O Chad Gable δηλώνει ότι ο Jason Jordan προσπαθεί να επιστρέψει στο ring!


Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του "WWE's The Bump" o Chad Gable αποκάλυψε ότι ο πρώην tag team partner του Jason Jordan προσπαθεί να επιστρέψει στο ring.

Όταν ρώτησαν τον πρώην "Shorty G" για τον Jason Jordan δήλωσε τα εξής:

«Μιλώντας από προσωπικής πλευράς, έγινε ένας από τους καλύτερους μου φίλους στο wrestling και ακόμα είναι. Αυτό που του συνέβη με τον τραυματισμό του ήταν δυσάρεστο αλλά ποτέ μη λέμε ποτέ. Προσπαθεί να επιστρέψει στο ring, το δουλεύει και ποιος ξέρει; Μία επανένωση πάντα θα είναι κάτι που δεν θα έφερνα αντίρρηση».


O πρώην NXT, RAW & SmackDown Tag Team Champion έχει να εμφανιστεί στο ρινγκ από τον Φεβρουάριο του 2018 όπου πραγματοποίησε εγχείρηση για ένα τραυματισμό στο λαιμό του, αλλά δουλεύει ακόμα στο WWE σαν παραγωγός τα τελευταία χρόνια. Είναι NXT & SmackDown Tag Team Champion μία φορά έκαστος με τον πρώην παρτενέρ του στην American Alpha, Chad Gable και μία φορά RAW Tag Team Champion με τον Seth Rollins. Επίσης έχει τη τιμή να είναι ο πρώτος από έξι παλαιστές που κατέκτησαν και τους 3 ομαδικούς τίτλους του WWE (RAW, SmackDown & NXT) με τους άλλους να είναι ο Chad Gable, οι Revival (Scott Dawson & Dash Wilder) και οι Street Profits (Montez Ford & Angelo Dawkins).

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη