Χάνει το SummerSlam ο Brock Lesnar;


Το WWE έχει σχεδιάσει για φέτος να μετακομίσει στο Τορόντο για την διεξαγωγή του μεγαλύτερου καλοκαιρινού Pay-Per-View, SummerSlam. Όμως, ορισμένα μεγάλα ονόματα φαίνεται πως θα απουσιάζουν από το PPV για διάφορους λόγους.

Ξεκινώντας με την Ronda Rousey, η οποία πιθανότατα μετά τον αγώνα της στην WrestleMania 35 θα αποχωρήσει από το WWE, οπότε δεν θα αγωνιστεί στο καλοκαιρινό PPV. Ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του Dean Ambrose, όπου ο "Lunatic Fringe" δεν ενδιαφέρεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την εταιρία (το οποίο λήγει μετά την WM) ενώ το WWE κάνει μεγάλες προσπάθειες να του "αλλάξει τα μυαλά".

Η σημαντικότερη απουσία στο SummerSlam πιθανότατα θα είναι αυτή του Brock Lesnar. Αυτή τη στιγμή είναι Universal Champion και στην WrestleMania θα αντιμετωπίσει τον Seth Rollins για τον τίτλο. Παρ' όλα αυτά έχουν ακουστεί έντονα φήμες πως ο Lesnar δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το WWE και θα αποχωρήσει μετά την WrestleMania. Πάντως, δεν διαφημίζεται για το καλοκαιρινό Pay-Per-View.

Σε άλλα νέα, βέβαια, ο AJ Styles όπου θα ανανεώσει κατά 80% το συμβόλαιό του με την εταιρία ώστε να κλείσει την καριέρα του στο WWE, φαίνεται και διαφημίζεται πως θα παρευρεθεί στο SummerSlam. Άλλα ονόματα που διαφημίζονται είναι οι: Roman Reigns, Bobby Lashley, Kevin Owens, Braun Strowman, Seth Rollins, και Daniel Bryan.




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη