SmackDown Live 19/03/2019: "Το όνειρο της WrestleMania κατέληξε σε εφιάλτη"


Ένα κρίσιμο επεισόδιο SmackDown Live για το μέλλον του Kofi Kingston ενόψει WrestleMania. Επίσης ο Miz θα απαντήσει στον Shane και οι WWE Women's Tag Team Champions θα εμφανιστούν στο SmackDown.


Το σόου ξεκίνησε με την είσοδο του "A-Lister" στην αρένα.Θα ξεκινήσει τον λόγο του αναφερόμενος σε κάποια heelish γεγονότα τα οποία είχε στο παρελθόν και το κοινό θα αρχίσει να φωνάζει "Miz". Ο Miz θα τους ευχαριστήσει και θα αναφέρει ό,τι ο πατέρας του δεν του είχε ξαναπεί ποτέ σε αγαπώ, μέχρι να γίνει όλο αυτό με την ομάδα την οποία δημιούργησε με τον Shane.


Σχετικά με τον Shane, θα μας αποκαλύψει πως πολλοί του έλεγαν να μην τον εμπιστευτεί, αλλά εκείνος δεν τους άκουσε. Αλλά το κατάλαβε μόλις δέχτηκε την επίθεση τόσο εκείνος, όσο και ο 68χρονος πατέρας του. Θα ρίξει μπηχτή ό,τι ο Shane είναι ίδιος με τον πατέρα του, δηλαδή εσωτερικά "καμένος" και θα τονίσει πως είναι ένας Mcmahon και αυτό τον καθιστά ό,τι χειρότερο υπάρχει και μπορεί να τους ανήκει η εταιρία, αλλά δεν τους ανήκει ο Mike Mizanin και σίγουρα και ο Kofi. Επίσης ανέφερε: "Δεν γεννήθηκα πλούσιος και όλη μου την ζωή προσπαθούσα να αποδείξω στους άλλους ό,τι κάνουν λάθος για μένα και αυτό το κατάφερα μόνος μου. Εργάστηκα σκληρά και μου πήρε 13 χρόνια για να κερδίσω τον σεβασμό του κοινού και πλέον το κατόρθωσα. Shane, στην WrestleMania θα σου δώσω αυτό που αξίζει, ένα γερό ξυλίκι."



IIconics VS Boss N Hug Connection 


Προτού ξεκινήσει ο αγώνας, οι IIconics θα εμφανιστούν με μικρόφωνα και θα χλευάσουν τις πρωταθλήτριες,οι οποίες βρίσκονται μέσα στο ρινγκ. Στα του αγώνα, ξεκίνησαν δυνατά η Sasha και η Bayley με ομαδικές κινήσεις, ώσπου ξαφνικά χωρίς λόγο εμφανίστηκε η Lacey Evans, πραγματοποίησε την καθιερωμένη-πλέον- πασαρέλα της και αποχώρησε κυρία. 


Αυτό έδωσε ευκαιρία στις IIconics να οργανωθούν, αφού παρολίγον να κέρδιζαν με ξαφνικό pinfall. Τελικά οι IIconics θα κλέψουν για να κερδίσουν, αφού η Peyton Royce θα κάνει pin στην Banks και η Billie Kay θα κρατήσει τα χέρια της παρτενέρ της, κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψει στην Sasha να σηκώσει τους ώμους της και οι IIconics θα πάρουν την νίκη ενάντια στις πρωταθλήτριες.



Στα παρασκήνια ο Rey Mysterio θα δηλώσει πως αφού κατάφερε να κερδίσει με pin στο Tag Team match της προηγούμενης εβδομάδας τον United States Champion Samoa Joe, θα τον αντιμετωπίσει στην Wrestlemania για τον τίτλο. Μετά από καιρό, το "Kevin Owens show" επιστρέφει, με καλεσμένες τις Charlotte Flair και Becky Lynch.


Ο Owens έχει τον λόγο και αναφέρεται σε διάφορα γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί. Καθώς μιλούσε στην Becky, της είπε πως η Ronda Rousey μπορεί να μην είναι εδώ, αλλά εδώ βρίσκεται η Charlotte. Προσπαθούσε να ανάψει τα αίματα αναμεταξύ τους, το οποίο μάλιστα το κατόρθωσε.


Οι δύο τους θα αρχίσουν να πλακώνονται τόσο εντός, όσο και εκτός ρινγκ. Θα επέμβουν σεκιουριτάδες, διαιτητές και παραγωγοί με την Becky μάλιστα να χτυπάει σεκιουριτάδες, αλλά σύντομα θα καταφέρουν να τις χωρίσουν.


Στα παρασκήνια, η Kayla Braxton έχει τον AJ Styles.Ο Styles θα αναφέρει πως ο Orton είχε πλεονεκτήματα τα οποία δεν έχει ούτε το μισό ρόστερ και ανέφερε ό,τι είναι υπέροχος σαν παλαιστής. Θα αναφερθεί στα κατορθώματα του Orton και θα δηλώσει χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται να χτίσει στην WrestleMania, απεναντίας θα "καταστρέψει το σπίτι."

Gauntlet Match
Kofi Kingston VS The Bar, Rowan, Samoa Joe & Randy Orton

Προτού αρχίσει ο αγώνας, ο Daniel Bryan κι ο Rowan θα εισέλθουν στο ρινγκ.


Στο promo του θα αναφερθεί κυρίως στον Kofi, για τον οποίο θα αναφέρει πως δεν αξίζει να συμμετέχει στον αγώνα.Ο Kofi θα πραγματοποιήσει την είσοδό του,έπειτα οι Bar το ίδιο.



Πρώτος αντίπαλος του Kofi ο Sheamus. Θα παλέψουν για κάνα δεκάλεπτο, όπου ο Sheamus θα χτυπάει δυνατά τον Kofi, εκείνος δεν θα τα παρατήσει και θα τον αποκλείσει με ένα Trouble In Paradise. Ο Cesaro θα του επιτεθεί πισώπλατα, χωρίς να χάσει χρόνο.


Τελικά δεν θα τα καταφέρει ο Cesaro για θα δεχθεί ένα SOS και θα πάρει τον δρόμο για τα παρασκήνια. Ο Rowan είναι ο επόμενος στην σειρά. Ο Rowan δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για τον αγώνα, αφού θα αποβληθεί όταν θα χτυπήσει με μια καρέκλα τον Kofi. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει την επίθεση του και θα περάσει τον Kofi Kingston μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών, προτού αποχωρήσει.


Ο Samoa Joe αναλαμβάνει δράση ενάντια σε έναν Kofi διαλυμένο και ταλαιπωρημένο. Παρόλα αυτά, ο Kofi θα καταφέρει να δραπετεύσει από το Muscle Buster και με ένα roll up θα αποκλείσει τον Joe.Και αυτός προτού αποχωρήσει, θα τον κλειδώσει στο Coquina Clutch. Τελευταίος εισέρχεται ο Randy Orton.


Ουσιαστικά ο Orton είχε να κάνει μια απλή δουλεία. Να αποτελειώσει έναν κατά χτυπημένο και διαλυμένο Kingston. Και ενώ πήγε για RKO, ο Kofi θα το γυρίσει σε roll up και θα πάρει την νίκη! Ο Vince θα εμφανιστεί για να συγχαρεί τον Kofi. Θα του ανακοινώσει όμως, πως πρέπει να κερδίσει έναν ακόμα αντίπαλο για να πάει στην Wrestlemania, τον Daniel Bryan. Ο Kofi δυστυχώς δεν θα καταφέρει να κερδίσει τον Bryan, αφού θα δεχτεί ένα Running Knee και θα καταρρεύσει, αποχαιρετώντας την WrestleMania.



Τέλος επεισοδίου.


Αποτελέσματα αγώνων:

  • Οι IIconics κέρδισαν τις Boss N Hug Connection.
  • Ο Kofi Kingston κέρδισε ένα Gauntlet match αποκλείοντας με την εξής σειρά τους αντιπάλους του:Sheamus, Cesaro, Rowan(DQ), Samoa Joe και Randy Orton.
  • O Daniel Bryan κέρδισε τον Kofi Kingston.




Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη