Chris Jericho: "Το AEW δεν χρειάζεται τον CM Punk"


Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Chris Jericho, ανέφερε ότι το AEW δεν χρειάζεται το CM Punk καθώς το promotion προσπαθεί να πάρει νέα ταλέντα. Ώστε να μην έχει και την ίδια κατάληξη με το WCW και το TNA.

Ακολουθούν μερικά από τα λεγόμενα του Jericho:

"Δεν με ρώτησαν αν χρειαζόμαστε τον CM Punk. Τον χρειαζόμαστε; Όχι. Θα είχε τεράστιες αντιδράσεις αν ερχόταν; Ναι. Δεν ξέρω ρε φίλε, είναι η στάση και η νοοτροπία του ανθρώπου, αλλά νομίζω ότι το ρόστερ μας είναι γεμάτο ταλέντα τώρα. Δεν κοιτάζουμε να αντιμετωπίσουμε το WWE. Ποτέ δεν το κάναμε. Δεν θέλουμε να γίνουμε το WCW του 1998 ή το IMPACT/TNA του 2011 που απλά έφερναν πρώην WWE Superstars. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε αρκετά παιδιά που κανείς δεν έχει δει νωρίτερα. Και ακριβώς αυτό θέλουμε να κάνουμε. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά όπως οι Jungle Boy και MJF, και οι δύο είναι 23 χρονών. Οι κόρες μου είναι 12 και δεν γουστάρουν το wrestling αλλά τους αρέσει ο Jungle Boy. Λατρεύουν το Riverdale, αγαπάνε τον Luke Perry, τους αρέσει ο Jack Perry. Τους αρέσει το γεγονός ότι υπάρχουν νέα παιδιά. Το WWE δεν έχει 23χρονα παιδιά στο ρόστερ του. Τους βάζουν στο NXT και μετά από 5 χρόνια όταν φτάσουν στα 27/28 τους ανεβάζουν στο Main Roster. Θέλουμε να αφοσιωθούμε στο νεανικό το οποίο μάλιστα πιστεύω πως είναι κάτι που λείπει."

Εσείς τι πιστεύετε; Θα ήταν ιδανική λύση η προσθήκη του CM Punk στο AEW, ή προτιμάτε να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στα νέα ταλέντα; Αφήστε τις γνώμες σας στα σχόλια!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη