ΟΔΗΓΟΣ: AEW "DOUBLE OR NOTHING"


Το Double or Nothing είναι το επόμενο και πρώτο Pay-Per-View στην ιστορία του All Elite Wrestling και θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου του 2019 στο MGM Grand Garden Arena του Paradise της Nevada.


Το ξεκίνημα, και οι πρώτες ανακοινώσεις

Μετά την επιτυχία του All In τον Σεπτέμβριο του 2018, η ομάδα των Cody Rhodes, Young Bucks, και Kenny Omega, γνωστοί ως "The Elite", αποφάσισαν να ξεκινήσουν κάτι καινούριο με σκοπό να αλλάξουν οριστικά τον κόσμο του Professional Wrestling. Με την υποστήριξη των Shahid Khan και Tony Khan δημιούργησαν ένα νέο promotion με έδρα το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα.

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, την 1η Ιανουαρίου 2019 ανακοινώθηκε και επίσημα το All Elite Wrestling. Έπειτα άρχισαν να γίνονται οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ με σκοπό να υπογράψουν όσο περισσότερους παλαιστές γίνεται ώστε να υπάρχει ένα όμορφο και πλούσιο ρόστερ.

Έτσι, μέσα σε σχεδόν 1 μήνα ανακοινώθηκε το Double or Nothing ως πρώτο PPV για το AEW. Οι οπαδοί φυσικά και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαν, καθώς μέσα σε λιγότερα από 4 λεπτά τα εισιτήρια έγιναν έβγαλαν φτερά και έγιναν sold out. Αποτελεί σίγουρα ένα ρεκόρ. Επίσης πουλήθηκαν αρκετά μπλουζάκια υποστηρίζοντας αρκετά το All Elite Wrestling.

Κάρτα αγώνων

"Hangman" Adam Page vs. PAC

Kenny Omega vs. Chris Jericho

The Young Bucks vs. Lucha Bros

DR. Britt Baker vs. Nyla Rose vs. Kylie Rae

Over The Budget Battle Royale

SoCal Uncensored vs. Cima, TBA, and TBA


Cody vs. TBA


»   Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα και ίσως περισσότερες αναμετρήσεις για το επερχόμενο Pay-Per-View   «


Το εξώφυλλο του Double or Nothing

Στο εξώφυλλο του Pay-Per-View βλέπουμε με την σειρά τους Kenny Omega, Nick Jackson, Cody, Matt Jackson, και φυσικά τον μεγαλύτερο star του AEW, Chris Jericho.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη