SmackDown Live 17/09/2019: Brock Party!


Το SmackDown Live της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου, έφτασε στο μεγάλο τέλος του και είχαμε κάποια ωραία segments, ένα ωραίο 6-Man Tag Team Match, αλλά και την μεγάλη επιστροφή του Brock Lesnar, ο οποίος από ότι φαίνεται στοχεύει πάλι σε μεγάλο τίτλο.

- Το σόου άνοιξε ένα 6-man tag team match, όπου η New Day αντιμετώπισε την Revival και τον Randy Orton. Το ματς ήταν πάρα πολύ ωραίο, ίσως ένα από τα καλύτερα six-man tag matches που έχουμε παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό και μετά από πολλά spots, την νίκη την πήρε η New Day, μέσω του Trouble in Paradise του Kofi Kingston στον Scott Dawson.


- Μετά το ματς, είχαμε την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, αφού η μουσική του Brock Lesnar ακούστηκε και έξω βγήκε ο Paul Heyman μαζί με τον Beast Incarnate. Ο Paul Heyman προκάλεσε τον Kofi Kingston, να υπερασπιστεί το WWE Championship σε ένα ματς στο πρώτο επεισόδιο του Smackdown στο FOX στις 4 Οκτωβρίου, με τον Kofi να αποδέχεται την πρόκληση και να κάνει το ματς επίσημο. Ο Brock Lesnar στην συνέχεια, έκανε το F-5 στον πρωταθλητή, στέλνοντας το μήνυμα ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, πλέον για τον Kingston. 

- O Erick Rowan είχε ένα special interview μαζί με τον Michael Cole. Ο Rowan δεν θέλησε να απαντήσει ερωτήσεις για τον Luke Harper. O Cole πήγε να πει ότι ο Rowan πήγε να σκοτώσει τον Roman Reigns, αλλά ο Rowan είπε στον Cole να χαμηλώσει τους τόνους του. Ο Rowan είπε πως όλοι πιστεύουν πως είναι ένας χαζός βοηθός στα παρασκήνια, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Cole ρώτησε τον Rowan για την προδοσία του απέναντι στον Daniel Bryan, αλλά ο Rowan είπε πως ο Daniel Bryan είναι κατώτερος στο μυαλό από εκείνον και για να κλείσει την συνέντευξη απαίτησε από όλους να μην του δείξουν ασέβεια ξανά. 


- Ο επόμενος διεκδικητής για το Intercontinental Championship βρέθηκε στο πρόσωπο του Ali από ότι φαίνεται. Ο Ali είχε προγραμματισμένο ματς με τον Shinsuke Nakamura, ένα non-title match, αλλά ο Sami Zayn πήρε το μικρόφωνο και είπε στον Ali ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωταθλητής. Οι heels σύντομα επιτέθηκαν στον Ali και ο πρωταθλητής τον αποτελείωσε με ένα Kinshasa.


- O Kevin Owens ήρθε από το κοινό και έκατσε, έχοντας πληρώσει εισιτήριο για να βρίσκεται στο Smackdown. O Shane McMahon έκανε την είσοδο του και αφού είπε στον Owens να έρθει στο ring, ανακοίνωσε ότι ο Owens μήνυσε τον ίδιο για λανθασμένο τερματισμό συμβολαίου και το lawsuit αν κερδίσει ο Owens, θα αποφέρει 25 εκατομμύρια δολάρια στον KO. O Shane είπε ότι η υπόθεση έχει αδυναμίες, ο KO διαφώνησε όμως λέγοντας πως ο Shane προσπάθησε να κάνει την ζωή του μια κόλαση, εξηγώντας όλα όσα έκανε στον ίδιο. Το segment τελείωσε λέγοντας πως υπάρχει ένα ειδικό clause που λέει πως αν ο Owens κερδίσει την υπόθεση στα δικαστήρια, τότε ο Shane McMahon απολύεται. 


- Η Charlotte Flair στην συνέχεια αντιμετώπισε την Sasha Banks, αφού πρώτα ο rapper Offset, έκανε ένα ειδικό introduction για την "Queen". Όλα στον αγώνα έβαιναν καλώς για την Charlotte, μέχρι που η Bayley προκάλεσε το DQ. Οι heels έκαναν την επίθεση τους και η Banks θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην αντίπαλο της στο Hell In A Cell, την Becky Lynch. Ωστόσο, η Carmella έκανε την είσοδο της και έσωσε την Charlotte κάνοντας το Superkick στην Banks, ενώ η Charlotte έκανε το Big Boot στην Bayley.


- To coronation του Baron Corbin έλαβε χώρα στην συνέχεια και ο Corbin, αφού φόρεσε τον χιτώνα, το στέμμα και κράτησε το σκήπτρο, είπε πως είναι ο βασιλιάς που αξίζει το WWE universe. Στην συνέχεια κάλεσε έξω τον Chad Gable, με τον τελευταίο να κάνει την είσοδο του. Τότε ο Corbin είπε κάποια αστεία για το ύψος του Chad, μέχρι που ο Gable δεν άντεξε και επιτέθηκε στον Corbin. Το αποτέλεσμα; Ένα στέμμα σπασμένο, ένας σκισμένος χιτώνας και ένα σκήπτρο που χάθηκε στο κοινό. All hail King Corbin.

- Σε ένα σύντομο ματς, οι Heavy Machinery επιβλήθηκαν της B-Team, με το Compacter. Επίσης, είδαμε άλλο ένα promo από τους AOP, οι οποίοι πιστεύουν πως οι υπόλοιπες tag teams είναι ένα αστείο σε σχέση με αυτούς.


- Το τελευταίο segment της βραδιάς, έδειξε τον Daniel Bryan να κάνει την είσοδο του και να μιλάει για τον Rowan. O Bryan είπε πως πάντα έβλεπε τον Rowan σαν φίλο του και όχι ως βοηθό του. Ο Rowan έκανε την είσοδο του, λέγοντας πως δεν τον άφηνε ποτέ να μιλάει και τον ήθελε πάντα κοντά του ως μαριονέτα του. Ο Bryan είπε πως αν είναι αυτό που πιστεύει, τότε να κάνει κάτι για αυτό, γιατί τα χειρότερα τα έχει κάνει ήδη, αφού έχει προδώσει την φιλία τους. Ο Harper τότε επιτέθηκε από πίσω στον Daniel Bryan και ο Rowan του έκανε το Iron Claw. O Roman Reigns πήγε να κάνει το save αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα του, δεν βοήθησε και τόσο τον Big Dog. Αφού ο Rowan, τον ξάπλωσε κάτω, έχοντας στα χέρια του μέρος από το barricade, οι heels σήκωσαν τον Daniel Bryan και τον πέταξαν στο τραπέζι των σχολιαστών, κλείνοντας έτσι το SmackDown. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη