Πότε επιστρέφει ο Bray Wyatt;


Ο νέος χαρακτήρας του Bray Wyatt έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, και αρκετοί οπαδοί περιμένουν την επόμενη μέρα ώσπου να τον δουν επιτέλους στο ρινγκ. Τον τελευταίο καιρό το WWE έχει σταματήσει να προβάλει και τα επεισόδια του Firefly Fun House, κάτι το οποίο ίσως να σημαίνει πως η επιστροφή του Bray είναι πολύ κοντά.

Υπάρχουν αρκετές εκδοχές και αρκετά σενάρια για τον "Eater of The Worlds", ένα από αυτά είναι να επιστρέψει αυτή την Δευτέρα στο Monday Night RAW, σε ένα αγώνα όπου οι Shane McMahon & Drew McIntyre θα αντιμετωπίσουν τον Roman Reigns και έναν partner της επιλογής του Shane, στο stipulation του αγώνα γράφει: "Σε περίπτωση που ο Undertaker εμφανιστεί κατά την διάρκεια του αγώνα, τότε θα τιμωρηθεί και θα χάσει τον αγώνα του στο Extreme Rules".

Ωστόσο, οι φήμες εικάζουν ότι ο Bray Wyatt ίσως είναι το κρυφό πρόσωπο που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο RAW για να βοηθήσει (;) τον Roman Reigns. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο μιας και το SummerSlam πλησιάζει οπότε θα ήταν ευκαιρία για τον Wyatt να είναι ενεργός στην τηλεόραση, εφόσον και ο κόσμος τον επιθυμεί.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη