RH Summary: The Pro Wrestling Week



Η περασμένη βδομάδα ήταν ιστορική και ενθουσιώδης θα μπορούσαμε να πούμε διότι παρακολουθήσαμε 4 Wrestling Shows! Μια δυνατή βδομάδα που όλα τα σόους έκαναν τις πρεμιέρες τους και μας εξέπληξαν. Πλέον έτσι θα είναι και κάθε βδομάδα θα έχουμε να βλέπουμε μπόλικο Wrestling και τις Τετάρτες θα είναι πόλεμος ανάμεσα σε NXT και AEW Dynamite! Ο Νίκος Ασλανίδης σας παρουσιάζει μερικά "Highlights" μερικές από τις καλύτερες στιγμές και τις απόψεις του για το Raw, SmackDown, NXT και AEW Dynamite. Ας ξεκινήσουμε..


RAW 30/09/2019 Season Premiere



Το Raw θα μπορούσα να πω εύκολα πως ήταν ένα από τα καλύτερα τις χρονιάς. Μερικά από τα highlights ήταν το Miz TV που είδαμε 2 θρύλους του WWE τον Ric Flair και Hulk Hogan να έχουν μια αστεία διαμάχη και να ανακοινώνεται Team Flair vs Team Hogan στο Crown Jewel. Είδαμε μια Brutal επίθεση από τον Brock Lesnar στον Rey Mysterio και τον γιο του Dominik όπου μας θύμισε τα παλιά καλά χρόνια. The Pain Indeed Came For Rey And His Son! Επίσης στο τέλος τις βραδιάς είχαμε την επιστροφή του Bobby Lashley και της Lana όπου οι δύο τους φιλήθηκαν σοκάροντας τον Rusev και όλο το WWE Universe. Επιπλέον εννοείται πως απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο από την επίθεση του Fiend στον Seth Rollins. Προσωπικά απόλαυσα το Raw και μου άρεσε αρκετά. Το νέο Stage μου άρεσε και χάρηκα πολύ που επιτέλους τα πυροτεχνήματα επέστρεψαν και αυτά στα εβδομαδιαία σόους. Ήταν ένα καλό Season Premiere και πλέον όπως όλοι περιμένω και ευελπιστώ να δούμε καλή και δυνατή συνέχεια!


AEW DYNAMITE 02/10/2019


1ο επεισόδιο του νέου εβδομαδιαίου σόου του All Elite Wrestling και μπορώ να πω πως ήταν και αυτό εξίσου καλό αλλά.. I Stand With NXT! Οι Jim Ross, Tony Schiavone και Excalibur μας υποδέχτηκαν ξεκινώντας το σόου με τον αγώνα του Cody Rhodes ενάντια τον Sammy Guevara όπου έδωσαν ωραίο αγώνα όμως έπειτα ακολούθησε μια επίθεση από τον Chris Jericho. Επίσης είδαμε έναν ακόμα πολύ ωραίο αγώνα με τους Pac και "Hangman" Adam Page. Στο τέλος της βραδιάς είδαμε τους Young Bucks και Kenny Omega να μάχονται με τους Lax και Chris Jericho. Η βραδιά τελείωσε με τον Jake Hager (Jack Swagger) να κάνει την εμφάνιση του στο AEW και να διαλύει τα αδέλφια Rhodes! Καλή αρχή για το AEW και πλέον θα είναι όντως πόλεμος τις Τετάρτες ανάμεσα στο AEW και NXT! Πιστεύω θα καταφέρει το promotion του Cody να πάει ψηλά αλλά για το καλύτερο που λένε και πιστεύουν κάποιοι δεν το νομίζω. Μπορεί το AEW να είχε μισό εκατομμύριο διαφορά στα Ratings με το NXT, αλλά μην ξεχνάμε πως ακόμα δεν είναι καν ολοκληρωμένο. Είναι πολλά υποσχόμενο. Δεν έχω πρόβλημα και δεν λέω ότι δεν μου αρέσει το AEW, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του ώστε να γίνει ένα δυνατό και ολοκληρωμένο Promotion. Θα ευχηθώ να συνεχίσει δυνατά ωστόσο εγώ πιστός στο WWE!

NXT 02/10/2019 2-Hour Premiere On USA


Πρώτο 2ωρο επεισόδιο του NXT στην USA Network και δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να μην του άρεσε! Είδαμε ένα εκπληκτικό σόου με έναν απίθανο αγώνα στην αρχή μεταξύ του Adam Cole και του Matt Riddle για το NXT Championship και μετά τον αγώνα ο Finn Balor γύρισε και πάλι στο κιτρινόμαυρο Brand ενθουσιάζοντας τους οπαδούς. Ο Velveteen Dream μας τρέλανε και πάλι με τα promos του, και είχαμε ένα δυνατό Main Event για τους NXT Tag Team τίτλους όπου στο τέλος έκανε την επιστροφή του και ο Tommaso Ciampa και τρέλανε το κοινό! Πραγματικά απίθανο σόου. Το απόλαυσα και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει έτσι το NXT! Η επιστροφή του Balor μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί διότι είναι ένας από τους αγαπημένους μου superstars και στο NXT θα αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον! Σε σύγκριση με το AEW στις επιστροφές νομίζω πως ήταν προφανές ανώτερο το NXT. Δεν θα συγκρίνουμε τώρα τον Jake Hager (Jack Swagger) με τους Balor και Tommaso Ciampa που με το που ακούστηκαν τα Theme τους το κοινό τρελάθηκε από ενθουσιασμό! Περιμένω πολλά στο κοντινό μέλλον και όπως ανέφερα και προηγουμένως... I Stand With NXT!


SMACKDOWN 04/10/2019 Premiere On FOX



1ο επεισόδιο του SmackDown στο FOX και μπορώ να πω πως ήταν απίθανο! Ωστόσο δεν ήταν επικό. Απόλαυσα την επιστροφή του The Rock και μου άρεσε πολύ το Segment με τον King Corbin και Becky Lynch. Όμως απογοητέυτηκα και ξενέρωσα που δεν εμφανίστηκε ο Orton να διακόψει τον Rock και να έχουν ένα Segment ξεκινώντας πιθανό Feud για την WrestleMania 36 όπως μας είχε κάνει Tease ο Orton. Είδαμε ένα εκπληκτικό Ladder Match με τον Kevin Owens να παίρνει την μεγάλη νίκη του ενάντια τον Shane McMahon και στο τέλος ο ίδιος να τον απολύει και τον φιλοδώρησε με ένα Stunner! STUN OWENS STUN! Στο Main Event ο Brock Lesnar κατέστρεψε τον Kofi Kingston σε ούτε 10 δευτερόλεπτα κερδίζοντας το WWE Championship. Έπειτα όμως εμφανίστηκε ο Rey Mysterio με τον Cain Velasquez για να πάρουν εκδίκηση από τον Beast. Απόλαυσα το Main Event και να πω την αλήθεια χάρηκα που το πήρε ο Brock. Είχα βαρεθεί τον Kofi και η μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει με τον Lesnar στο Ring. Λάτρεψα το ντεμπούτο του Velasquez και θέλω να τον δω αντιμέτωπο με τον Lesnar ξανά. Μου άρεσαν και οι υπόλοιποι αγώνες τις βραδιάς και ότι άλλο πραγματοποιήθηκε. Έχω όμως ένα ακόμα παράπονο που δεν είδαμε θρύλους να εμφανίζονται όπως ο Undertaker. 20 χρόνια SmackDown χωρίς Taker.. δεν το δέχομαι αυτό. Γενικός είδαμε ένα αρκετά καλό επεισόδιο που θα μπορούσε όμως και καλύτερα. Το νέο Stage το λάτρεψα όπως και το νέο Intro του μπλε Brand και μου θυμίζουν παλιές εποχές. Ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός είναι ότι τα Ratings του SmackDown αυξήθηκαν κατά 84% φτάνοντας τους 3.869 εκατομμύριους τηλεθεατές. Πράγμα που με ευχαριστεί γιατί είμαι SmackDown Guy! Μακάρι να συνεχίσει δυνατά το μπλε Brand!


Λοιπόν, αυτό ήταν το τέλος στο μεγάλο Premiere Wrestling Week. Πολλά shows, πολλά νέα πράγματα και με ευχαρίστησαν όλα. Δυνατή βδομάδα για τον κόσμο του Pro Wrestling. Το SmackDown μου άρεσε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα σόου. Οπότε δίνω την νίκη στο μπλε Brand!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη