένει άγνωστο, και σίγουρα δεν πρόκειται να είναι ο Shinsuke Nakamura παρά τις σημαντικές νίκες και τον μεγάλο τηλεοπτικό χρόνο που έχει πάρει τις τελευταίες εβδομάδες.

Εμείς πάντως, ρίξαμε μια ματιά στο Reddit και διαβάσαμε μερικά σχόλια περί επιστροφής Aleister Black. Σίγουρα υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά είναι αυτό που λέμε... ποτέ μην λες ποτέ. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και θα μάθουμε πολλά για τον επόμενο αντίπαλο του Tribal Chief.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη