SmackDown 04/10/2019: Νέα εποχή, νέοι στόχοι


Τo Friday Night SmackDown έκανε και αυτό την πρεμιέρα του εχτές και είχαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που έλαβαν χώρα. Σίγουρα, όχι το μεγάλο showdown μεταξύ Randy Orton & Rock, αλλά σίγουρα κάποιες στιγμές που θα μείνουν στην μνήμη μας για αρκετό καιρό.


- Αφού οι Vince & Stephanie McMahon άνοιξαν το show, η Becky Lynch έκανε την είσοδο της στο ring, αφού θα είχε ματς μαζί με την Charlotte απέναντι στις Bayley & Sasha Banks. Εκεί όμως την διέκοψε ο King Corbin, ο οποίος διεκόπη εκ νέου από τον The Rock, που έκανε την επιστροφή του στο WWE. O Rock και η Lynch ΄έκαναν ένα καλό roast τον "Βασιλιά" του WWE μέχρι που ο Corbin εκνευρίστηκε και για τις προσπάθειες του, έφαγε από ένα People's Elbow & ένα Rock Bottom. 


- Μετά αυτήν την ωραία στιγμή με τον Rock, η ωραία βραδιά για τον The Man συνεχίστηκε, αφού οι Becky & Charlotte κατάφεραν να κερδίσουν τις Sasha Banks & Bayley, τις δύο αντιπάλους τους στο ring του Hell In A Cell, όταν η Charlotte ανάγκασε την Bayley να κάνει το tap-out με το Figure-8 Leglock. 

- Έπειτα, ο Seth Rollins ήταν κανονισμένος να βρίσκεται σε δράση, όμως ο Bray Wyatt έκανε πάλι το "θαύμα" του. Αφού τον προϊδέασε για το τι θα του κάνει στο Hell In A Cell μέσω ενός ειδικού Firefly FunHouse, o "Fiend" διέκοψε τον αγώνα του Universal πρωταθλητή με του Intercontinental Champion, Shinsuke Nakamura και επιτέθηκε στον BeastSlayer, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, ενόψει του μεγάλου PPV της Κυριακής.

- Στην συνέχεια, είχαμε το μεγάλο Ladder Match, όπου οι Kevin Owens & Shane McMahon συγκρούστηκαν με τον ηττημένο να πρέπει να απολυθεί. Ο KO τελικά ήταν αυτός που κέρδισε την βαλίτσα και έτσι, μετά από μήνες πήρε την εκδίκηση του, ενώ μετά ήταν αυτός που απέλυσε τον Best In The World, με δωράκι ένα Stunner.


- Ένα μεγάλο Eight Man Tag Match είχαμε στην συνέχεια, όπου οι Orton, Styles & RooDolph (έτσι θα τους λέω) αντιμετώπισαν τους Miz, Strowman & Heavy Machinery. Το ματς ήταν αδιάφορο, όμως αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν η παρουσία του πρωταθλητή του μποξ, Tyson Fury, ο οποίος όχι μόνο συγκρούστηκε με τον Monster Among Men, αλλά θα έχει και την ευκαιρία στο RAW της Δευτέρας να μιλήσει για το Τέρας. Για την ιστορία, την νίκη πήραν οι faces.


- O Roman Reigns πήρε σημαντικό momentum για την ομάδα του στο Hell In A Cell, αφού επικράτησε του Erick Rowan σε έναν LumberJack αγώνα. Το ματς ήταν χαώδες με τους lumberjacks να εμπλέκονται άμεσα από ένα σημείο και μετά. Μετά από την βοήθεια του Bryan, o Reigns έκανε το Spear και πήρε μια σημαντική νίκη.

- 9 Δευτερόλεπτα. Τόσα δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Brock Lesnar για να πάρει τον τίτλο του Kofi Kingston μακριά από τα χέρια του και να γίνει ο νέος WWE Champion. Μετά ωστόσο τον αγώνα, ο Rey Mysterio έκανε την εμφάνιση του, μαζί με τον CAIN VELASQUEZ, ο οποίος ξύπνησε άσχημες μνήμες για το "Τέρας". Ο Velasquez όρμησε στον νέο πρωταθλητή, πήρε μερικά χτυπήματα, αλλά γρήγορα ο Lesnar έφυγε εκτός ring, κλείνοντας εκρηκτικά ένα μεγάλο επεισόδιο.


Αποτελέσματα SmackDown 04/10/2019:

- Οι Charlotte Flair & Becky Lynch επικράτησαν των Sasha Banks & Bailey
- O Kevin Owens επιβλήθηκε του Shane McMahon
- Οι Strowman, Miz & Heavy Machinery επιβλήθηκαν των Orton, Styles, Roode & Ziggler
- O Roman Reigns κέρδισε τον Erick Rowan
- O Brock Lesnar επιβλήθηκε του Kofi Kingston


Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη