Το κόλπο του Vince McMahon και οι σκέψεις για το AEW


Όπως γνωρίζουμε το AEW σκοπεύει να μπει ακόμη δυνατότερα στο "κυνήγι" των μεταγραφών, με σκοπό να υπογράψει όσους περισσότερους ελεύθερους παλαιστές μπορεί για να χτίσει ένα μεγάλο ρόστερ.

Από την άλλη, αρκετά ονόματα φαίνεται πως απομακρύνονται με τον καιρό από το WWE, μερικά από αυτά είναι οι Dean Ambrose, Rhyno, Sasha Banks, Bayley, για διάφορους προσωπικούς λόγους.

Εμείς, σαν οπαδοί, έχουμε στο ένστικτό μας το All Elite Wrestling. Και δεν είμαστε οι μόνοι καθώς το ίδιο έχει στο μυαλό του και ο Vince McMahon από τον Ιανουάριο.

Στην ουσία, σκοπός του Vince McMahon είναι να κρατήσει όσα περισσότερα ονόματα μπορεί στο WWE, για να μην πάνε σε άλλες εταιρίες. Θέλει να έχει μεγάλο ρόστερ και να αναπτύξει ακόμα  περισσότερο το υλικό του.

Μερικά ονόματα που ανανέωσαν νέο συμβόλαιο είναι οι Kevin Owens, Usos, Randy Orton, και AJ Styles. Οι συγκεκριμένοι superstars για να ανανεώσουν νέο συμβόλαιο, προφανώς και έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Οπότε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα ακολουθήσουν αρκετές «εκπλήξεις» και πολλές «ευκαιρίες» στο ρόστερ, όπως η κατάκτηση του WWE Championship από τον Kofi Kingston που κανείς δεν το περίμενε.

Το κόλπο είναι να κρατήσει περισσότερα ονόματα στο WWE, ώστε τα υπόλοιπα promotions να μην έχουν μεγάλα ονόματα στο δυναμικό τους, και τα shows τους να παίρνουν χαμηλότερη τηλεθέαση από τα δύο εβδομαδιαία shows των SmackDown Live & RAW.






για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη