Stephanie McMahon: «Η πρώτη μας ευκαιρία για να επιστρέψει ο κόσμος πίσω»


Η WrestleMania 37 θα είναι το μεγαλύτερο Pay-Per-View της χρονιάς, ενώ αρκετοί θαυμαστές ελπίζουν για την επιστροφή τους στα άδεια καθίσματα του Raymond James Stadium.
 

Πρόσφατα, η Stephanie McMahon είχε συζήτηση με το TMZ Sports όπου μίλησε για την πρόσφατη ανακοίνωση που έκανε για την WrestleMania 37. Μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η φετινή WrestleMania θα είναι η πρώτη από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, που θα έχει κοινό στις κερκίδες.

«Είμαι ενθουσιασμένη γιατί ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη μας ευκαιρία για να επιστρέψει ο κόσμος πίσω. Αυτό είναι το πλάνο μας...»

Η Stephanie επίσης τόνισε ότι το WWE θα εξετάσει προσεκτικά το Super Bowl show τον άλλο μήνα, που θα λάβει μέρος στο Raymond James Stadium, ώστε να μάθει πως να διοργανώνει σωστά μια εκδήλωση με κόσμο στις κερκίδες αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Προς το παρόν, η εταιρία ελπίζει ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο για να μπορέσουμε να δούμε οπαδούς στο στάδιο. Εκτός και αν γίνει το αναπάντεχο και τα κρούσματα COVID-19 αυξηθούν στην Φλόριντα.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη