AEW Fyter Fest 2019: Αίμα και φρίκη!


Το δεύτερο Pay-Per-View στην ιστορία του All Elite Wrestling ολοκληρώθηκε, και μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Jon Moxley, Joey Janela, και φυσικά ο Kenny Omega. Δυνατοί αγώνες, όμορφα highlights, ενώ φρικιαστικός ήταν ο αγώνας στο Main Event της βραδιάς.

THE BUY IN

Η αρένα δεν ήταν γεμάτη και υπήρχαν αρκετές κενές θέσεις, ωστόσο στην σκηνή εισόδου βρισκόντουσαν 4 κορίτσια με τα μαγιό τους, που μας έβαζαν στο καλοκαιρινό concept που είχε το Pay-Per-View του AEW. Κάπου εκεί περάσαμε και στην αγωνιστική δράση.


—  Στον πρώτο αγώνα του Buy In, οι Private Party αντιμετώπισαν τους SCU και τους Best Friends σε ένα ομαδικό ματς. Οι Best Friends ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη συνεργασία στο ρινγκ με αποτέλεσμα να κερδίσουν τον αγώνα μετά το Strong Zero στον Kassidy. Όταν ο αγώνας τελείωσε και οι νικητές πανηγύριζαν, στην γιγαντοοθόνη εμφανίστηκαν οι Dark Order και προκάλεσαν τους Best Friends για πρώτους αντιπάλους στο επόμενο PPV του AEW. Τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκαν οι Minions γύρω από το ρινγκ, τα φώτα έκλεισαν και πάλι και εξαφανίστηκαν. Φαίνεται πως τα mind games πιάνουν τόπο μέχρι να φτάσει η στιγμή του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.


—  Η δεύτερη αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στις Allie και Leva Bates. Η Leva έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει τον αγώνα όταν εκτέλεσε το Pedigree στην Allie, ωστόσο μιας και η δεύτερη έκανε το ντεμπούτο της άφησε την καλύτερη εικόνα παίρνοντας την νίκη μετά από ένα Superkick.

—  Ο τελευταίος αγώνας του "Buy In" ήταν ένα Hardcore Match ανάμεσα στους Michael Nakazawa και Alex Jebailey. Ο αγώνας είχε μερικές αστείες στιγμές όταν ο Nakazawa χρησιμοποίησε ένα baby oil, και ένα φουσκωτό φλαμίνγκο. Ωστόσο είχε και μερικές Hardcore στιγμές όπως το Spear του Nakazawa στον Jebailey επάνω στο ξύλινο τραπέζι που βρισκόταν εκτός ρινγκ. Νικητής προφανώς και ήταν ο Michael Nakazawa όταν έκανε reverse το Roll-Up. Όταν οι δυο παλαιστές αποχώρησαν από το ρινγκ, η φωνή του Pro Wrestling κατέφθασε στο ρινγκ, ο Jim Ross έβαλε τα ακουστικά του και ανέλαβε την περιγραφή του Main Show.


MAIN SHOW

—  Το επεισόδιο άνοιξε με τον Christopher Daniels να αντιμετωπίζει τον CIMA. Και οι δύο παλαιστές είχαν την εμπειρία στο ρινγκ για να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο στην έναρξη του σόου, κερδίζοντας και τα βλέμματα του κόσμου. Ο νικητής ήταν ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού, CIMA μετά το γνωστό του Finisher, Meteora.


—  Ακολούθησε γυναικεία δράση με ένα Triple Threat Match ανάμεσα στις Riho, Yuka Sakazaki, και Nyla Rose. Παρά το στοιχείο του αγώνα, τα δύο κορίτσια από την Ιαπωνία συνεργάστηκαν για να ρίξουν κάτω την Nyla Rose, ωστόσο η γιγαντόσωμη παλαίστρια παραλίγο να φτάσει στην νίκη μετά το Death Valley Driver. Σε δεύτερη προσπάθεια όμως στο να εκτελέσει το Beast Bomb, η Riho της ξέφυγε και πήρε μια έξυπνη νίκη με Roll-Up. Η Rose μετά τον αγώνα επιτέθηκε στην νικήτρια, αλλά Riho συνεργάστηκε με την Yuka για να την απομακρύνουν από το ρινγκ μετά από Double Dropkick.


—  Ένας από τους πιο ενδιαφέρον αγώνες της βραδιάς ήταν αυτός μεταξύ των Hangman Page, MJF, Jimmy Havoc, και Jungle Boy. Το μεγάλο πρόσωπο του αγώνα ήταν ο MJF, ο οποίος προσπαθούσε πολλές φορές να μιμηθεί τις έξυπνες τακτικές του Bret Hart από το παρελθόν, μέχρι και να επιχειρήσει να κάνει το θρυλικό Sharpshooter. Όμως, όπως ήταν αναμενόμενο ο Hangman Page επιβεβαίωσε πως βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους παίρνοντας την νίκη μετά το Dead Eye στον Jimmy Havoc. Μέσα από αυτό το ματς μάθαμε ότι ο Page θα αντιμετωπίσει τον Kip Sabian στο AEW Fight For The Fallen.


—  Τον πρώτο του αγώνα στο AEW έδωσε ο Darby Allin αντιμετωπίζοντας τον Cody σε ένα πολύ δυνατό ματς. Στην μεγαλύτερη διάρκεια ο Cody είχε το προβάδισμα και κρατούσε τον έλεγχο του αγώνα, έως ότου ο Justin Roberts να ανακοινώσει πως απομένουν 5 λεπτά για την ολοκλήρωση του της αναμέτρησης. Έτσι οι δύο παλαιστές αναγκάστηκαν να βιαστούν. Ο Cody είχε διαλύσει τον Darby, αλλά ο νεαρός παλαιστής έκανε συνεχόμενα kickouts. Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ο Cody εκτέλεσε το Cross Rhodes αλλά δεν πρόλαβε να μετρήσει ο διαιτητής τα 3 χτυπήματα με τον αγώνα να λήγει με Draw (ισοπαλία). Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Shawn Spears με μια καρέκλα και χτύπησε δυνατά στο κεφάλι τον Cody με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε αιμορραγία.


—  Ακολούθησε ένα Tag Team Match με τους The Elite να έρχονται αντιμέτωποι με τους Lucha Brothers και τον Laredo Kid. Θεαματικός αγώνας με όμορφα highlights, μιας και υπήρχαν ταλαντούχοι παλαιστές. Οι Young Bucks με τον Kenny Omega είχαν άψογη συνεργασία, αφού κέρδισαν τον αγώνα με το One Winged Angel του Omega στον Laredo Kid.

—  Και η μεγάλη στιγμή που αρκετοί Wresting Fans περίμεναν, έφτασε. Το main event του AEW Fyter Fest ανάμεσα στους Jon Moxley και Joey Janela σε ένα Non-Sanctioned Match με τους κανόνες να λένε πως δεν υπάρχει Time Limit, δεν υπάρχει Countout, και δεν υπάρχει Disqualification. Όλα επιτρέπονται. Ήταν ένας αγώνας με πολλές hardcore στιγμές, οι δυο παλαιστές χρησιμοποίησαν στην αρχή μια καρέκλα τυλιγμένη από συρματόπλεγμα, την οποία έφαγε στην πλάτη ο Moxley. Ο Jon απάντησε περνώντας μέσα από το τραπέζι τον Janela, ενώ ο δεύτερος απάντησε περνώντας τον Moxley πάνω από μια σανίδα με κολλημένο συρματόπλεγμα, αφήνοντας πληγές στην πλάτη του αντιπάλου του.


Αργότερα, ο Janela ανέβηκε στην κορυφή της σκάλας και με ένα Elbow Drop διέλυσε τον Moxley επάνω στο ξύλινο τραπέζι. Σε μια δεύτερη προσπάθεια του Janela να χρησιμοποιήσει τον σανίδα με το συρματόπλεγμα, ο Jon ξέφυγε από τα χέρια του και με Death Valley Bomb επάνω στην σανίδα άφησε τον αντίπαλό του στον καναβάτσο. Όσο ο Janela βρισκόταν κάτω, ο Moxley ανέβασε στο ρινγκ έναν κουβά που περιείχε μέσα ένα σακουλάκι με πινέζες για να περάσει τον αντίπαλό του πάνω από τα καρφιά και να μείνει σοκαρισμένος ο κόσμος. Στο τελείωμα του αγώνα ο Moxley πέρασε με DDT τον Janela επάνω στις πινέζες για να πάρει την νίκη σε έναν φρικιαστικό αγώνα.


Μετά την λήξη του ματς, ο Kenny Omega έκανε παρέμβαση και χτύπησε έξω από το ρινγκ με Piledriver τον Jon Moxley, έπειτα ακολούθησε ένα brawl ανάμεσα στους δύο παλαιστές που οδηγήθηκαν κοντά στις εξέδρες. Ο Omega πέρασε μια ηλεκτρική κιθάρα και έναν κουβά σκουπιδιών από τον Moxley, με τις κάμερες να κλείνουν κάπου εκεί με τον Moxley να χαμογελάει ειρωνικά.

Αποτελέσματα AEW Fyter Fest 2019:

  • Οι Best Friends νίκησαν τους SCU και τους Best Friends
  • Η Allie νίκησε την Leva Bates
  • O Michael Nakazawa κέρδισε τον Alex Jebailey
  • O CIMA επικράτησε του Christopher Daniels
  • H Riho νίκησε τις Yuka Sakazaki και Nyla Rose
  • O Hangman Page κέρδισε τους MJF, Jungle Boy και Jimmy Havoc
  • Ο αγώνας "Cody vs. Darby Allin" έληξε με ισοπαλία
  • Οι The Elite κέρδισαν τους Lucha Brothers & Laredo Kid
  • O Jon Moxley κέρδισε τον Joey Janela

Δείτε όλο το Pay-Per-View εδώ:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη