Sting:"Θα επέστρεφα για αγώνα μόνο με τον Undertaker!"


Ο Sting και ο Undertaker έχουν συμμετέχει σε κορυφαίους αγώνες και έχθρες, χωρίς όμως να έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο. Για πολλούς είναι ένα "Dream Match" το οποίο θα ήθελαν να γίνει πραγματικότητα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ρωτήθηκε εάν θα υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει στην ενεργό δράση και αν ναι, ποιον θα ήθελε να αντιμετωπίσει.Ακολουθούν οι δηλώσεις του:


"Όλοι γνωρίζουν ποιον θα ήθελα-τον Taker! Μόνο για αυτόν θα επέστρεφα στην ενεργό δράση. Για κανέναν άλλο.Ποτέ δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε και για αυτό τον λόγο δεν έγινε.Όταν ξεκίνησα τις διαπραγματεύσεις με το WWE, είχε προγραμματιστεί ο αγώνας του με τον Lesnar.Έπειτα, όταν εγώ έκλεισα την συμφωνία με τον Triple H, εκείνος βρισκόταν ήδη σε άλλη έχθρα και δεν ήταν εφικτό να γίνει.Παρόλα αυτά, δεν μετανιώνω για το ό,τι δεν έγινε. Εννοώ πως αντιμετώπισα τον HHH στην πρώτη μου Wrestlemania και λίγο καιρό αργότερα τον Rollins για την ζώνη. Ήταν μια καλή συμφωνία για εμένα. Αλλά ναι, για τον μόνο άνθρωπο για τον οποίο θα επέστρεφα στο ρινγκ είναι ο Taker."

Η αλήθεια είναι πως τον Sting VS Undertaker θα ήταν ένας κορυφαίος αγώνας για επίπεδο WrestleMania. Ωστόσο, θα ήταν προτιμότερο να είχε συμβεί 10 χρόνια πριν ή έστω το 2015,όπου ο Sting έκανε το μικρό του πέρασμα από το WWE.

Βέβαια, με τον Vince στο τιμόνι, δεν ξέρουμε το αύριο τι μας επιφυλάσσει!




Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη