Τι συμβαίνει με την Sasha Banks;


H Sasha Banks, πριν από 2 χρόνια ακριβώς, αποτελούσε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Women's Divison του WWE. Η πρώην Women's Champion είναι σίγουρα ταλαντούχα, τόσο στο ring όσο και στο μικρόφωνο. Ωστόσο κάποια μικρά περιστατικά, τα οποία έχουμε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται να μας πουν πως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, όσο τα πιστεύαμε. 

Αρχικά, έχουμε να αναφέρουμε, ένα περιστατικό μετά το ματς με την Ronda Rousey, στο φετινό Royal Rumble στο οποίο, πολλοί άνθρωποι στα παρασκήνια, ανέφεραν πως η Sasha ήταν δυσαρεστημένη που δεν υπήρξε κάποιος ξεκάθαρος heel και κάποιος ξεκάθαρος face. Γενικά, ξέρουμε πως η Banks προσπαθεί να προωθήσει εδώ και πολύ καιρό, το γεγονός ότι αξίζει να είναι heel. Επίσης, ένα ακυρωμένο feud με την Bayley, το οποίο είχε ξεκινήσει πέρυσι, την είχε φέρει ακόμα στα όρια της, αλλά ξέραμε ότι είχε ηρεμήσει, όταν και μαζί με την Huggin φίλη της, κατέκτησαν τα πρώτα WWE Women's Tag Team Championships. 

Όλα κυλάνε ρόδινα, όταν ξαφνικά μετά την ήττα των δύο, στην Wrestlemania 35, η Sasha Banks ακυρώνει την εμφάνιση της στα καλά καθούμενα στο "Wendy Williams Show", υποστηρίζοντας "προσωπικούς λόγους" ως δικαιολογία. Αν όμως δεν έβαζε το ακόλουθο hashtag δίπλα, κανείς δεν θα έκανε τόσο χαμό για αυτήν την απόφαση. 


#ΙfYouOnlyKnew

Τι πράγμα έπρεπε να ξέρουμε άραγε; Ξέρουμε σίγουρα, πως αν κάποιος είχε προσωπικό θέμα, δεν θα χρειαζόταν να πει αυτήν την φράση. Η Sasha ωστόσο έβαλε πολλούς σε σκέψεις. Τι να συμβαίνει άραγε με την "Boss"; Η πιο βασική μου υποψία;


Η Sasha δεν αντέχει άλλο την πίεση, του να μην μπορεί να κάνει κάτι με τον χαρακτήρα της. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Banks δεν έχει ακριβώς και την καλύτερη αντιμετώπιση από τον Vince McMahon και η creative του WWE, αφού δεν έχει προχωρήσει κάπου ο χαρακτήρας της. Επίσης, το cancellation της κόντρας της με την Bayley που χτιζόταν από πέρυσι, ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο στο να είναι απογοητευμένη από το WWE. Ούτως ή άλλως, σε συνεντεύξεις της, έχει πετάξει κάποιες σπόντες πως "θα μπορούσε να δουλέψει καλύτερα ως κακό κορίτσι". Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την μεγάλη υποστήριξη των fans και περισσότερο αντιμετωπίζεται ως "αδιάφορη" μαζί με την Bayley. 

Κανείς δεν θα μπορούσε τον παραγκωνισμό και ειδικά μια γυναίκα, που στα μάτια πολλών έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες του wrestling γενικότερα. Επίσης, άλλος ένας λόγος, είναι η αντιπάθεια που υπάρχει ανάμεσα σε αυτή και σε κάποιες γυναίκες του roster. Πρώτη και καλύτερη, η Alexa Bliss, η οποία πρόσφατα blockαρε την Sasha στο Twitter και όταν η ίδια της ζήτησε τα ρέστα, εκείνη απάντησε ότι κουράστηκε τις ύπουλες... βλακείες (για να το πούμε και πιο ήπια) της. Ακόμη, και από την Charlotte, όπως ακούγονται φήμες (οι οποίες δεν ξέρουμε αν ισχύουν ή όχι), υπάρχουν κακά λόγια, για την μη επαγγελματική και "παιδιαρίστικη" συμπεριφορά της Sasha. 

Υπάρχουν βέβαια και τα άτομα που την συμπαθούν, αφού ο άντρας της, είναι μέρος της παραγωγής του WWE και αρκετά αρεστός μάλιστα (βλ το κανάλι UpUpDownDown του Xavier Woods) από μεγάλο μέρος του roster. Ωστόσο η άσχημη φήμη της και το γεγονός ότι ίσως το WWE δεν την κοιτάει πλέον ως την μεγάλη moneymaker του, ίσως και να έχουν επηρεάσει την Banks στο να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον της. 

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να συμβαίνει κάτι σοβαρό στην ζωή της, κάτι που φυσικά δεν ευχόμαστε. Ωστόσο, σίγουρα, επειδή το θέμα έχει συζητηθεί, σύμφωνα με διάφορες πηγές, στο WWE και στα παρασκήνια, θα έχουμε αρκετό ζουμί από αυτήν την υπόθεση. Και το σίριαλ "Sasha Banks" έχει πολύ πράγμα ακόμα να μας δείξει. 





για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης 
Νεότερη Παλαιότερη