Συντακτικές προβλέψεις Hell In A Cell 2019 - Του Αποστόλη Μάρη


Το Hell In A Cell θα διεξαχθεί απόψε, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, και θα λάβει μέρος στο Σακραμέντο στην Καλιφόρνια. Μάλιστα θα είναι το ενδέκατο Pay-Per-View χρονολογικά στην ιστορία των HIAC's.

Προτού ξεκινήσω να δίνω προβλέψεις, θέλω να σημειώσω πως σήμερα δεν θα γίνει εκπομπή προβλέψεων διότι η κάρτα αγώνων είναι μικρή. Δυστυχώς το WWE μέσα στην εβδομάδα αποφάσισε να δώσει μεγαλύτερη βάση στις πρεμιέρες των Raw και SmackDown, με αποτέλεσμα να έχουν ανακοινώσει μόνο 4 αγώνες για το Hell In A Cell. Μέσα στην ημέρα ίσως ανακοινωθούν περισσότερα ματς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του WWE.

Hell In A Cell Match - Universal Title
Seth Rollins (c) vs. "The Fiend" Bray Wyatt

Ξεκινώντας από τα ζεστά νερά, θα πάμε στο μεγάλο Main Event της βραδιάς. Ο Seth Rollins καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Bray Wyatt μέσα στο Hell In A Cell. Η αλήθεια είναι πως το WWE δίνει την απαραίτητη στιγμή το Title Shot στον Fiend, και θα σας εξηγήσω αμέσως τον λόγο.

Ο νέος χαρακτήρας του Bray Wyatt έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ τον κόσμο, τα "Firefly Fun House" επεισόδια δεν περνάνε απαρατήρητα από το WWE Universe, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο hype για τον Wyatt. Εάν ο Vince McMahon δεν έδινε τώρα την ευκαιρία τίτλου στον Bray, τότε όλο το hype του κόσμου θα είχε εξαφανιστεί. Πάρτε ως παράδειγμα την επιστροφή των Hardy Boyz στην WrestleMania, επέστρεψαν, την πρώτη εβδομάδα έγινε πάταγος, μετά έκαναν είσοδο και ήταν λες και δεν υπήρχαν. Το ίδιο ισχύει και με Goldberg, και με πολλούς θρύλους. Οπότε, εφόσον υπάρχει αυτό το hype είναι και η απαραίτητη στιγμή να πάρει ευκαιρία τίτλου. Με λίγα λόγια ή τώρα ή ποτέ.

Όμως, δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί ο Bray να κρατήσει ένα ολόκληρο σόου στις πλάτες του. Και δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε σόου. Δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε τίτλο. Μιλάμε για το Universal Championship και το Monday Night Raw. Ο Seth Rollins έχει πετύχει ως πρόσωπο του κόκκινου σόου και ως πρωταθλητής, και είναι το απαραίτητο άτομο για να αντιπροσωπεύει το red brand στα μελλοντικά επεισόδια του USA Network.

Η αλήθεια είναι ότι στον Bray Wyatt ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος του διεκδικητή παρά του πρωταθλητή. Νομίζω πως αν του δώσουν τον τίτλο τώρα θα ρισκάρουν πολλά πράγματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή σαφέστατα, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει το πρόσωπο που θα αντιπροσωπεύει την σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του, και ταυτόχρονα το κόκκινο σόου. Έτσι θα δώσω την νίκη στον Seth Rollins.

Επίσης, κάτι που θα ήθελα πολύ να δω, είναι η παρέμβαση του Braun Strowman στον αγώνα. Θα ήθελα να δω μια στιγμή όπου ο Strowman θα σπάει την πόρτα του Hell In A Cell (όπως και ο Kane στο ντεμπούτο του) για να πάρει εκδίκηση από τον Bray Wyatt κοστίζοντας τον τίτλο του.

Πρόβλεψη: SETH ROLLINS

Hell In A Cell Match - RAW Women's Title
Becky Lynch (c) vs. Sasha Banks

Δεν θέλω να γίνω αντιπαθητικός. Αλλά οφείλω να το πω. Κουράστηκα να βλέπω όλους να αποκαλούν την Becky Lynch με το ψευδώνυμο "The Man". Μέχρι και ο Rock την αποκάλεσε έτσι στο πρόσφατο SmackDown. Όσο την συμπαθούσα άλλο τόσο την αντιπαθώ όσο περνάει ο καιρός. Θα χαιρόμουν πολύ να έβλεπα την Sasha Banks νέα πρωταθλήτρια. Ο τίτλος χρειάζεται σύντομα νέο κάτοχο, αλλά δεν νομίζω να γίνει στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο.

Το WWE έχει υποσχεθεί ένα ακόμη title reign στην Ronda Rousey, οπότε πιστεύω πως ο τίτλος θα αλλάξει χέρια όταν η Ronda επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά προγράμματα. Εκτός και αν σκοπεύουν να διατηρήσουν τον τίτλο στην Becky μέχρι την WrestleMania για να έχει ένα τεράστιο title reign. Δεν ξέρω.

Στα του αγώνα περιμένω να δω καλή απόδοση και από τα δύο κορίτσια, είμαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσουν tables και chairs στο ματς για να έχει μερικά αξιοσημείωτα highlights. Αυτά για την ώρα. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι το σπουδαίο. Εύχομαι μόνο να μην δούμε τραγικά botches από την πλευρά της Sasha Banks στον αγώνα.

Πρόβλεψη: BECKY LYNCH

Tag Team Match
Roman Reigns & Daniel Bryan vs. Rowan & Harper

Αρκετά ενδιαφέρον αγώνας, τουλάχιστον για μένα. Τον τελευταίο καιρό στο SmackDown έχει δημιουργηθεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα storylines και αυτό είναι ανάμεσα στους Rowan, Reigns, και Bryan, με τον Harper να είναι ίσως ο πιο απόμακρος καθώς δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο πέρα από μερικές παρεμβάσεις για να βοηθήσει τον Erick Rowan.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στο WWE που επιτέλους έδωσαν την ευκαιρία στον Rowan να αποδείξει όσα αξίζει. Και σίγουρα αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Υποστηρίζω τους Bludgeon Brothers από τον καιρό που βρισκόντουσαν στην Wyatt Family. Οπότε είμαι αρκετά χαρούμενος που τους βλέπω να παίρνουν χρόνο στην τηλεόραση.

Σχετικά με τον αγώνα, να σημειώσουμε πως ο Roman Reigns πήρε το τελευταίο momentum στο πρόσφατο SmackDown κερδίζοντας τον Rowan σε ένα Lumberjack Match. Ωστόσο, νομίζω ότι οι Luke Harper και Erick Rowan θα απαντήσουν απόψε με νίκη κόντρα στους Roman Reigns και Daniel Bryan. Αν κάποια ομάδα από τις 2 έχει μέλλον, τότε είναι οι Rowan & Harper. Νομίζω ότι η νίκη θα έρθει από κακή συνεργασία ανάμεσα στους babyfaces, και ίσως ο Bryan να είναι ο άνθρωπος που θα εγκαταλείψει τον "Big Dog" μόνο του στο ρινγκ. Γιατί το λέω αυτό; Το λέω διότι ο Bryan δεν είναι καθαρός και έμπιστος babyface χαρακτήρας.

Πιστεύω ότι το WWE σκοπεύει να δημιουργήσει μια σειρά αγώνων μεταξύ Daniel Bryan και Roman Reigns παρόμοια με αυτή του Fastlane 2015. Έτσι θα μπορέσουν να προστατέψουν τον χαρακτήρα του Roman Reigns, αλλά και να διατηρήσουν τον Rowan ισχυρό. Έτσι, ελπίζω να κερδίσουν οι Rowan & Harper.

Πρόβλεψη: ROWAN & HARPER

SmackDown Women's Title Match
Bayley (c) vs. Charlotte Flair

Είμαι τρομερά απογοητευμένος από την πορεία της Women's Division στο SmackDown. Η Bayley είναι μακράν ότι χειρότερο έχω δει σε πρωταθλήτρια τα τελευταία 2 χρόνια. Ο χαρακτήρας της υποτίθεται πως είναι heel αλλά η ίδια εμφανίζεται με μια babyface περσόνα προσπαθώντας να ψυχαγωγήσει τις μικρές ηλικίες. Πραγματικά κακό gimmick και ελπίζω να αλλάξει. Και το λέω για το καλό της, διότι πριν από λίγο καιρό ζητούσε ευκαιρίες, τις πήρε, και δεν απέδειξε απολύτως τίποτα.

Αν θες να είσαι όντως heel, τότε αλλάζεις την μουσική που κάνεις την είσοδο, σταματάς τα χαμόγελα και τις αγκαλιές στον κόσμο, και προσπαθείς να τους κάνεις να σε αντιπαθήσουν. Μόνο έτσι θα πετύχεις ως heel. Δεν γίνεται να έχεις τα χαρακτηριστικά ενός babyface και στο storyline να είσαι η heel της υπόθεσης. Μεγάλο φάουλ του WWE αυτό, και ελπίζω να το διορθώσουν δίνοντας τον τίτλο ξανά στην Charlotte.

Πρόβλεψη: CHARLOTTE FLAIR


Αυτά για το αποψινό Pay-Per-View. Ελπίζω να μας καλύψει όλους και να ικανοποιηθούμε από τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Αύριο θα ανέβει και ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα του PPV.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη