NXT TakeOver: New York: JOHNNY TAKEOVER!


Ολοκληρώθηκε το σπέσιαλ επεισόδιο TakeOver του NXT που έλαβε μέρος στην Νέα Υόρκη, είδαμε ένα πολύ ωραίο σόου με τον Gargano να είναι το μεγάλο πρόσωπο της βραδιάς (φωτογραφίες από WWE.com).


Το επεισόδιο ξεκίνησε με το τραγούδι "Are You Ready?" των Disturbed να παίζει δυνατά, το hype των NXT Fans ήταν απερίγραπτο και περίμεναν πως και πως να ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας της βραδιάς. Και κάπου εκεί ακούστηκε η μουσική των War Raiders οι οποίοι έκαναν μία σπέσιαλ εμφάνιση.

NXT Tag Team Championship Match
War Raiders (c) vs. Ricochet & Aleister Black

Παρά το βαρύ και κουραστικό πρόγραμμα που έχουν οι Black & Ricochet, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως οι δυο τους είναι γεννημένοι για μεγάλα πράγματα και δεν νιώθουν από κούραση. Ο αγώνας είχε πολλά counters και αρκετές όμορφες στιγμές.  Κατά την διάρκεια του αγώνα ξεχώρισε το combo μεταξύ german suplex & springboard clothesline των πρωταθλητών, ο Aleister παρ' όλα αυτά σταμάτησε το μέτρημα του διαιτητή χτυπώντας με double stomp.


Αργότερα είδαμε ένα υπέροχο cannonball του Hanson από την κορυφή των σχοινιών επάνω στα κουρασμένα σώματα των αντιπάλων, όπου και παραλίγο να λήξει με διπλό count out ο αγώνας αλλά το έσωσαν τελευταία στιγμή. Πολύ κοντά στο αποτέλεσμα ήρθαν και οι διεκδικητές των τίτλων, όταν ο Aleister πέρασε μέσα από black mass τον Rowe ενώ με την σειρά του ο Ricochet των χτύπησε με ένα θεαματικό shooting star press το οποίο έσωσε τελευταία στιγμή ο Hanson.


Τελικά, στο τελείωμα του αγώνα οι War Raiders έβγαλαν μία άψογη συνεργασία και κατάφεραν να πάρουν την νίκη όταν και πέρασαν μέσα από fallout τον Ricochet. Πολύ δυνατός αγώνας για την έναρξη του σόου, υπερθέαμα και από τις δύο ομάδες. Πριν οι δύο ομάδες αποχωρήσουν από την αρένα, ακολούθησε handshake, και κέρδισαν τον σεβασμό του κόσμου στον τελευταίο τους αγώνα με το NXT.



NXT North American Championship Match
Velveteen Dream (c) vs. Matt Riddle

Τεχνικά, ο Matt Riddle είναι καλύτερος στο ρινγκ. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και στο NXT TakeOver: New York καθώς ήταν το "αφεντικό" στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Από την μεριά του ο Dream δοκίμασε διάφορες κινήσεις όπως το famouser και το codebreaker. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με τον Riddle να προσπαθεί να υποτάξει τον αντίπαλό του, αλλά ο Dream το διαχειρίστηκε έξυπνα και έκανε counter το submission σε roll-up. Έτσι ο Velveteen Dream παραμένει NXT North American Champion!



WWE United Kingdom Championship Match
Pete Dunne (c) vs. Walter

Έφτασε η στιγμή για ευρωπαϊκό wrestling. Ο αγώνας ξεκίνησε με δυνατούς ρυθμούς και με μερικά submission από τους δύο superstars. Από την μεριά του Walter είδαμε αρκετά big boots, μερικά knife edge chops, ένα πολύ δυνατό shotgun dropkick, καθώς και άλλα. Ενώ ο Dunne αντέδρασε με κινήσεις όπως το moonsault, ένα sitting powerbomb, επίσης και ένα δυνατό double stomp έξω από το ρινγκ, από την κορυφή των σχοινιών. Νικητής και νέος πρωταθλητής UK έφυγε ο Walter, όταν πέρασε μέσα από powerbomb από την κορυφή των σχοινιών τον Dunne, ενώ αμέσως μετά σκόραρε το τελικό pinfall έπειτα από splash. Οι 685 μέρες του Pete Dunne σαν πρωταθλητής μόλις τελείωσαν.



NXT Women's Championship
(Fatal 4-Way Match)
Shayna Baszler (c) vs. Kairi Sane vs. Bianca Belair vs. Io Shirari

Και περνάμε στην γυναικεία κατηγορία του NXT, με την πρωταθλήτρια Shayna να υπερασπίζεται τον τίτλο της απέναντι σε 3 κορίτσια. Ο αγώνας ήταν καλός και κράτησε περίπου 15 λεπτά, νικήτρια ήταν η Baszler όταν υπέταξε την Bianca Belair η οποία επίσης έφτασε πολύ κοντά στην νίκη αλλά η Shayne της έβαλε τέλος στα όνειρα.



NXT Championship
(2-Out-of-3 Falls Match)
Adam Cole vs. Johnny Gargano

Main Event Time! Μετά τον τραυματισμό του Ciampa ο τίτλος έμεινε χωρίς κάτοχο, έτσι ο Triple H όρισε πως στο NXT TakeOver: New York ο Gargano θα αγωνιστεί κόντρα στον Adam Cole για το NXT Championship. Έτσι, οι δύο superstars γνώρισαν την αποθέωση του κοινού και ο αγώνας ξεκίνησε με γρήγορους και δυναμικούς ρυθμούς.


Το πρώτο αποτέλεσμα ήρθε με το 1-0 του Adam Cole την στιγμή που πέρασε μέσα από το last shot τον Gargano, ήταν και το πρώτο pinfall στον αγώνα.


Έπειτα, ο Gargano απάντησε κάνοντας το 1-1 όταν κατάφερε να τον υποτάξει. Ο Cole δεν κρατήθηκε και έκανε tap στον Gargano δίνοντάς του την ευκαιρία να γυρίσει το αποτέλεσμα και να κατακτήσει τον τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το σημείο του αγώνα ο Gargano μάτωσε στο φρύδι του.


Ο Cole δοκίμασε τα πάντα, έως και panama's sunrise, αλλά ο "Johnny Wrestling" δεν το έβαζε κάτω. Έτσι οι δύο superstars οδηγήθηκαν στο τραπέζι των σχολιαστών, όπου ο Adam Cole πέρασε μέσα από το τραπέζι τον Johnny επιχειρώντας να πάρει το αποτέλεσμα με count out και να φύγει πρωταθλητής, αλλά ο Gargano τελευταία στιγμή έτρεξε στο ρινγκ και πρόλαβε τον διαιτητή στο 9'.


Είδαμε μέχρι και παρέμβαση από την Undisputed Era στον αγώνα όπου του επιτέθηκαν, αλλά παρ' όλα αυτά ο Gargano δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Έτσι κατάφερε να περάσει μέσα από το gargano escape τον Adam Cole με τον Cole να μην έχει επιλογή από το να κάνει tap-out και να χάσει τον αγώνα.


Νέος πρωταθλητής ο Johnny Gargano, κάνοντας μια από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) εμφανίσεις της καριέρας του. Αμέσως μετά τον αγώνα ο Tommaso Ciampa ήρθε στο ρινγκ να αγκαλιάσει τον νέο πρωταθλητή με τους NXT Fans να τους αποθεώνουν.



Αποτελέσματα NXT TakeOver New York:

- Οι War Raiders κέρδισαν τους Aleister Black & Ricochet
- Ο Velveteen Dream νίκησε τον Matt Riddle
- Ο Walter κέρδισε τον Pete Dunne
- Η Shayna Baszler νίκησε τις Bianca Belair, Io Shirai & Kairi Sane
- Ο Johnny Gargano κέρδισε τον Adam Cole

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη