Πως θα έκανα Book τον "σπουδαιότερο" αγώνα του WWE


Εφόσον μας παρουσίασαν στο Backlash το Edge vs. Randy Orton ως το
"The Greatest Wrestling Match Ever" όπου προφανώς δεν ήταν, έτσι εγώ σκέφτηκα το εξής: "Πως θα ήταν πραγματικά το σπουδαιότερο Wrestling Match στο WWE; Πως ακριβώς θα μπορούσε να γίνει αυτό, πως θα χαρακτηρίζαμε έναν αγώνα, ως τον καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ ". Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα το αναλύσω λίγο αυτό το θέμα και θα σας παρουσιάσω πως θα έκανα εγώ ο ίδιος Book το σπουδαιότερο αγώνα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα, να συμφωνήσει κανείς με τα επιχειρήματα και τις απόψεις μου, απλούστατα εκφράζω μια γνώμη για κάποια θέματα. Επίσης προειδοποιώ πως θα υπάρξουν τρελά kickouts στο booking μου. Αυτή θα είναι αληθινή τιτανομαχία όπου θα θυμίσει ιαπωνικό στυλ. Φύγαμε τώρα στο ψητό!


ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ WRESTLING MATCH ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ

Και τι εννοώ με αυτό; Πιστεύω πως ίσως και να μην υπάρχει κάποιος αγώνας που ξεκάθαρα, χωρίς αμφιβολίες μπορείς να τον χαρακτηρίζεις ως τον καλύτερο αγώνα. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί αγώνες που είναι αξέχαστοι, απίστευτοι τόσο σε αγωνιστική απόδοση, τόσο και σε αυτό που λέω συνέχεια, storytelling. Υπάρχουν αγώνες που η βαθμολογία τους, μπορεί να χτυπήσει τα πέντε αστέρια! Ωστόσο δεν πιστεύω πως μπορούμε να ανακηρύξουμε κάποιο συγκεκριμένο αγώνα τον κορυφαίο. Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και ο κόσμος και το WWE. Παλιότερα για το κοινό το Wrestling, μπορεί να ήταν κάτι το πρωτότυπο, κάτι που παρακολουθούσαν για πρώτη φορά.

Δεν υπήρχε η τρομερή ικανότητα σε όλους τους παλαιστές (αγωνιστικά) είχαν απλούστατα το χάρισμα, τον χαρακτήρα και κατάφερναν να ξεσηκώνουν τους οπαδούς και να τους κινούν το ενδιαφέρον. Προσωπικά πιστεύω πως εφόσον κάθε εποχή είναι διαφορετική, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Εγώ δεν μπορώ να καταλήξω σε μια ξεκάθαρη απόφαση για το καλύτερο Wrestling Match. Άμα με ρωτήσεις για τον σπουδαιότερο παλαιστή ever, σου έχω δύο απαντήσεις. Είτε Hulk Hogan... είτε ΚΑΝΕΝΑΣ! Πρόσφατα είχα μια τέτοια συζήτηση και έχω ένα παλιό άρθρο για αυτό το θέμα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι έχω απαραίτητα δίκιο. Τα λεγόμενα μου, μπορεί να μην ισχύουν, απλά δίνω μερικές απόψεις πάνω στο θέμα και προσπαθώ να σας κάνω να τα βλέπετε όλα και με διαφορετική οπτική.

ΤΟ BOOKING ΣΤΟ MATCH ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΟΥ

Αφού ανέφερα αυτά που ήθελα, πάμε τώρα και στο ψητό! Έστω ότι ο ηγέτης Βικέντιος, διαβάζει RH και αποφασίζει να μου προσφέρει την lifetime ευκαιρία να κάνω Book ένα αγώνα στο WWE. Και οι ιθύνοντες, μου ανακοινώνουν πως το ματς που θα αναλάβω, θα πρέπει να είναι το κορυφαίο, θα πρέπει να χαραχτεί στην ιστορία της εταιρίας! Ο ταπεινός συντάκτης του RH, αναλαμβάνει το Booking, WHEN THE MILLIONS ARE WATCHING! Και έρχεται η εξής ερώτηση "Πως θα το έκανες αυτό" πάμε να το δούμε μαζί λοιπόν, πως θα το έκανα! Αρχικά πρέπει να επιλέξουμε δύο superstars, κάποιο stipulation και Pay-Per-View. Ύστερα θα σχεδιάσουμε και το storyline, και έπειτα ο αγώνας μας θα μπορέσει να ξεκινήσει!

Λοιπόν, ξεκινάμε με κάτι βασικό όπου ούτε ο ίδιος δεν είμαι σίγουρος για την επιλογή. Πρέπει να επιλέξουμε τους αγωνιζόμενους. Υπάρχουν αρκετοί Superstars και αρκετοί τρόποι που θα μπορούσαμε να κορυφώσουμε το ορισμένο Booking, θα μπορούσα ακόμα να σχεδιάσω απλά πως θα ήταν ο αγώνας στο Feud, Orton - Edge και να πω την αλήθεια, αυτό ήταν το αρχικό μου πλάνο, ωστόσο άλλαξα σχέδια! Κάποιοι πιθανόν να μην ενθουσιαστείτε με την επιλογή μου, αλλά πιστεύω και θέλω να γράψω ένα ακόμα παθιασμένο άρθρο με αγώνα για τους ορισμένους Superstars! Οι επιλογές μου είναι, John Cena & Randy Orton. Ίσως και να υπάρχουν καλύτερες επιλογές, αλλά θέλω να το δουλέψω με τους συγκεκριμένους κύριους. Η επιλογή μου ίσως να μην είναι η καταλληλότερη, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω έναν απόλυτο Babyface ενάντια έναν απόλυτο Heel.

Τώρα θα μου πείτε γιατί όχι παλαιστές όπως οι AJ Styles, Seth Rollins και Drew McIntyre; Η έναν underdog όπως Daniel Bryan ενάντια στον Monster Heel, Roman Reigns; Εννοείται πολύ καλές επιλογές, αλλά θέλω να δουλέψω με δύο παλιούς και πιστούς του WWE. Με άλλους Superstars, όπως αυτούς που μόλις ανέφερα δεν μπορώ να δω αυτό το "όραμα". Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτοί θα έδιναν έναν αγώνα τόσο υψηλού βαθμού. Μόνο με τον Heel Roman Reigns η Daniel Bryan ίσως. Με δύο Legends που λέμε, πιστεύω είναι προτιμότερο. Οι Cena και Orton έχουν και μεγάλο παρελθόν μεταξύ τους, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι, ώστε να απογειωθεί το Storyline και θα το αξιοποιήσω αυτό το γεγονός. Χρειαζόμαστε δύο τεράστια ονόματα, δύο φημισμένους παλαιστές.


Αφού έχουμε τους αγωνιζόμενους μας, ας επιλέξουμε τώρα το stipulation και το PPV που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Μιας και οι δύο αγωνιζόμενοι έχουν ένα κοινό πράγμα, το οποίο δεν έχουν κάνει ποτέ τους μάλιστα, ταιριάζει στην υπόθεση μας κιόλας. Οι Orton και Cena δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ο ένας τον άλλο (1 on 1) στην WrestleMania! Τόσες μάχες μεταξύ τους, αλλά ποτέ στην 'Mania. Οπότε, όπως καταλάβετε, διαλέγω την WrestleMania. Το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο PPV, της εταιρίας. Για stipulation είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές. Είτε απλό singles match, είτε 3 Stages of Hell. Ακόμα και χωρίς stipulation θα μπορούσε εύκολα να γίνει ικανοποιητική δουλειά πιστεύω. Όμως θα καταλήξω στο 3 Stages of Hell, με το πρώτο στάδιο να είναι μονάχα pinfall, στο δεύτερο μονάχα submission και στο τρίτο τα πάμε όλα για όλα! No Holds Barred. Παραδοσιακά θα το πάμε λοιπόν, επειδή στον ορισμένο αγώνα δεν νομίζω πως χρειάζονται τα τρελά stips, όπως HIAC, Ladder Match και και ούτω καθεξής.

Λοιπόν, συμπεράνουμε ως τώρα πως θα δούμε αγώνα μεταξύ του Orton και Cena στην WrestleMania (συγκεκριμένα θα το κάνουμε Book στην 37, την ερχόμενη 'Mania δηλαδή). Τώρα ας χτίσουμε σύντομα και το storyline. Έχουμε τον απόλυτο Face ενάντια τον απόλυτο Heel. Μέχρι και την σημερινή ημέρα κρατάμε όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί, με εξαίρεση μόνο το ματς του Orton με τον Edge στο Backlash. Θα έχει συμβεί ο αγώνας, αλλά δεν θα το προωθούσαν ποτέ ως το "The Greatest Wrestling Match Ever". Το feud θα μπει στην παύση λόγω του τραυματισμού του Edge και θα πάρει πολύ καιρό να ξεκινήσει ξανά. Ο Randy συνεχίζει το Heel μονοπάτι του όπως έκανε στην πραγματικότητα, διαλύοντας Legends και κερδίζοντας τον WWE τίτλο για 14η φορά. Τα γεγονότα που συνέβησαν στην πραγματικότητα μέχρι το TLC τα κρατάμε. Στο TLC ο Randy κερδίζει τον Fiend και αυτός λείπει μέχρι το Raw After Mania.

Τώρα φτάνουμε στο storyline που μας καίει τόσο πολύ. Αφού ο Randy "ξέκανε" τον Fiend (για την ώρα) μπαίνει στο 30-Man Royal Rumble Match θέλοντας να κερδίσει ξανά ευκαιρία για τον τίτλο. Στις τελευταίες θέσεις μπαίνει ο John Cena κάνoντας μας έτσι την επιστροφή έκπληξη και αποκλείει τον Randy. Ο Legend Killer ξεκινάει από την επόμενη βραδιά στο Raw να διαλύει τους πάντες και πολλούς Legends, δείχνοντας ποιος πραγματικά είναι. Για αρκετές εβδομάδες βλέπουμε αυτό το βιολί με τον Randy να έχει μετατραπεί σε έναν Ruthless Monster Heel και να αποκαλεί τον εαυτό του ως τον σπουδαιότερο Superstar. Περίπου 1 μήνα πριν την WrestleMania, και ο John Cena επιστρέφει στο Raw και κάνει ένα promo όπου στην ουσία, μιλάει κυρίως για τον Orton, την συμπεριφορά και τις πράξεις του προς τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ. Ύστερα εμφανίζεται ο ίδιος ο Randy ξεκινώντας μια λογομαχία.

Χωρίς πολλά πολλά, θα περιγράψω τώρα σε τι βασίζεται το storyline στα σύντομα και έπειτα θα περάσουμε επιτέλους στον αγώνα. Έχουμε έναν Ultimate Heel, τον Randy ο οποίος συμπεριφέρεται με βία και απληστία σε όλους. Πιστεύει ότι είναι ο σπουδαιότερος άνδρας στην εταιρία, ώσπου επιστρέφει ο John Cena. Γνωρίζει πως ο Cena είναι μεγάλη απειλή γι' αυτόν και μέσα του υπάρχει ο φόβος. Η ζήλια και το μίσος τον τρώνε, δεν αντέχει να είναι κατώτερος του "Big Match John" και νιώθει ότι πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από αυτόν, ότι είναι σπουδαιότερος στα πάντα, ότι μπορεί να τον κερδίσει και να δείξει πως ο ίδιος είναι ο καλύτερος που βρίσκεται και έχει περάσει σε τούτη την εταιρία. Πρέπει να αποδείξουν ότι δεν χρειάζονται ο ένας τον άλλο, ότι μπορούν να αφήσουν την έχθρα τους στο παρελθόν και να προχωρήσουν στο μέλλον. Ο υπέρτατος Face, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να βάλει ένα τέλος στο ολέθριο μονοπάτι του Orton, είναι ο Cena. Πρέπει να μπει στην τελική ευθεία, της τεράστιας αυτής αντιπαλότητας, ώστε να αποβάλλει την ζήλια του Randy και την καταστροφική αύρα του.


Οι δυο τους έχουν καταφέρει τα πάντα στο WWE και έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο, αμέτρητες φορές. Έφτασε λοιπόν, η ώρα να παλέψουν για μια ακόμα φορά! Αλλά ο αγώνας δεν θα είναι απλός, ο πήχης θα φτάσει στα ουράνια! Λίγες εβδομάδες πριν την WrestleMania έχουν το Contract Signing, στο οποίο, ο ίδιος ο πρόεδρος του WWE, Vince McMahon βρίσκεται στο ρινγκ και παίρνει μέρος στην συζήτηση τους. Τους αναφέρει πως ανά τα χρόνια έχουν περάσει όλοι τους πολλά σε αυτή τη εταιρία και τους διευκρινίζει πως επιθυμεί να δώσουν μάχη και όχι απλά ένα αγώνα. Θέλει ο αγώνας να μείνει στην ιστορία του Wrestling! Πιστεύει ότι αυτοί οι δύο έχουν τα προσόντα και μπορούν να δώσουν το καλύτερο Wrestling Match Ever. Έχει προσδοκίες και δεν θέλει να τον απογοητεύσουν. Κλείνει το promo του λέγοντας πως ο αγώνας τους, θα έχει το 3 Stages of Hell stipulation, όπου οι δύο τους απόψε θα έχουν αγώνες και άμα κερδίσουν θα επιλέξουν από ένα stipulation για τα stages, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο Vince θα ανακοινώσει το τρίτο stage. Έπειτα στέκεται στο πλευρό του Randy και εκφωνεί στον John Cena "No Chance in hell, you've got". Κοιτάζονται στα μάτια ο Mr. Chairman και ο Legend Killer και χαμογελάνε.

Και οι δύο αγωνίζονται και κερδίζουν τους αγώνες τους, έτσι αποκτούν την ευκαιρία να επιλέξουν τα stipulations για τα stages. Ο John επιλέγει το πρώτο stage να είναι απλό. Ένα Pure Wrestling Match, όπου θα υπάρχει μονάχα pinfall για την νίκη. Να δούμε ποιος είναι καλύτερος στην τέχνη του Pro Wrestling. Ο Randy επιλέγει ένα submission match. Έχει οργανώσει σχέδιο και η επιλογή του είναι η υποταγή! Την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος ανακοινώνει πως το τελευταίο stage θα είναι όλα για όλα, No Holds Barred.

Στο τελευταίο τους segment, πριν τον μεγάλο αγώνα ρίχνουν μερικές "βόμβες" και εκφράζουν όσα θέλουν και πρέπει να ειπωθούν.

"For 18 years, I've been here, in this business, busting my ass, but not for the dump crowd. But to show that I'm pure in that ring. 18 long years I was always here, I never left to become a Hollywood star. I never wanted to become a wannable Dwayne The Rock Johnson. You've been winning Championship after championship, well, so do I! You left, but I stayed John, i stayed here and I've been carrying this business! Everyone from our generation has either retired or left the company. Including you. You left for what? To follow the path of the Rock? You are a huge egomaniac!"

Γελώντας συνεχίζει το Promo του ο Randy:

"Yes, you heard right. You think that you are the face of the company? Do you really believe those words John? You are a lier and you lie to yourself. This Sunday, i will end this rivarly, i'm the better man and the whole world will believe that at Sunday. That infinite war will end and the final battle will be cruel. Be ready John"

O John απαντάει, λέγοντας:

"You just can not see the reality of that? It's always been you, you made this personal. You are the one who don't want to face the truth. The truth that burns you inside. You need me to be relevant, our rivarly carries you. The voices inside your head are telling you that a final Chapter must be written? Well, yes they are right. Maybe it's our fate that our paths meet everytime. At WrestleMania i will wait. At WrestleMania we settle this once and for all. It's gonna be the greatest match in this company. I know you will come prepared. This is gonna be a fight, but i hope that at the end of the day you will finally understand"

WrestleMania - John Cena vs. Randy Orton - 3 Stages of Hell Match

Πάμε στην βασική ερώτηση για την οποία γράφω το άρθρο. Πως θα έκανα Book τούτο τον αγώνα; Με αναπαράσταση μερικών θρυλικών κινήσεων και στιγμών. Στις κερκίδες βρίσκονται πολλοί Legends όπως Hulk Hogan, Stone Cold και πολλοί ακόμα. Στο πρώτο στάδιο έχουμε Pure Wrestling, βλέπουμε τεχνικό στιλ και περιμένουμε να πάρει την πρώτη νίκη o Cena, αλλά ο randy κάνει την έκπληξη και βγαίνει αυτός ο νικητής του πρώτου Stage. Στο δεύτερο Stage έχουμε submissions όπου διάλεξε ο Orton αλλά την νίκη την παίρνει ο John Cena. Τελικό Stage όπου παίζονται όλα για όλα με No Holds Barred.

Στον αγώνα ξεγελάνε ο ένας τον άλλο συνεχώς και χρησιμοποιούν κινήσεις από τους μεγαλύτερους αντιπάλους τους. Ο Randy πετυχαίνει ένα Slam από το Top Rope αναπαριστώντας λιγάκι την θρυλική στιγμή με Hulk Hogan και Andre The Giant, όμως ο Cena αμέσως απαντάει με το World Strongest Slam του Mark Henry. Ο Cena επίσης επιχειρεί ένα Spear όπου ο Randy το αποφεύγει και πετυχαίνει ο ίδιος ένα Spear, χωρίς αυτό να του δίνει την νίκη. Προσπαθεί αμέσως να χτυπήσει τον Cena με το δικό του Finisher, το Attitude Adjustment αλλά ο Cena κάνει counter και ρίχνει τον orton. Ύστερα ξεγελάει τον Cena με διαφορά heel τεχνάσματα και παίρνει τον πρώτο πόντο κλέβοντας ξανά το Finishers του John. Χτυπάει με το Attitude Adjustment και παίρνει την πρώτη νίκη.

Στο δεύτερο Stage προκαλείται η περισσότερη ζημιά, καθώς έχουμε συνεχώς Submissions. O John αφού χάνει το πρώτο Stage γρήγορα κλειδώνει τον Randy στο STF αλλά αυτός πιάνει τα σχοινιά και γλυτώνει. Ο Cena και πάλι κλειδώνει τον Orton σε Submission και αυτή τη φορά είναι το Anaconda Vice του CM Punk. Ο Viper καταφέρνει να σπάσει το Submission και χρησιμοποιεί το Figure Four του παλιού του μέντορα, Ric Flair. Το έχει κλειδωμένο για αρκετό χρόνο και χαμογελάει πιστεύοντας ότι θα κερδίσει σύντομα. Ο Superman του WWE όμως, δεν μασάει και το αντιστρέφει με αποτέλεσμα η πίεση να ασκείται στον Orton. Λίγο αργότερα σπάνε το Submission, ανασυγκροτούνται και η μάχη τους συνεχίζεται. Ο Viper προσπαθεί να κάνει το RKO αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Cena κάνει counter σε οτι κίνηση και αν χρησιμοποιεί  ο Orton και ύστερα αφού τον έχει ρίξει, πετυχαίνει ένα Frog Splash όπου ο Randy αμέσως πιάνει το χέρι του Cena και κλειδώνει το Kimura Lock του Brock Lesnar. Έπειτα αλλάζει Submission και κλειδώνει το Yes Lock του Daniel Bryan, αλλά ο John είναι βράχος και δεν τα παρατάει. Σηκώνει τον Randy, χτυπάει με Batista Bomb και αμέσως κλειδώνει το STF για δεύτερη φορά και αυτό του δίνει την νίκη, καθώς ο Viper δεν αντέχει πια την πίεση και υποτάσσεται.

Τελευταίο Stage με No Holds Barred. Εδώ τα δίνουν όλα! Βλέπουμε και τις καρεκλιές και να σπάνε τα τραπέζια των σχολιαστών, αλλά κυρίως βλέπουμε θέληση και από τους δύο παλαιστές. Πετυχαίνουν πολλαπλά θρυλικά Finisher αλλά η μάχη απλά δεν σταματάει, κανείς δεν τα παρατάει. Βλέπουμε επίσης διάφορους διαλόγους μεταξύ τους όπου προσβάλουν, απειλούν και χλευάζουν ο ένας τον άλλο. Βλέπουμε Storytelling.

Στην έναρξη του τρίτου σταδίου, ο Cena αμέσως χτυπάει με το F5 του Brock Lesnar αλλά ο Randy βγαίνει έξω από το Ring για να κερδίσει χρόνο. Η μάχη οδηγείται στο Ringside όπου ο Randy πετυχαίνει ένα DDT και όταν ξανά μπαίνουν στο Ring χτυπάει με το Sister Abigail του Bray Wyatt και έπειτα πάει για το Punt Kick. O John το αποφεύγει και πετυχαίνει ένα GTS του CM Punk. Πάει για το Pin, αλλά ο Randy κάνει Kickout και αμέσως κλειδώνει το Hell's Gate του Undertaker. Θέλει να "σβήσει" τον Cena και με την δύναμη του, τον κλειδώνει στο ισχυρό Submission του Taker. Ο Super Cena και πάλι δεν τα παρατάει, καταφέρνει να σηκώσει τον Legend Killer και πετυχαίνει το Styles Clash του AJ Styles, χωρίς να πηγαίνει για το Pinfall.

Αργότερα σηκώνονται, κοιτάζονται στα μάτια και ξεκινάνε να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλο. Ο Randy κλωτσάει με δύναμη τον Cena (κλωτσιά τύπου This Is Sparta) τον οδηγεί στα σχοινιά και συνεχίζει με γροθιές και κλοτσιές να στοχεύει τα πλευρά του. Έπειτα χτυπάει με το Killswitch του Christian, αμέσως πετυχαίνει και ένα Pedigree του Triple H, αλλά δεν φτάνουν για την νίκη. Ο εκνευρισμένος Randy αμέσως σηκώνει τον Cena και προσπαθεί να πετύχει ένα RKO αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Cena το αποφεύγει και γρήγορα τον πιάνει και χτυπάει με Angle Slam του Kurt Angle.


Η μάχη των τιτάνων συνεχίζεται με τον Orton να έχει τρελαθεί από τα Kickouts του Big Match John" και προσπαθεί να πετύχει το RKO, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με μίσος κοιτούν βαθιά μέσα στα μάτια ο ένας τον άλλο και συνεχίσουν την τιτανομαχία. Πετυχαίνουν πολλές κινήσεις και μανούβρες, βλέπουμε Three Amigos, Stunner, Sharpshooter και πολλές ακόμα εμβληματικές κινήσεις. Κάποια στιγμή ο Randy ο οποίος έχει τρελαθεί, πιάνει τον Cena και χτυπάει με το Tombstone Piledriver του Undertaker! Αργά πάει για το Pinfall αλλά τελευταία στιγμή ο Cena κάνει Kickout. Αργότερα ο John κλέβει την ισχυρότερη κίνηση του Randy, το RKO αλλά δεν το πετυχαίνει πλήρως, με αποτέλεσμα ο Viper να προλάβει να βγει από το Ring για να σωθεί. Ύστερα ο Cena πετυχαίνει και το θρυλικό Rock Bottom του μεγάλου, πρώην εχθρού του, The Rock. Ωστόσο ο Viper τελευταία στιγμή προλαβαίνει να κάνει Kickout.

Φτάσαμε στην ολοκλήρωση του αγώνα λοιπόν. Εξουθενωμένοι κοιτάζουν ο ένας τον άλλο μια τελευταία φορά και αντιλαμβάνονται ότι τα έχουν δώσει όλα. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να λήξει το Match και έτσι σηκώνονται για μια ακόμη φορά, κουνάνε τα κεφάλια τους λέγοντας ότι ήρθε το τέλος και ρίχνονται ξανά στην μάχη. Βλέπουμε να ρίχνουν γροθιές ο ένας στον άλλο και ο Randy πετυχαίνει επιτέλους το ισχυρό και εμβληματικό RKO. Ο Cena κείτεται στο κέντρο του Ring, ενώ ο Randy μετά το RKO τον κοιτάζει και χαμογελάει. Πιστεύει ότι θα πάρει επιτέλους την νίκη που ποθεί τόσο πολύ και αργά τον πλησιάζει και κάνει το Pin. Όλοι πιστεύουν ότι ήρθε το τέλος και τελευταία στιγμή ξανά κάνει Kickοut ο John. Ο Randy μένει στην γωνία του Ring και κοιτάζει με σοκ τον Cena να σηκώνεται. Έπειτα επιχειρεί το Punt Kick, αλλά ο Cena το αποφεύγει. Προσπαθούν και πάλι να πετύχουν διάφορες κινήσεις μα δεν έχουν την ενέργεια πια. Βρίσκονται στα γόνατα τους και γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλο, ενώ σιγά σιγά σηκώνονται. Προσπαθεί να χτυπήσει με ένα ακόμα RKO ο Legend Killer, αλλά ο Cena δεν πέφτει. Σπρώχνει τον Randy και ύστερα πετυχαίνει ένα τελικό Attitude Adjustment. Τρία δευτερόλεπτα αργότερα χτυπάει το καμπανάκι και ο εκφωνητής φωνάζει, Here's your winner JOHN CENA!


Κείτονται και οι δυο στο Ring και ο Cena πρώτος σηκώνεται και στέκεται στα πόδια του με το ζόρι. Πιάνει ύστερα τον Orton, τον βοηθάει να σταθεί και αυτός στα πόδια του και κοιτάζονται ξανά. Δίνουν τα χέρια επιτέλους και η τεράστια αυτή κόντρα ολοκληρώνεται. O Viper αντιλαμβάνεται ότι έχασε τον σημαντικότερο αγώνα του και αποδέχεται το γεγονός ότι ο Cena είναι ανώτερος. Αποβάλλει το μίσος που τον είχε κυριεύσει και υψώνουν και οι δυο τα χέρια τους και μαζί αποχωρούν. Φτάνουν στο Stage και γυρίζουν τα βλέμματα τους, ρίχνοντας μια τελευταία ματιά στο Ring, καθώς οι Legends τους χειροκροτούν. Ο πόλεμος τελείωσε, πλέον μπορούν να αφήσουν αυτό το τεράστιο κύκλο πίσω τους και να συνεχίσουν κάνοντας μια νέα αρχή.

Και αυτό λοιπόν ήταν το Booking μου. Να πω την αλήθεια δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος και πιστεύω ότι σίγουρα θα μπορούσε να συμβεί με διαφορετικούς Superstars. Ωστόσο εγώ διάλεξα αυτούς τους δύο και το Booking μου ήταν ένας αγώνας προσωπικού επιπέδου όπου οι Legends βρίσκονται στις κερκίδες ενώ οι αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν εμβληματικές και θρυλικές κινήσεις των μεγαλύτερων εχθρών τους. Έχουμε συναισθήματα, πάθος, υβριστικούς χαρακτηρισμούς, "απειλές" και αναπαράσταση θρυλικών κινήσεων. Ήταν ένας τεράστιος πόλεμος μεταξύ των δύο παλαιστών όπου γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη