RAW 31/12/2018: Παλιέ μου εαυτέ...


Το τελευταίο επεισόδιο του 2018 ολοκληρώθηκε, και μάλιστα είχαμε αρκετές εξελίξεις στο κλείσιμο της χρονιάς. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

Στην έναρξη του επεισοδίου είδαμε να κατεβαίνει στο ρινγκ το κελί του Steel Cage. Έπειτα ακολούθησε η είσοδος του Dolph Ziggler και του Drew McIntryre για να δούμε τον πρώτο αγώνα της βραδιάς.

Dolph Ziggler vs. Drew McIntyre
Steel Cage Match

Αρκετά βίαιος ήταν ο αγώνας μεταξύ του "Showoff" και του "Scottish Psycopath". Υπήρξαν αρκετά highlights στον αγώνα όπως το Superplex από την κορυφή του κελιού που επιχείρησε ο Drew! Νικητής του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέρα από τον McIntyre, αφού έπειτα από 2 claymore kicks έκλεισε νικηφόρα το 2018.


Ακολούθησε ένα σύντομο promo από τον Drew McIntyre μετά τον αγώνα, όπου υπογράμμισε πως θα συμμετέχει στο 30-Man Royal Rumble Match και θα δικαιωθεί κατακτώντας το Universal Championship στην WrestleMania 35. Αμέσως μετά ο Ziggler σηκώθηκε όρθιος και αυτό εκνεύρισε τον McIntyre με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με ένα πολύ δυνατό claymore kick για να αποχωρήσει από την αρένα.



Triple H confronted Seth Rollins

Στο ρινγκ ήρθε ο Seth Rollins αποθεωμένος από τον κόσμο του Detroit. Ο "Architect" μίλησε για τον Dean Ambrose και συγκεκριμένα ζήτησε ευθέως το rematch που αξίζει για το Intercontinental Championship μετά την ήττα του από τον πρώην συνεργάτη του στην Shield.


Ξαφνικά τον διέκοψε ο Triple H. Ο πρώην συνεργάτης καθώς και αντίπαλος, του Seth Rollins, φάνηκε λιγάκι δυσαρεστημένος με την όλη απόδοσή του για το 2018. Έτσι του τόνισε πως δεν αξίζει επαναληπτικό αγώνα για το Intercontinental Title, αλλά να κάνει μία νέα αρχή αντιμετωπίζοντας τον Bobby Lashley απόψε (σ.σ. χθες). Ο Rollins εξαγριώθηκε και ξέσπασε λέγοντας πως δίνει παρόν σε κάθε εβδομαδιαίο κόκκινο σόου και όλη η χρονιά πέρασε κουβαλώντας το RAW στις πλάτες του, τόνισε επίσης πως θα αντιμετωπίσει τον Lashley, τον Ambrose, και οποιονδήποτε άλλο αναφέροντας ακόμη και τον Brock Lesnar, εκείνη την στιγμή άναψαν τα αίματα καθώς ανέφερε πως είναι ικανός να τα βάλει και με την οικογένεια McMahons.


Τότε ο Shane McMahon έριξε νερό στη φωτιά και ηρέμησαν τα πνεύματα, καθώς ήρθε στο ρινγκ να τους ηρεμήσει και να ανακοινώσει ένα Fresh Start Battle Royal Match, με τον νικητή του αγώνα να διεκδικεί τον νούμερο #1 υποψήφιο για το Intercontinental Championship. Να σημειωθεί πως στον αγώνα δικαίωμα είχαν αρκετοί WWE Superstars εκτός από τον Seth Rollins.



Fresh Start Battle Royal

Στο Battle Royal συμμετείχαν 17 παλαιστές από τους οποίους 1 έφυγε νικητής για πήρε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose αργότερα μέσα στη βραδιά. Αυτός ήταν ο Apollo Crews. Ο Apollo έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, καθώς απέκλεισε τα περισσότερα άτομα και έμεινε τελευταίος με τον Baron Corbin, ο "Lone Wolf" δεν τον δυσκόλεψε και έτσι αποκλείστηκε σχετικά εύκολα.


Elias confronted Baron Corbin

Ο Baron Corbin πήρε τον μικρόφωνο και ανέφερε πως άξιζε να κερδίσει το Battle Royal γιατί δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ πέρα από τον ίδιο που αξίζει αυτή την ευκαιρία. O Elias τον σταμάτησε και αφού πειραματίστηκε λιγάκι με τον κόσμο αφιερώνοντας ένα τραγούδι, ακολούθησε ένα σύντομο brawl με τον Corbin να τρέχει να σωθεί από τα χέρια του Elias.



Sasha Banks, Bayley & Ember Moon vs. The Riott Squad

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση των WWE Women's Tag Team Championships, στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε τα κορίτσια της κόκκινης κατηγορίας να επιδιώκουν να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό. Σε ένα αγώνα με πολλά σκαμπανεβάσματα, η ομάδα των The Boss ‘N’ Hug (Sasha Banks & Bayley) κατάφερε να επικρατήσει των Riott Squad μετά από combo μεταξύ backstabber και top-rope elbow drop.



Bobby Lashley vs. Seth Rollins

Ο Seth Rollins δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο που του όρισε ο Triple H, καθώς επιτέθηκε με την καρέκλα στον Bobby Lashley και έπειτα ξέσπασε σε άγρια επίθεση κατά του Lio Rush αφού τον πέρασε μέσα από Curb Stomp. Το 2018 έκλεισε για τον Seth Rollins δηλώνοντας έτοιμος για κάθε στόχο μέχρι να φτάσει το "επίπεδο" του Dean Ambrose και να πάρει την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει ώστε να πάρει πίσω τον τίτλο του.



Jinder Mahal & The Singh Brothers vs. Heath Slater & Rhyno
3-on-2 Handicap Match

Το αίμα τους πίσω πήραν οι Jinder Mahal και οι Singh Brothers, καθώς αυτή την εβδομάδα επικράτησαν του Rhyno και του Heath Slater σε ένα σύντομο Handicap Match. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε όταν ο Mahal πέρασε μέσα από Khallas τον hometown hero!



Dean Ambrose (c) vs. Apollo Crews
Intercontinental Championship Match

Με τον Apollo Crews να έχει πάρει δυνατό momentum μετά την μεγάλη νίκη στο Battle Royal, ο Dean Ambrose δεν τα βρήκε και τόσο εύκολα τα πράγματα στο τελευταίο RAW της χρονιάς. Ο Crews έδωσε τα δικά του όμορφα highlights όπως τα superkicks, τα suplexes, μέχρι και shooting star press.


Έφτασε αρκετά στην νίκη ο Apollo, αλλά ο Ambrose χρησιμοποίησε τα σχοινιά για να σπάσει το μέτρημα του διαιτητή. Έπειτα ακολούθησε ένα Dirty Deeds για να κερδίσει και να παραμείνει Intercontinental Champion.


Ronda Rousey & Natalya vs. Nia Jax & Tamina

Στο main event του τελευταίου RAW για το 2018, είδαμε γυναικεία δράση. Η Ronda Rousey έκανε αυτό που ξέρει πάντα να κάνει, να κερδίζει κάθε αντίπαλο οποιαδήποτε και αν είναι αυτή. Με ένα δυνατό armbar επάνω στην Tamina η οποία συνεργάστηκε μαζί με την Nia Jax, κατάφερε να πάρει την νίκη και να κλείσει όμορφα μια χρονιά.



Αποτελέσματα RAW 31/12/2018:

- Ο Drew McIntyre κέρδισε τον Dolph Ziggler
- Ο Apollo Crews νίκησε το Fresh Start Battle Royal
- Οι Boss 'N' Hug & Ember Moon επικράτησαν των Riott Squad
- Ο Bobby Lashlery νίκησε τον Seth Rollins με DQ
- Οι Jinder Mahal & Singh Brothers κέρδισαν τους Rhyno & Heath Slater
- Ο Dean Ambrose κέρδισε τον Apollo Crews
- Η Ronda Rousey μαζί με την Natalya επικράτησαν των Nia Jax & Tamina

Δείτε όλο το επεισόδιο πατώντας "κλικ" εδώ:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη