Ποιος έχει τον έλεγχο του 205 Live;


Το 205 Live είναι το αποκλειστικό brand της Cruiserweight Division, και λαμβάνει μέρος κάθε Τρίτη μετά το SmackDown Live. Συνήθως προσπαθούν να "τραβήξουν" κόσμο μέσα από το WWE Network αλλά το σόου συγκεντρώνει εξαιρετικά χαμηλούς αριθμούς τηλεθέασης λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Ο Bryan Alvarez σημείωσε στο Wrestling Observer Live, ότι όταν ξεκινάει το 205 Live η θέση του Gorilla Position θυμίζει πόλη φαντασμάτων. Δεν βρίσκεται κανείς εκεί από τα στελέχη ώστε να παρακολουθήσει το σόου, καθώς όλοι αποχωρούν μετά το SmackDown Live. Ωστόσο, ο άνθρωπος που ελέγχει το 205 Live είναι ο Adam Pearce.

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι πως όταν τελειώνει το SmackDown Live, το Gorilla Position αδειάζει και δεν κάθεται κανείς να παρακολουθήσει το 205 Live. Δεν νοιάζεται κανείς πέρα από τα άτομα που το ελέγχουν. Όλοι πάνε για το SD Live, και όταν τελειώνει το σόου όλοι γυρνάνε στα σπίτια τους. Αυτό είναι το 205 Live».

Ο Alvarez τόνισε πως υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα σε αυτό το γεγονός. Διότι η εταιρία δεν δίνει καμία προσοχή, ουσιαστικά είναι σαν να "μην υπάρχει". Ωστόσο υπάρχουν και οι θετικές πλευρές, για παράδειγμα όσοι αγαπάνε το Pro Wrestling οφείλουν να γνωρίζουν πως το 205 Live είναι ένα σόου που δεν ελέγχεται από τον Vince McMahon. Έτσι, οι Superstars που εργάζονται εκεί μπορούν να δουλέψουν όπως θέλουν, και φυσικά να δίνουν αγώνες μεγαλύτερης διάρκειας.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη