Kurt Angle: "Οι Undertaker & Goldberg θα πρέπει να αντιμετωπίζουν μικρόσωμους παλαιστές"


Ο Kurt Angle είναι ένας από τους σπουδαιότερους παλαιστές που πάτησαν σε ρινγκ του WWE, έχει την εμπειρία και γνωρίζει καταστάσεις.

Πρόσφατα είδαμε ένα απογοητευτικό ματς μεταξύ Undertaker & Goldberg στο Super ShowDown, έτσι ο WWE Hall of Famer ανέφερε μερικά σχόλια για τους 2 θρύλους του WWE μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στην ουσία ο Angle στήριξε τους Undertaker & Goldberg, ωστόσο τόνισε ότι καλό είναι την επόμενη φορά να έχουν μικρόσωμους αντιπάλους.

"Δεν βλέπω να υπάρχει κανένα σενάριο που θα με αναγκάσει να βγω από την συνταξιοδότησή μου, έτσι παραμένω και σκοπεύω να μείνω συνταξιούχος. Νομίζω πως πρέπει να εκτιμήσουμε τους Undertaker και Goldberg για όσα έκαναν. Και οι δυο τους είναι δυνατοί παλαιστές. Πιστεύω έχουν την δυνατότητα να παλέψουν ξανά, αλλά όχι μεταξύ τους. Πιστεύω πως και οι δυο τους μπορούν να δώσουν ωραίους αγώνες αλλά με μικρόσωμους παλαιστές. Ειδικά στην ηλικία τους, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτή είναι η δική μου άποψη πάνω στο θέμα."

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε τον Goldberg αλλά και τον Undertaker να παλεύουν στα ρινγκ ξανά, αλλά πιθανότατα με διαφορετικούς αντιπάλους.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη