SmackDown Live 11/09/2018: Last Couple Standing!


Πρίν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου όπου η κόντρα του Randy και του Jeff μπαίνει στην τελική ευθεία, η Lynch φαίνεται έτοιμη να διαλύσει την πρώην φίλη της καθώς και ο Samoa Joe συνεχίζει τα mind games και οι Bryan και Brie οδεύουν δυνατά προς το Hell In A Cell. Ας ξεκινήσουμε....

Το επεισόδιο άνοιξε με ένα Promo απο τον Jeff Hardy. O Jeff ανέφερε πως δεν φοβάται και την κυριακη στο Hell In A Cell θα κερδίσει τον Orton και ύστερα ανέφερε και τον US Champion Shinsuke Nakamura και αυτός αμέσως εμφανίστηκε για αγώνα με τον Jeff.

Jeff Hardy vs Shinsuke Nakamura

Ο Jeff είχε τον έλεγχο στην αρχή και διελυε τον Nakamura αλλά στην συνέχεια ο nakamura γύρισε τον αγώνα με knee hits και head locks. Ο Nakamura έριξε τον jeff με ενα δυνατό kick και ένα Knee στο κεφάλι του Jeff και πήγε για Kinshasa αλλά ο Jeff έκανε counter με ενα roll up pinfall και ύστερα τον πέτυχε με twist of fate. Προσπάθησε ένα Swanton bomb αλλα τότε εμφανίστηκε ο Orton και τον έσπρωξε πάνω στα ropes. Έπειτα ο Randy με ένα steel chair χτύπαγε τον Jeff και πήγε για RKO αλλά ο Jeff αντεπιτεθηκε και τον τελείωσε με ενα Swanton bomb.




Στα Backstage η maryse ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμη για να αγωνιστεί στο main event και μαζί με τον miz χλευασαν τον Bryan και Brie.

Charlotte vs Sonia Deville 

H Deville είχε τον έλεγχο και έριχνε την Flair με kicks. Η "Queen" επιχείρησε ένα Moonsault απο το Top Rope αλλά η Sonia πρόλαβε να σηκώσει τα γόνατά της ώστε να το κάνει counter και έπειτα βρέθηκε κοντά στην νίκη με ενα spinebuster. Η Charlotte έπιασε την Deville με ενα Figure Eight και πήρε την νίκη. Έπειτα καθώς η flair αποχωρούσε εμφανίστηκε η becky lynch και της επιτέθηκε και την έβαλε στο Diss Arm Her.



Στην συνέχεια του επεισοδίου είδαμε ένα promo του Samoa Joe καθώς έδειξε και διάβασε ένα βιβλίο το οποίο αυτός είχε δημιουργήσει. Είπε την ιστορία του με τον Styles και τελείωσε με το ότι θα φύγει με τον τίτλο από το Hell In A Cell.

The Bar vs Rusev & Aiden English

Ο sheamus και ο cesaro είχαν στο χέρι τους τον Rusev και στην συνέχεια ο Aiden άλλαξε την πορεία του αγώνα. Επειτα οι sheamus και cesaro διελυαν τον Aiden αλλά αυτός βρήκε ευκαιρία να κάνει tag ώστε να μπει ο rusev και αυτός με μερικά elbows και spin kick έριξε τον cesaro. Βρέθηκε κοντά στην νίκη με ενα δυνατό kick στο κεφάλι αλλά ο cesaro έκανε kick out στο 2. Ύστερα επιχείρησε ένα accolade αλλά ο sheamus γρήγορα έσωσε τον παρτενέρ του. Ο sheamus πήγε για brokue kick αλλά ο Aiden έσπρωξε τον Rusev και δέχτηκε αυτός το brokue kick και ο rusev με machka kick πήρε την νίκη και μαζί με τον Aiden έγιναν οι διεκδικητές για τους SmackDown Tag Team τίτλους.



R-Truth vs Cien Almas

Και οι δυο μπήκαν δυνατά στον αγώνα αλλά ο Cien φάνηκε να έχει το πάνω χέρι αλλά ο truth με μερικά kicks το αντιστρεψε. Στο Τέλος ο almas πήρε την νίκη με roll up pinfall.


Brie Bella vs Maryse 

Η Maryse απέφευγε την Brie καθώς έβγαινε έξω από το ρινγκ. Η brie της είπε πως είναι μια δειλή. O Miz πήρε ένα μικρόφωνο και υποστήριξε την γυναίκα του και δήλωσε πως το ματς τελειώνει. Η brie έτρεξε και άρπαξε την Maryse και την έβαλε στο ρινγκ ώστε να ξεκινήσει το ματς. Η brie πέτυχε το yes lock αλλά ο Μiz την έσπρωξε έξω από το ρινγκ και ο Bryan αμέσως του επιτέθηκε. Ξεκίνησε ένα brawl μεταξύ των δύο ζευγαριών και οι Bryan και Brie ηταν οι Last Couple Standing!


Αποτελέσματα SmackDown Live 11/09/2018:

  • O Jeff Hardy κέρδισε τον Nakamura  (DQ)
  • H Charlotte επιβλήθηκε στην Deville 
  • Oι Rusev και Aiden κέρδισαν την bar και έγιναν οι νέοι διεκδικητές για τους ομαδικούς τίτλους 
  • Ο Cien Almas κέρδισε τον R-Truth 
  • H Brie κέρδισε την Maryse (DQ)
Για το Ringside House,
Νίκος Ασλανιδης.
Νεότερη Παλαιότερη