Crown Jewel: They weren't ready...

WWE Photo

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το Crown Jewel στην Σαουδική Αραβία με την DX να κυριαρχεί στο main event του σόου. Το WWE World Cup πήρε μία απροσδόκητη τροπή ενώ ο Brock Lesnar έγινε για ακόμη μια φορά Universal Champion. Ο AJ Styles παρέμεινε WWE Champion. Ας ξεκινήσουμε...

KICK OFF

United States Championship: Shinshuke Nakamura (c) vs Rusev

Ο Shinshuke Nakamura κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα εφαρμόζοντας αρκετά knee moves πάνω στον Rusev. Ο Bulgarian Brute αντέδρασε με τρία συνεχόμενα clotheslines, παίρνοντας momentum. Τελικά όμως η νίκη ήρθε για τον King Of Strong Style αφού έκανε ένα ύπουλο και κατά λάθος low blow και πήρε την νίκη με kinshasa.

WWE Photo

MAIN SHOW

WWE World Cup First Round match: Rey Mysterio vs Randy Orton

Ο Randy Orton έπαιξε με τα νεύρα του Rey Mysterio και προσπάθησε να του βγάλει την μάσκα. Ο Rey πήγε για το 619 αλλά ο Viper το απέφυγε και τον εκτέλεσε με draping DDT. Ο Mysterio απέφυγε το RKO και έκανε το roll up για να πάρει την ξαφνική και τεράστια νίκη απέναντι στον Randy, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. Βέβαια ο Orton πήρε βαριά την ήττα και του και εφάρμοσε ένα RKO στον Rey, αφού τον εκτόξευσε και πάνω στο announce table.

WWE Photo

WWE Photo

WWE World Cup First Round match: Miz vs Jeff Hardy

O Jeff Hardy πήρε τα "delete" chants και έφτασε νωρίς κοντά στην νίκη με whisper in wind με τον Miz να κάνει kick out στο 2. Ο Brother Nero οδήγησε τον A-Lister στο ringside όπου και κυριάρχησε. Όμως ο Miz απέφυγε ένα Twist of Fate και με Skull Crushing Finale πήρε την νίκη και την πρόκριση.

WWE Photo

WWE Photo

WWE World Cup First Round match: Seth Rollins vs Bobby Lashley

Ο Bobby Lashley μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα εφαρμόζοντας πάρα πολλά power moves πάνω στον Seth Rollins. Ο Lashley μάλιστα έκανε και το inverted DDT αλλά ο Kingslayer απάντησε με ένα εντυπωσιακό suicide dive. Τελικά ο Rollins πήρε την νίκη με curbstomp από το πουθενά πάνω στον Lashley.

WWE Photo

WWE World Cup First Round match: Kurt Angle vs Dolph Ziggler

O Kurt Angle εφάρμοσε με το "καλημέρα" δύο german suplexes πάνω στον ξαφνιασμένο Dolph Ziggler. Ο Dolph αφού έστειλε τον Olympic Gold Medalist στα steel steps, τον εκτέλεσε και με ένα δυνατό neckbreaker. Ο Ziggler απέφυγε τον Angle ο οποίος χτύπησε στο ring post και τελικά ο Dolph με ένα Zig Zag πήρε την μεγάλη νίκη και πρόκριση απέναντι στον Kurt.

WWE Photo

WWE Photo

SmackDown Tag Team Championships: The Bar (c) vs The New Day

Από την New Day αγωνίστηκαν οι Big E και Kofi Kingston με την Bar να έχει τον έλεγχο στην αρχή του αγώνα. Ο Big Show βρισκόταν στο ringside και βεβαίως έκανε πολύτιμες παρεμβάσεις υπέρ των Sheamus και Cesaro. Ο Big E σε ένα σημείο εφάρμοσε πολλαπλά belly to belly suplexes πάνω στους αντιπάλους του. Ο Big Show έκανε το distract στον Big E και ο Sheamus πήρε την νίκη με Brogue Kick.

WWE Photo

WWE World Cup Semi Final match: Miz vs Rey Mysterio

Ο αγώνας είχε αργό ρυθμό στην αρχή του αγώνα με τον Miz να προσπαθεί να επιβληθεί "σωματικά" στον Rey Mysterio. Ο Luchador απάντησε όμως με ένα crossbody το οποίο του έδωσε σχεδόν την νίκη αφού ο A-Lister έκανε kick out στο 2. Ο Rey έκανε το 619 και ανέβηκε για splash στην κορυφή. Ο Miz όμως τον χτύπησε με τα γόνατα του έξυπνα και με γρήγορο pin πήρε την νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

WWE Photo

WWE Photo

WWE World Cup Semi Final match: Seth Rollins vs Dolph Ziggler

Ο Dolph Ziggler πήρε τον έλεγχο του αγώνα αρκετά με τον Drew Mclntyre να βρίσκεται στο πλευρό του καθώς ήταν στο ringside. Είδαμε αρκετά flying moves και όμορφο αγώνα από τους δύο superstars. Ωστόσο, στο τέλος ο Mclntyre έριξε ύπουλα τον Rollins και ο Ziggler πήρε την νίκη με superkick, για να περάσει στον τελικό.

WWE Photo

WWE Championship match: AJ Styles (c) vs Samoa Joe

Ο αγώνας ανάμεσα στους AJ Styles και Samoa Joe ήταν για ακόμη μια φορά έντονος και βίαιος. Ο Samoa Joe έκανε ένα εντυπωσιακό suicide dive και έστειλε τον AJ στο announce table. O Styles απάντησε με ένα elbow drop και η μάχη συνεχίστηκε στο ringside. Ο WWE Champion πέρασε τον Joe μέσα από το Calf Crusher αλλά ο Submission Machine έφτασε με το ζόρι το bottom rope. Ο Styles έριξε τον Joe με pele kick και έπειτα πήρε την νίκη και έκανε το retain με phenomenal forearm.

WWE Photo

WWE Photo

Universal Championship match (Vacant title) : Brock Lesnar vs Braun Strowman 

Ο Brock Lesnar ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα, αφού ο Corbin χτύπησε ύπουλα τον Braun, και έκανε τρία συνεχόμενα F5s στον Strowman με εκείνον να κάνει kick out στο καθένα ξεχωριστά. Ακολούθησαν άλλα δύο με τον Braun να κάνει πάλι kick out και να αντιδράει. Τελικά ο Lesnar πήρε την νίκη και έγινε Universal Champion με ένα έκτο F5.

WWE Photo

WWE World Cup Final match: Miz vs Dolph Ziggler

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Baron Corbin και Shane McMahon να βρίσκονται στο ringside στο πλευρό του superstar από το brand τους. Στον αγώνα, ο Dolph Ziggler είχε τον έλεγχο και διέλυσε το πόδι του Miz στο ringside. Ο A-Lister δεν μπορούσε να συνεχίσει και ο αγώνας πήγε να λήξει με forfeit και νίκη του Ziggler. Ο Shane μπήκε στην μέση και έβαλε τον εαυτό του στον αγώνα. Ο Shane κατάφερε και πήρε την νίκη με coast to coast και αναδείχθηκε ο ίδιος νικητής του WWE World Cup, πανηγυρίζοντας έξαλλα.

WWE Photo

WWE Photo

The Brothers Of Destruction vs D-Generation X

Ο αγώνας είχε πολύ αργό ρυθμό γενικά με τους Kane και Triple H να ξεκινάνε στον αγώνα. Ο Undertaker ήρθε αντιμέτωπος με τον Shawn Michaels και πήγε για το Old School αλλά ο King of kings μπήκε στην μέση. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου είχαμε πολλά whips σε apron και barricade. Μάλιστα, ο Kane πέρασε με chokeslam τον Triple H μέσα από το announce table. Ο Shawn Michaels αναγκάστηκε να τα βάλει μαζί με τα αδέρφια για μεγάλο διάστημα.

WWE Photo

WWE Photo

Ο Shawn έβγαλε ένα εκπληκτικό moonsault πάνω στους undertaker και kane στο ringside. Στο ρινγκ, ο Deadman πέρασε τον The Game μέσα από hell's gates. Ωστόσο, ο HBK έκανε το sweet chin music στον Kane ο οποίος έπεσε πάνω στον αδερφό του και το submission έσπασε. Οι Kane και Taker πήγαν για double tombstone piledriver αλλά Shawn χτύπησε τον Kane στα μάτια. Ο Shawn χτύπησε τον Taker και τον Kane με sweet chin music ώστε ο Triple H να πάρει την νίκη για την DX με pedigree στον Kane.

WWE Photo


Αποτελέσματα Crown Jewel:
  • Ο Shinshuke Nakamura νίκησε τον Rusev και παρέμεινε US Champion.
  • Ο Rey Mysterio επιβλήθηκε στον Randy Orton και προκρίθηκε στα ημιτελικά του World Cup.
  • Ο Miz νίκησε τον Jeff Hardy και προκρίθηκε στα ημιτελικά του World Cup.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια του Bobby Lashley και προκρίθηκε στα ημιτελικά του World Cup.
  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Kurt Angle και προκρίθηκε στα ημιτελικά του World Cup.
  • Η Bar επιβλήθηκε στην New Day και παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions.
  • Ο Miz επιβλήθηκε στον Rey Mysterio και πέρασε στον τελικό του World Cup.
  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Seth Rollins και πέρασε τον τελικό του World Cup.
  • Ο AJ Styles επικράτησε ενάντια στον Samoa Joe και παρέμεινε WWE Champion.
  • Ο Brock Lesnar νίκησε τον Braun Strowman και έγινε ο νέος Universal Champion.
  • Ο Shane McMahon νίκησε τον Dolph Ziggler και νίκησε το World Cup, αφού αντικατέστησε τον Miz.
  • Οι D-Generation X νίκησαν τους Brothers Of Destruction.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
















Νεότερη Παλαιότερη