SmackDown 29/01/2021: A MONSTER is among us!


Στο τελευταίο σόου πριν το Royal Rumble και τον δρόμο προς την WrestleMania 37, είδαμε αρκετή δράση στο ρινγκ με την επιστροφή του Braun Strowman, τον AJ Styles να ανοίγει αντιπαράθεση με τον Daniel Bryan, και τους Kevin Owens και Roman Reigns να μας δίνουν ένα τελευταίο showdown πριν το Pay-Per-View της Κυριακής.

- Το επεισόδιο άνοιξε με τον Daniel Bryan να μας λέει πως είναι έτοιμος για το Royal Rumble, ενώ προσπάθησε να μας ανεβάσει το ηθικό λέγοντας πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να φτάνει στο main event της WrestleMania. Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πως ίσως αυτή να είναι και η τελευταία του WrestleMania, οπότε θέλει να ζήσει αυτό το όνειρο για μια τελευταία φορά πριν αποσυρθεί. Κάπου εκεί τον διέκοψε ο AJ Styles και άρχισε μια λεκτική αντιπαράθεση, το αποτέλεσμα ήταν ο Bryan να προκαλέσει τον Styles σε ματς αργότερα μέσα στη βραδιά, η πρόκληση έγινε δεκτή με τον Phenomenal μάλιστα να σπρώχνει τον Bryan.

- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε την συνέχεια στην κόντρα μεταξύ Bayley και Bianca Belair, αυτή την εβδομάδα ήρθαν αντιμέτωπες στο ρινγκ. Το ματς είχε πολλά reversals αλλά δεν ήταν και κάτι το σπουδαίο, η Bianca πήρε μια άξια νίκη με το Kiss of Death.

- Ο Dominik Mysterio προσπάθησε να λύσει τις διαφορές του με τον King Corbin, για την ακρίβεια, μόνο προσπάθεια δεν έκανε αφού του επιτέθηκε πρώτος καθώς ο "βασιλιάς" έκανε την είσοδο του. Παρά την παρουσία του Rey στο τραπέζι των σχολιαστών, ο Corbin κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη με το End of Days.

- Ένα τελευταίο showdown πριν το Royal Rumble είχαν οι Kevin Owens και Roman Reigns, οι οποίοι μας έδωσαν ένα preview μέσα από την γιγαντοοθόνη. Ο Owens ξεκίνησε ελπίζοντας ότι ο Reigns δεν θα έχει πάλι την βοήθεια της οικογένειας του, και τόνισε πως θα προσπαθήσει σκληρά να κατακτήσει το Universal Championship. Ο Tribal Chief στάθηκε στο γεγονός πως είναι ο "βασιλιάς" σε αυτό το σπορ, και ότι στο Royal Rumble ο Kevin δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει, διότι τον μεγάλωσαν με λάθος τρόπους και δεν τον έμαθαν να είναι ένας "νικητής". Ο Reigns δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια προσπάθησε να τσαντίσει τον Owens προσβάλοντας την οικογένεια του. Το promo τελείωσε με τον Kevin να δίνει όρκο νίκης στο Rumble.

- Στο ματς Daniel Bryan vs. AJ Styles στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν και ο Cesaro, όπου μιλούσε για την εκπληκτική φόρμα που έχει τις τελευταίες εβδομάδες και τους στόχους του για την φετινή WrestleMania. Έπειτα ακολούθησε η είσοδος του Sami Zayn για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Στο ρινγκ ήρθε ο Big E και αμέσως μετά ο Shinsuke Nakamura με το ματς να λήγει με DQ υπέρ του Bryan όταν ο Zayn του επιτέθηκε. Αφού έγινε ένα σύντομο brawl το ματς μετατράπηκε σε tag team match.

- Shinshuke Nakamura, Cesaro και Sami Zayn ως αουτσάιντερς ένωσαν τις δυνάμεις τους κόντρα στους Daniel Bryan, AJ Styles και Big E. Με δυνατούς ρυθμούς και αρκετό ταλέντο στο ρινγκ είδαμε μερικές συγκρούσεις, αλλά γρήγορα έγινε παρέμβαση από τους Miz & Morrison για να λήξει και αυτό με DQ όταν επιτέθηκαν στον Big E. Ο Otis βρήκε την ευκαιρία και ήρθε κι αυτός για να καθαρίσει το ρινγκ και να γίνει το ματς... 5 on 4. Αυτή τη φορά ευτυχώς είχαμε καθαρό νικητή με τον Sheamus να παίρνει την 5η θέση από την ομάδα του Daniel Bryan και με ένα δυνατό Brogue Kick να δίνει την νίκη στην ομάδα του. Κάπου εκεί ξέσπασε ένας πανικός στο ρινγκ για να μπει το κερασάκι στην τούρτα! Ο Braun Strowman έκανε την επιστροφή του και διέλυσε με Chokeslams και Running Powerslams οποιονδήποτε βρήκε μπροστά του. Ο Monster Among Men είναι σε εξαιρετική φόρμα και σίγουρα είναι έτοιμος για το φετινό Royal Rumble!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη