SmackDown Live 09/04/2019: Στο βλέμμα του Sullivan!


Στο δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας είδαμε τους Hardy Boyz να κατακτούν τους τίτλους μέσα από τα χέρια των Usos σε ένα δυνατό αγώνα. Ενώ είδαμε και διάφορες εκπλήξεις για λογαριασμό του Superstar Shake-Up! Ακολουθεί το ρεπορτάζ (εικόνες από WWE.com).


Έφεραν παρέα!

Το επεισόδιο άνοιξε από τους New Day με σκοπό να γιορτάσουν την επιτυχία του Kofi Kingston, στη συνέχεια τους διέκοψαν οι The Bar οι οποίοι μίλησαν για την ήττα τους στο χθεσινό επεισόδιο του RAW, και ζήτησαν ένα 6-Man Tag Team Match για το main event της βραδιάς. Ο Big E τόνισε πως δεν έχουν 3ο άτομο στην ομάδα τους, και ο Cesaro έφερε τον Drew McIntyre από το RAW.


Στο βλέμμα του Viper...

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, οι Ali, Ricochet & Aleister Black αντιμετώπισαν τους Andrade, Rusev & Shinsuke Nakamura και μάλιστα κατάφεραν να τους κερδίσουν χάρις το 450 του Ali στον Andrade. Αμέσως μετά τον αγώνα καθώς πανηγύριζαν ο Randy Orton ήρθε από το πουθενά και πέρασε μέσα από ένα RKO τον Ali. Με την σειρά του ο Kevin Owens πέρασε από ένα stunner τον Rusev για να λήξει εκεί το segment.


Ψάχνει νέες ευκαιρίες!

Οι R-Truth και Carmella εμφανίστηκαν στο ρινγκ ώστε να μιλήσουν για την νίκη της Carmella στο Women's Battle Royal. Ο Samoa Joe τους σταμάτησε και χωρίς να πει καμία κουβέντα πέρασε από coquina clutch τον πρώην United States Champion. Έπειτα αφέθηκε σε ένα promo και ανέφερε πως μετά την νίκη του κόντρα στον Rey Mysterio μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό στην WrestleMania, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε superstar στο WWE. Τότε εμφανίστηκε ο Braun Strowman από το RAW και του επιτέθηκε, ο Joe αντέδρασε προσπαθώντας να τον ρίξει κάτω με το γνωστό του submission, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά στο κλείσιμο ο Samoa κατάφερε να "δραπετεύσει" από το running powerslam!


Θα τις αναλάβει η Paige...

Οι IIconics αυτή την εβδομάδα έκαναν το πρώτο τους retain ως WWE Women's Tag Team Champions, αντιμετωπίζοντας τις Brooklyn Belles. Δύο άγνωστα κορίτσια που δεν τα έχουμε δει ποτέ σε ρινγκ του WWE. Βέβαια, η Paige που παρακολουθούσε τον αγώνα από τα backstage, ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουν μπελάδες καθώς θα φέρει μια ομάδα της δικής της επιλογής για να δει αν μπορούν οι IIconics να αποδείξουν πως αξίζουν να είναι πρωταθλήτριες.


Το ίδιο βιολί!

Ο Shane McMahon εμφανίστηκε στο SmackDown Live και μίλησε στον κόσμο για την νίκη του κόντρα στον Miz στην WrestleMania 35, ενώ μάλιστα ανέφερε και το συμβάν με τον πατέρα του Miz που μπήκε στο ρινγκ να παλέψει μαζί του. Λίγο αργότερα, ο Greg Hamilton βρήκε μπελάδες για άλλη μια φορά καθώς προσπαθούσε να αποδείξει τις φωνητικές του ικανότητες παρουσιάζοντας τον "Best In The World... Shane McMahon!".


Τους βγήκε ξινή η νίκη...

Ακολούθησε ο αγώνας για τα SmackDown Tag Team Championships μεταξύ Hardy Boyz και Usos. Ένας όμορφος αγώνας με αρκετές highflying κινήσεις και αρκετά superkicks. Νικητές και για άλλη μια φορά πρωταθλητές ήταν οι Jeff & Matt όταν ο δεύτερος πέρασε από twist of fate τον Jey Uso και ο Jeff Hardy σκόραρε το τελικό pinfall μετά από swanton bomb.


Καθώς τα δύο αδέρφια πανηγύριζαν μια ακόμη κατάκτηση τίτλων στο ιστορικό τους, ο Lars Sullivan έκανε την είσοδό του και επιτέθηκε με άσχημο τρόπο και στους δύο, έτσι τους χάλασε την στιγμή.


Πάντα από πίσω της!

Η Becky Lynch εμφανίστηκε με τον ίδιο σκοπό που εμφανίστηκε και στο RAW, να μιλήσει για την κατάκτηση των τίτλων από την Charlotte Flair και την Ronda Rousey στην WrestleMania. Επίσης ανέφερε πως γνωρίζει ότι θα ακολουθήσει ένα τσουνάμι από προκλήσεις μιας και κρατάει και τους δύο τίτλους, αλλά δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Αποχωρώντας από το ρινγκ της επιτέθηκε πισώπλατα η Lacey Evans!


Προβάδισμα για τους New Day...

Στο main event της βραδιάς είδαμε το αναμενόμενο 6-Man Tag Team Match. Παρά την σημαντική βοήθεια του Drew McIntyre, οι The Bar δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Σκοτσέζου, και ηττήθηκαν με τον Sheamus να δέχεται το cover μετά το trouble in paradise του Kofi Kingston. Μετά τον αγώνα οι New Day πανηγύρισαν με την οικογένεια του Kingston σε μια όμορφη στιγμή!



Αποτελέσματα SmackDown LIVE 09/04/2019:

- Οι Ali, Ricochet & Aleister Black κέρδισαν τους Andrade, Shinsuke Nakamura & Rusev
- Οι IIconics νίκησαν τις Brooklyn Belles
- Οι Hardy Boyz επικράτησαν των Usos
- Οι New Day κέρδισαν τους The Bar & Drew McIntyre

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη