WWE Hell In A Cell 2019: Ότι και να γράψει κανείς...


Το Hell In A Cell PPV έφτασε στο τέλος του και αλήθεια προσπαθούσα ώρες να βρω έναν τίτλο για να κρατήσω τον εαυτό μου όσο αντικειμενικό χρειάζεται και δεν έγινε τίποτα απολύτως. Ότι και να γράψει κανείς, θα είναι λίγα για να περιγράψουμε τα όσα είδαν χθες το ξημέρωμα τα μάτια μας. Ας κάτσουμε να δούμε μαζί σας τι έγινε αναλυτικά στο event στο Sacramento της California.


- Στο pre-show, ξεκινήσαμε με τον πρώτο αγώνα που δεν μας ανακοινώθηκε καν, αφού η Natalya αντιμετώπισε την Lacey Evans. Σε έναν σύντομο αγώνα, η "Nattie" κατάφερε να κερδίσει μετά από Sharpshooter την αντίπαλο της, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, η Καναδή superstar φρόντισε να συνεχίσει την επίθεση της, παίρνοντας εκδίκηση για τις προηγούμενες εβδομάδες.

- Το πρώτο ματς του main show ήταν το Sasha Banks vs Becky Lynch για το RAW Women's Championship σε ένα Hell In A Cell match. Το ματς ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια της βραδιάς και είδαμε αρκετό ξύλο μεταξύ των δύο γυναικών. Η Becky ωστόσο κατάφερε να κερδίσει ξανά την αντίπαλο της, κλειδώνοντας την στο Dis-Arm-Her, κάνοντας ακόμη πιο έντονο στο μυαλό μου την ερώτηση "Αν η Lynch κερδίζει τους πάντες και τα πάντα, ποιος θα πάρει τον τίτλο από πάνω της;"


- Στην συνέχεια, είχαμε τον δεύτερο ανακοινωθέντα αγώνα της βραδιάς, ανάμεσα στους Roman Reigns & Daniel Bryan εναντίον των Erick Rowan & Luke Harper. Κατά την διάρκεια του ματς, ο D-Bryan μάλλον πρέπει να τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ωστόσο την νίκη κατάφερε και την πήρε η ομάδα του Big Dog μετά από το Spear. Μετά το ματς οι δύο faces αγκαλιάστηκαν και έδωσαν τα χέρια τους.

- Έπειτα, για να κάνω πρώτα τα ασήμαντα ματς filler, o Randy Orton επικράτησε σε έναν καλό αγώνα του Ali. To counter του RKO από τον νεαρό Ali είναι ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου, αλλά την νίκη την πήρε ο βετεράνος μετά από το ίδιο finisher, ενώ σε ένα ασήμαντο tag match, οι Viking Raiders και ο Braun Strowman επικράτησαν των OC με ένα δεξί KO punch του Strowman (λόγω Fury), ενώ είδαμε και ένα περίεργο angle με τον Styles να μην ξέρει μετά το τέλος του ματς σε ποια πόλη είναι και να μην μπορεί να σηκώσει τον τίτλο του. Τέλος, ο Chad Gable κατάφερε και κέρδισε τον King Corbin.


- Νέες πρωταθλήτριες στην Tag division των γυναικών, αφού οι Kabuki Warriors σε ένα πολύ ωραίο ματς, έγιναν οι νέες πρωταθλήτριες, ξεπερνώντας το εμπόδιο των Alexa Bliss & Nikki Cross. Η νίκη ήρθε μετά από το ότι η Asuka έριξε green mist στην Cross και μετά ένα kick. Ελπίζουμε αυτή η αλλαγή να είναι για καλό και να αποτελέσει μια ευκαιρία για το boost του momentum της Asuka.

- Νέα πρωταθλήτρια για άλλη μια φορά η Charlotte Flair, αφού σε ένα ακόμα σύντομο ματς, κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Bayley και της πήρε τον τίτλο. Να σημειωθεί πως η Bayley αγωνίστηκε σαν heel και προς το τέλος του ματς, προσπάθησε με βρώμικους τρόπους να πάρει την νίκη, αλλά αυτό οδήγησε στο Figure 8 και στην νέα πρωταθλήτρια.


- Ώρα για το main event. "Fiend" Bray Wyatt εναντίον Seth Rollins για το Universal Championship. Hell In A Cell Match. Το ματς καθ'όλη την διάρκεια ήταν καλό και όλος ο κόσμος ήταν υπέρ του Wyatt. O Rollins έκανε ένα αδιανόητο comeback και κυριάρχησε απέναντι στον Fiend, χαλώντας έτσι όλη την έννοια του ασταμάτητου φρικιού που έχει αναπτύξει ο Wyatt, ενώ το ματς τελείωσε μαντέψτε... με REFEREE STOPPAGE. Ακριβώς. Έννοια DQ σε ματς με όνομα HELL IN A CELL. O Rollins έγινε τόσο βίαιος και καλά στα μάτια του διαιτητή, που ο ref σταμάτησε το ματς. Μετά τον αγώνα, ο Wyatt έκανε και αυτός ένα βίαιο assault, αφήνοντας ματωμένο από το στόμα τον πρωταθλητή, αλλά η ζημιά έγινε και ο κόσμος εξαγριωμένος γιούχαρε τον Rollins εκτός κτηρίου.


Αποτελέσματα Hell In A Cell 2019:

- H Natalya κέρδισε την Lacey Evans
- H Becky Lynch επικράτησε της Sasha Banks
- O Randy Orton επιβλήθηκε του Ali
- Οι Daniel Bryan & Roman Reigns κέρδισαν τους Rowan & Harper
- Oι Viking Raiders & Braun Strowman κέρδισαν τους O.C.
- Oι Kabuki Warriors κέρδισαν τις Alexa Bliss & Nikki Cross
- H Charlotte Flair επιβλήθηκε της Bayley
- O αγώνας Seth Rollins vs. Bray Wyatt σταμάτησε από τον διαιτητή


Δείτε το PPV παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη