SmackDown 05/06/2020: Η οργή του Strowman


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Jeff Hardy ώστε να μιλήσει για τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας. Ο "Charismatic Enigma" έριξε όλη τη ευθύνη επάνω στον Sheamus, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως κρυβόταν πίσω από όλα, με μοναδικό σκοπό να κοστίσει την ευκαιρία στον Jeff Hardy για το Intercontinental Championship. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Sheamus, και μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Jeff και την οικογένειά του. Ο Hardy δεν το άφησε να περάσει έτσι και πήγε να του επιτεθεί, αλλά δέχτηκε ένα δυνατό Brogue Kick κοντά στην σκηνή εισόδου.


Otis vs. King Corbin

Νωρίτερα στα backstage o Otis έκλεψε το στέμμα του Baron Corbin, έτσι ακολούθησε η πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Otis είχε τον έλεγχο και πέρασε από τις κλασικές του κινήσεις τον Corbin. Έπειτα ο βασιλιάς βγήκε έξω από το ρινγκ για να πάρει το στέμμα του πίσω, ο Otis πήγε να τον τραβήξει πάλι μέσα στο ρινγκ, αλλά δέχτηκε χτύπημα με την καρέκλα έτσι ο αγώνας έληξε με DQ. Πριν αποχωρήσει από το ρινγκ, ο Mr. Money In The Bank πέρασε από ένα Caterpillar τον Corbin.


Η αντιπαλότητα του Strowman με τους Miz & John Morrison

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο Backlash θα δούμε ένα Handicap Match για το Universal Championship μεταξύ του πρωταθλητή Braun Strowman, και των Miz & Morrison. Ωστόσο, καθώς οι μέρες για το Pay-Per-View πλησιάζουν, οι Miz & Morrison έχουν ετοιμάσει κάποια πλάνα που θα κάνουν την ζωή του Strowman δύσκολη. Σε πρώτο πλάνο είδαμε τους Morrison & Miz να βρίσκονται μέσα σε ένα φορτηγάκι έξω από την αρένα, όπου είχαν πρόσβαση σε όλες τις κάμερες (backstage, garage, κλπ). Ο Strowman καθώς ετοιμάζει το παγούρι του με την πρωτεΐνη, ξαφνικά γίνεται μούσκεμα (μάλλον του έβαλαν καραμέλες mentos). Εκείνη την στιγμή ο "Monster Among Men" κατάλαβε πως ήταν παγίδα που του έστισαν. Σε δεύτερο πλάνο είδαμε τον Strowman να δίνει συνέντευξη στα backstage μιλώντας για τους Miz & Morrison, ξαφνικά ένας κουβάς γεμάτο πράσινη μπογιά προσγειώθηκε πάνω στο κεφάλι της Kayla Braxton όπου έπαιρνε συνέντευξη από τον Braun. Πιθανότατα ο κουβάς προοριζόταν για τον Universal Champion, αλλά την γλύτωσε.


Σε τρίτο πλάνο, είδαμε τους Morrison & Miz να σπάνε το παρμπρίζ από το κλασικό αυτοκίνητο του Strowman κι έπειτα να επιστρέφουν πάλι στο βαν τους για να δουν την αντίδραση του Braun μόλις αντικρίσει το διαλυμένο αυτοκίνητό του. Στο τέταρτο και τελευταίο πλάνο, είδαμε τον Strowman να τα παίρνει στο κρανίο με το διαλυμένο παρμπρίζ στο αυτοκίνητό του, έτσι ρώτησε έναν από τους σεκιούριτι που βρίσκονται οι Miz & Morrison, ο σεκιουριτάς του έδειξε το άσπρο βαν στο οποίο βρισκόντουσαν. Εκείνη την στιγμή ο Braun αναποδογύρισε ολόκληρο το βαν.


Lacey Evans vs. Sonya Deville

Η κόντρα ανάμεσα στις Sonya Deville και Lacey Evans συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα με ακόμη έναν αγώνα, αφού νωρίτερα η Sonya επιτέθηκε στην Lacey την στιγμή που η δεύτερη έκανε την είσοδό της στο ρινγκ. Ενώ η Sonya βρισκόταν πολύ κοντά στο να πάρει την νίκη, ξαφνικά στην γιγαντοοθόνη εμφανίστηκε η Mandy Rose και αποκάλεσε την Sonya "αποτυχημένη". Έτσι η Evans την χτύπησε με ένα Woman's Right για να πάρει την νίκη.


AJ Styles vs. Drew Gulak

Η Renee Young καλωσόρισε τον Daniel Bryan στο ρινγκ, για να μιλήσει σχετικά με τα πλάνα του για το Intercontinental Championship, έπειτα ακολούθησε και η είσοδος του AJ Styles. Ο Bryan τόνισε πως ο εάν κατακτήσει τον τίτλο, σε κάθε επεισόδιο του SmackDown θα τον υπερασπίζεται. Κάτι που άρεσε αρκετά στον κόσμο. Ο Styles δεν πρόλαβε να πει πολλά αφού μπήκε ο Drew Gulak στο ρινγκ και του επιτέθηκε. Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο κράτησε περίπου 6 λεπτά, στο τελείωμα ο AJ προσπάθησε να εκτελέσει το Styles Clash, αλλά ο Gulak του το γύρισε σε roll-up και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη που θα συζητηθεί.


The New Day & Shorty G vs. Mojo Rawley, Cesaro & Nakamura

Ένα σύντομο (περίπου 5-6 λεπτά) 6 Man Tag Team Match είδαμε ανάμεσα στους παραπάνω superstars. Το ματς είχε γρήγορους ρυθμούς και ο Gable έκανε γρήγορα tag τον Big E, αυτός έκανε tag τον Kofi και σήκωσε στον αέρα τον Mojo Rawley για να τον περάσουν από το Midnight Hour και να πάρουν την νίκη.

WWE Women's Tag Team Championship Match
Bayley & Sasha Banks vs. Alexa Bliss & Nikki Cross

Στο main event της βραδιάς είδαμε ομαδική δράση από την γυναικεία κατηγορία, με τους τίτλους να είναι υπό διεκδίκηση. Δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Η Sasha Banks κλείδωσε με το Bank Statement την Nikki Cross, η δεύτερη προσπάθησε να το γυρίσει σε roll-up, αλλά η Banks το έκανε reverse σε crucifix pin και πήρε την νίκη για να στεφθούν μαζί με την Bayley πρωταθλήτριες.


Αποτελέσματα SmackDown 05/06/2020:

- Ο Otis κέρδισε τον King Corbin
- Η Lacey Evans νίκησε την Sonya Deville
- Ο Drew Gulak επικράτησε του AJ Styles
- Οι New Day & Shorty G κέρδισαν τους Rawley, Cesaro & Nakamura
- Οι Bayley & Sasha Banks νίκησαν τις Alexa Bliss & Nikki Cross

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη