Καθυστερεί η επιστροφή της Ronda Rousey;


Η Ronda Rousey μετά την WrestleMania έμεινε εκτός δράσης λόγω ενός τραυματισμού. Η ίδια φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό της αλλά ίσως να μην είναι σε θέση να επιστρέψει αυτή την στιγμή στο WWE.

Κατά την διάρκεια του "Wrestling Observer Radio", ο Dave Meltzer ανέφερε ότι ο αγώνας του Brock Lesnar στο πρώτο επεισόδιο του SmackDown στο FOX έχει ανακοινωθεί διότι η Ronda Rousey δεν θα είναι διαθέσιμη να κάνει την επιστροφή της στο WWE.

«Το FOX θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά την Παρασκευή το βράδυ, εφόσον ο Brock Lesnar πάει στο FOX. Δεν ξέρω αν θα μείνει μόνιμα στο SmackDown, αλλά θα αντιμετωπίσει τον Kofi Kingston στο πρώτο επεισόδιο» τόνισε ο Meltzer.

Έπειτα ολοκλήρωσε λέγοντας: «Αν σκεφτείτε την λογική του FOX, πιθανότατα ζητάει τον Brock Lesnar και την Ronda Rousey. Όμως η Rousey δεν είναι σε θέση να επιστρέψει, έτσι θα χρησιμοποιήσουν την βοήθεια του Brock Lesnar».

Το FOX θα φέρει πολλά στο WWE, αλλά πρέπει και η εταιρία του Κονέκτικατ να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάποιες απαιτήσεις. Όμως, τώρα που η Rousey είναι εκτός, ο Brock Lesnar σίγουρα μπορεί να βοηθήσει.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη