Για ποιους WWE Superstars ο Vince δεν ενδιαφέρεται καθόλου;


Ο Vince McMahon είναι ένας πολύ ιδιότροπος άνθρωπος, ο οποίος έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και την τάση να επιβάλλει την γνώμη και την σκέψη του στους υπόλοιπους.

Ως η κεφαλή του WWE, εκείνος προγραμματίζει τα εβδομαδιαία σόου και PPV του Main Roster και αποφασίζει ποιος θα πάρει τηλεοπτικό χρόνο.Όμως, υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων για τους οποίους δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον και δεν του υπολογίζει για κάποιο σενάριο.

Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές συνεργατών του, σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται οι Viking Raiders,Sarah Logan, Ruby Riott και οι τριάδα των Lucha House Party.Η αλήθεια είναι πως ο Vince δεν είναι ούτε πολύ ευχαριστημένος και με την Ember Moon, αλλά τελικά αποφάσισε να της δώσει μια ευκαιρία για αγώνα τίτλου.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, οι Viking Raiders σε εβδομαδιαία βάση αντιμετωπίζουν στο RAW Local Competirors, αλλά μέχρι εκεί.Οι Ruby Riott και Sarah Logan από το Shake-Up και μετά έχουν εξαφανιστεί τελείως, ενώ οι Lucha House Party από την έχθρα με τον Lars Sullivan και έπειτα, είχαν μια ή δυο εμφανίσεις στο RAW, αλλά κυρίως δουλεύουν για το 205 Live.

Βέβαια, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η γνώμη του Vince για τους συγκεκριμένους αθλητές,εφόσον ο Vince κρίνει ό,τι θα είναι μια καλή κίνηση για την εταιρία.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη