Επιστρέφει σύντομα ο Steve Austin;



Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες από τον χώρο του WWE, πιθανή πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του "Stone Cold" Steve Austin σε κάποιο εβδομαδιαίο σόου του WWE. Ο λόγος όμως για την επιστροφή αυτή ίσως να οφείλεται στην προσωπική ανάδειξη του Austin στην προσπάθεια του για την προώθηση ενός δικού του τηλεοπτικού σόου.

Πιο συγκεκριμένα, το USA Network έχει συμφωνήσει με τον θρύλο του Pro Wrestling να παρουσιάζει ένα σόου με συνεντεύξεις κυρίως. Το εγχείρημα αυτό βέβαια απαιτεί την κατάλληλη προώθηση και διαφήμιση ώστε να έχει και την ανάλογη απήχηση από το κοινό.

Συνεπώς, το WWE είναι η ιδανική λύση ώστε ο Austin να αναδειχθεί στα μάτια του κοινού και να τραβήξει το ενδιαφέρον πάνω του. Η επιστροφή του εννοείται ότι δεν θα είναι αγωνιστική, αλλά άμα αυτή γίνει θα είναι σε κάποιο Interview Show των εβδομαδιαίων επεισοδίων του WWE.

Να θυμίσουμε πως ο "Stone Cold" έχει να εμφανιστεί στις οθόνες μας από την 25η επέτειο του RAW τον Ιανουάριο του 2018 όπου και επιτέθηκε στους Shane και Vince McMahon.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη