Kane: Ο "Demon" επέστρεψε για μια και μόνο βραδιά!


Στο χθεσινό επεισόδιο του Raw, ο Kane έκανε την επιστροφή του στο WWE μετά από αρκετούς μήνες για να μοιράσει μερικά Chokeslams στο Main Event της βραδιάς, και φυσικά να μας θυμίσει τις παλιές καλές μέρες.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο κλείσιμο του σόου, όταν ο Seth Rollins κέρδισε τον Robert Roode αφού πρώτα δέχτηκε την επίθεση των Dolph Ziggler, Gallows, Anderson, και AJ Styles. Κάπου εκεί η μουσική του Kane ακούστηκε με τον "Demon" να βγαίνει έξω στο ρινγκ, να εξουδετερώνει τους Ziggler & Roode, κι έπειτα να μοιράσει ένα Chokeslam στον Gallows και ένα πολύ δυνατό Double Chokeslam στους Anderson & AJ Styles. Λίγο αργότερα όμως έλαβε την απάντηση καθώς του επιτέθηκε το "νέο πρόσωπο του φόβου", Bray Wyatt.

Επίσης, νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχαμε και μερικά πλάνα από την 24/7 Division, με τον Kane να κερδίζει τον τίτλο από τον R-Truth, και λίγο αργότερα να τον παραδίδει πίσω μιας και τον τελευταίο καιρό είναι απασχολημένος ως Δήμαρχος και δεν έχει τον χρόνο και το κουράγιο να υπερασπίζεται τον τίτλο στην δουλειά του. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kane έγινε και επίσημα ο πρώτος στην ιστορία πολιτικός που κερδίζει τίτλο του WWE.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη