Ο Triple H εξηγεί τον λόγο για τον οποίο κέρδισε τον Sting


Ένα μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τον κόσμο του Wrestling εδώ και χρόνια, είναι για τον λόγο που ο Triple H κέρδισε τον Sting στην WrestleMania 31.

Ο "Icon" περίμενε πολλά χρόνια για αυτή τη στιγμή, ωστόσο βγήκε μοιραία για τον ίδιο μετά την ήττα που δέχτηκε απέναντι στον HHH, και μετέπειτα τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο Night of Champions 2015 από τον Seth Rollins.

Κατά την διάρκεια του "WWE Untold" ντοκιμαντέρ, o Triple H ανέφερε πως κέρδισε τον Sting με σκοπό να πάρει ένα μεγάλο momentum για τον επόμενο μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος θα ήταν ο The Rock στην WrestleMania 32. Ωστόσο, τα πλάνα χάλασαν όταν ο Rock αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και όχι με το WWE, όπου αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αντιπαλότητα του "Hunter" με τον "Icon" να βγει ανούσια.

Βέβαια ο Sting στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θα επέστρεφε στα ρινγκ υπό τις κατάλληλες συνθήκες και τα απαραίτητα χρήματα (σχετικό θέμα). Ενώ μάλιστα έχει δηλώσει και το ενδιαφέρον του να αντιμετωπίσει τον Undertaker πριν αποσυρθεί (σχετικό θέμα).


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη