Επέστρεψε και ο Rusev


Μέσα σε όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό "κόκκινο" επεισόδιο, ο «ξεχασμένος» Rusev έκανε την επιστροφή του στο WWE και άνοιξε νέους λογαριασμούς με τον Mike Kanellis και την Maria.

Συγκεκριμένα, καθώς ο Mike αντιμετώπιζε τον Ricochet (από τον οποίο και έχασε), η Maria Kanellis εμφανίστηκε στην σκηνή εισόδου και ανακοίνωσε πως ο πατέρας του παιδιού που περιμένει δεν είναι ο Mike αλλά είναι ο Rusev.

Εκείνη την στιγμή ακούστηκε η μουσική του "Bulgarian Brute" ο οποίος ήρθε αρκετά ανανεωμένος, θα λέγαμε, καθώς έχει χάσει βάρος. Ο Βούλγαρος χρειάστηκε ένα Machka Kick και έπειτα το Accolade για να τον υποτάξει και να πάρει την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι πλάνα έχει η εταιρία για τον Rusev, αλλά πιθανότατα θα πάρει τον χρόνο του στην τηλεόραση μιας και αναμένεται να αναμειχθεί στο storyline της Maria και του Mike. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν από 2-3 μήνες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες πως ο Rusev πρόκειται να ζητήσει αποδέσμευση από το WWE, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη