3 νέα γυναικεία ονόματα έρχονται στο NXT!


To NXT πρόσθεσε 3 νέα πρόσωπα στο γυναικείο division του όπως ανέφερθη σε tweet από τον επίσημο λογαριασμό του το κίτρινο σόου, αναμεσά στα οποία είναι η
Pricilla Kelly (πλέον ονομαζόμενη Gigi Dolin), η Lacey Ryan (πλέον ονομαζόμενη Zoey Stark) και η Elayna black (πλέον ονομαζόμενη Cora Jade). Το "Black & Gold brand" δήλωσε:

 
Η Pricilla Kelly είναι ένα σχετικά γνωστό όνομα στην independent σκηνή και έχει εμπειρία στο WWE καθώς είχε αγωνιστεί στο Mae Young Classic του 2018 όπου έχασε στο 1ο γύρο από την Deonna Purrazzo.

Η Lacey Ryan δεν έχει πρώιμη σχέση με το WWE αλλά είναι 8 χρόνια βετεράνος με εμφανίσεις σε διάφορα promotions του independent scene καθώς και στο IMPACT όπου το 2020 πάλεψε την τότε πρωταθλήτρια γυναικών Jordynne Grace.

Τέλος η πιο άπειρη από τις 3, η Elayna Black είναι φρέσκο πρόσωπο τον τελευταίο χρόνο με κάποιες εμφανίσεις στην independent σκηνή και στο AEW Dark. Τα νέα αυτά πρόσωπα ίσως δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να κάνουν την εμφάνιση τους, με το Women's Dusty Rhodes Tag Team Classic να ξεκινάει πολύ σύντομα.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη