Επιστρέφει στην TV14 το WWE;


Δυστυχώς, οι χρυσές εποχές της Attitude Era αποτελούν παρελθόν, όμως το WWE έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο υλικό που θα φέρει πίσω το TV14 στις οθόνες μας μετά από αρκετά χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα στα επεισόδια των RAW & SmackDown αντίστοιχα, είδαμε κάποιες σκηνές τις οποίες δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια. Για παράδειγμα ο Karl Anderson στοιχημάτισε την "καυτή Ασιάτισσα γυναίκα του", ο Corey Graves είπε την λέξη "Shit" στον αέρα, ο Braun Strowman κατέστρεψε τον Bobby Lashley επάνω στους φωτιζόμενους πίνακες, ενώ ο Kofi Kingston έκανε κωλοδάχτυλο στον Samoa Joe.

Ένας οπαδός ρώτησε τον γνωστό δημοσιογράφο, Dave Meltzer, για το σκηνικό που ο Kofi Kingston σήκωσε το μεσαίο του δάχτυλο στον Samoa Joe, ρωτώντας τον εάν αυτό σημαίνει πως πλησιάζουμε στο τέλος της PG Era. Ο Meltzer απάντησε στο ερώτημά του με ένα απλό "Yes". Και αυτή ήταν η απάντηση που θέλαμε να ακούσουμε.

Τα τελευταία χρόνια το WWE έχει βγάλει τόνους από εκατομμύρια χάρις το family friendly υλικό στην τηλεόραση, έτσι ο Vince McMahon σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο και έξυπνο υλικό που θα είναι ιδανικό και για το νεανικό κοινό, αλλά και για τους ενήλικες.

Στην ουσία, το WWE θέλει να επιστρέψει στην TV14 ξανά, αλλά αυτή την φορά με κάποιες προϋποθέσεις. Δεν θα υπάρχουν τα χτυπήματα στο κεφάλι με την καρέκλα, δεν θα υπάρχει το αίμα που υπήρχε στην Attitude Era, αλλά τα storylines θα γίνουν "ακραία" και οι βρισιές θα επιστρέψουν. Επιπλέον, οι σκοτεινοί χαρακτήρες όπως οι Undertaker, Bray Wyatt, Aleister Black, θα αποκτήσουν "σάρκα και οστά" βασιζόμενοι πάνω σε storylines από την Attitude και την Ruthless Aggression Era.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη