Πέντε άτομα που πρέπει να αλλάξουν brand στο WWE Draft

 

Πλησιάζει ο καιρός, όπου για άλλη μια φορά, το WWE θα έχει το δικό του Draft, όπου superstars από το RAW, το SmackDown και το NXT θα είναι διαθέσιμα, προκειμένου να επιλεχθούν από τους GM του κάθε brand, για να ξεκινήσουν από την αρχή και να πάρουν ίσως κάποιες παραπάνω ευκαιρίες για κάποιους τίτλους ή κάποια feuds. 

Τώρα πριν ξεκινήσω να ξεκαθαρίσω πως αυτό το άρθρο γίνεται, κατόπιν υποκειμενικής γνώμης και με την υποθετική προϋπόθεση, ότι στο Draft θα εμπλακεί, όπως ακούγεται και το NXT με ένα pick. Οπότε, σε περίπτωση που κάνω κάποιο λάθος, συγχωράτε με. Αλλά ας μην χρονοτριβώ. Είμαι ο Γιώργος από το Ringside House και εδώ έχουμε πέντε άτομα, τα οποία πιστεύω ότι θα επωφεληθούν από το WWE Draft για αυτό και πρέπει να αλλάξουν brand.  

5) Johnny Gargano - SmackDown Live
O Johnny Wrestling, από ότι φαίνεται, ολοκλήρωσε οριστικά τις υποχρεώσεις του με το NXT brand, αφού ηττήθηκε από τον Damian Priest στο NXT Takeover και στην ουσία δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στο brand του Triple H. Οπότε το πιο πιθανό είναι να γίνει κάπου Draft την Παρασκευή. Ο Johnny λοιπόν, το καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβεί θα είναι να πάει στο SmackDown Live.Και αυτό, γιατί, πολύ απλά, το mid-card επίπεδο για την ζώνη του Sami Zayn, αποτελείται από τρεις άντρες. Τον πρωταθλητή, τον Styles και τον Jeff Hardy. Οπότε, για ανανέωση ανταγωνισμού, αυτό που χρειάζεται ο Johnny, είναι μια φρέσκια αρχή και σίγουρα μια ευκαιρία για ματς με τον Styles, τον Hardy και τον Zayn και το Intercontinental Championship, θα του δώσουν μια φρέσκια προοπτική. 

4) Daniel Bryan - RAW


O Daniel Bryan έχει καιρό τώρα, που δεν έχει εμφανιστεί στο πρόγραμμα του WWE, όχι επειδή είναι τραυματίας ή έχει κάποια ασθένεια. Απλώς το creative, από την στιγμή που έχασε το Intercontinental Championship, δεν έχει κάτι για εκείνον. Οπότε, ίσως το Monday Night RAW να φαντάζει μια ιδανική νέα αρχή για τον YES man και ίσως αυτή η επιλογή του να οδηγήσει σε ένα ματς McIntyre vs Bryan που σίγουρα πολλοί θα θέλαμε να δούμε, ειδικά για το WWE Championship. 

3) Samoa Joe- SmackDown Live
Αυτή είναι πραγματικά μια προσωπική μου ευχή. Πραγματικά λυπάμαι που ο Samoa Joe, αυτός ο τόσο κυρίαρχος κάποτε wrestler, έχει φθάσει να συγκρίνεται πλέον με τον Tazz, πολύ απλά επειδή οι τραυματισμοί και τα λάθη τον έχουν αφήσει πολύ πίσω. Πλέον ο Samoa Joe είναι color commentator και σίγουρα δεν είναι ο ίδιος άντρας που ήταν κάποτε, αλλά θα ήθελα πραγματικά να δω τον Samoa Joe να έχει ένα τελευταίο run που να του αξίζει. Και αν αυτό δε μπορεί να το κάνει στο RAW, τότε σίγουρα θα μπορεί να το κάνει στο Smackdown, ειδικά από την στιγμή που ο Universal Champion, Roman Reigns κάνει αυτή την ιστορία με το Tribal Chief gimmick. O Roman πάντα έβγαζε σπουδαία ματς με τον Joe και σίγουρα δεν θα μας χάλαγε να δούμε ακόμη μια κόντρα μεταξύ τους, για τον τίτλο. 

2) Tommaso Ciampa - RAW
Άλλος ένας σπουδαίος παλαιστής και σπουδαίος heel, ο οποίος δεν έχει κάτι άλλο να κάνει πραγματικά στο NXT και έχει φθάσει το πλήρωμα του χρόνου να ανέβει στις μεγάλες κατηγορίες. Ο Ciampa δεν είναι άνθρωπος που του αξίζει να μένει στο παρασκήνιο και μια ανελιξή του στο Monday Night RAW, θα τον βοηθούσε ιδιαίτερα να έχει νέους στόχους, νέες προκλήσεις και σίγουρα θα βοηθούσε και τον Drew McIntyre να βρει μια καινούργια και πιο επικίνδυνη νέμεση. Ούτως ή άλλως, ο Ciampa, έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του. Και αυτό είναι το χρυσό. Και δεν θα σταματήσει καθόλου, μέχρι να το κερδίσει. 

1) Ricochet - NXT
Ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και τον Aleister Black, όμως θεωρώ πως ο Black, μπορεί να κάνει πράγματα αυτήν την στιγμή που μιλάμε, αφού βρίσκεται σε feud με τον Kevin Owens. O Ricochet ωστόσο, πραγματικά δεν έχω λόγια για το πως τον έχει διαχειριστεί το WWE. Είναι ξεκάθαρο πως ο Vince αυτήν την περίοδο, δεν μπορεί να διαχειριστεί καταλλήλως τον high-flyer με τις υπέροχες ακροβατικές κινήσεις και μια επιστροφή στο NXT, έχει το θετικό να μας παρέχει κάποια υπέροχα ματς. Ειδικά το Balor vs Ricochet για το NXT Championship σίγουρα θα ήταν ένα ματς που πολλοί θα ήθελαν να δουν. Ο Ricochet ξεκίνησε ως κάτι το μοναδικό και έφτασε πλέον να θεωρείται ένα στάδιο πριν τη φάση του jobber και είναι κρίμα γιατί στο NXT τον ένιωθες όντως σαν κάτι διαφορετικό από την καθιερωμένη αντίληψη του WWE για τους high-flyers. 

Αυτές ήταν οι επιλογές μου λοιπόν. Εσείς τι πιστεύετε; Ποιους θα πρέπει να κάνει draft το κάθε brand; Ποιοι θα επωφεληθούν από το draft; Πείτε μας στα σχόλια. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη