SmackDown Live 18/09/2018: There's a new queen in the house!


Πρίν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου όπου ανακοινώθηκαν επίσημα τρεις αγώνες για το super show-down, o Randy Orton είναι έτοιμος να καταστρέψει το επόμενο θύμα του και το rusev day είναι πλέον "νεκρό". Ας ξεκινήσουμε....

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το Miz TV, με τον Miz να ανακοινώνει πως στο Super Show-Down θα αντιμετωπίσει τον Daniel Bryan και ο νικητής θα πάρει μια ευκαιρία για το WWE Championship. Έπειτα εμφανίστηκε και η Maryse και μαζί με τον Miz χλεύαζαν τον Bryan και την Brie. Το κοινό δεν έδειχνε σεβασμό στον Miz και αυτός εκνευρισμένος προκάλεσε τον Daniel Bryan σε αγώνα αυτή τι στιγμή. Ο Bryan αμέσως εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον miz. Μετά από ένα λάθος ο miz έπεσε πάνω στην Maryse και την τραυμάτισε αλλά ήταν όλο στημένο ώστε να κοροϊδέψουν τον Bryan αλλά αυτός έμεινε όρθιος στο τέλος.


Kofi Kingston vs Cesaro

O cesaro είχε το πάνω χέρι ώσπου ο kofi τον πέτυχε με ενα tornado ddt. Ύστερα εφάρμοσε το S.O.S. αλλα ο cesaro έκανε kick out στο 2. Αμέσως μετά ο cesaro τον πέτυχε με ενα neutralizer και πήρε την νίκη.



Έπειτα στα Production Trucks ο Randy Orton ανάγκασε έναν υπεύθυνο να του δείξει όλες τις σκηνές όπου διαλύει τον Jeff Hardy και τόνισε πώς όλα αυτά που έκανε στον Jeff δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα κάνει στα επόμενα θύματα του.

Rusev vs Sninsuke Nakamura United States Championship Match 

Ο Rusev έριχνε τον Nakamura με διαφορά Suplexes αλλά αυτός γρήγορα απάντησε με μερικά kicks στο κεφάλι του Rusev. Ο πρωταθλητής κράταγε με Headlock τον Rusev αλλά αυτός γύρισε τον αγώνα με Kicks και punches και τον έριξε με ενα spin kick. Ο nakamura έπειτα αντεπιτεθηκε με ενα δυνατό knee στην πλάτη του Rusev και πήγε για Kinshasa αλλά ο αντίπαλος του τον πέτυχε με machka kick αλλα δεν μπόρεσε να πάει για το pin. Ο Aiden έκανε μια παρέμβαση και φώναξε rusev crush και απέσπασε την προσοχή του Rusev και τότε με ενα roll up pinfall ο shinsuke πήρε την νίκη. Αμέσως μετά ο Aiden επιτέθηκε στον rusev και μετά αποχώρησε από το ρινγκ.




AJ Styles vs Cien Almas 

Ο Almas επιτέθηκε πισώπλατα στον AJ πριν καν αρχίσει ο αγώνας. Ο διαιτητής αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο AJ μπορεί να συνεχίσει ξεκίνησε επίσημα τον αγώνα και ο styles αμέσως χώθηκε στον Cien αλλά αυτός απάντησε με ενα δυνατό kick στο πρόσωπο του πρωταθλητή. Ο Almas είχε το πάνω χέρι και διελυε τον styles. Ο AJ με ενα εντυπωσιακό counter πέτυχε τον Cien με ενα δυνατό ddt αλλά λίγο αργότερα ο Cien βρέθηκε κοντά στην νίκη με ενα spinning back elbow. Ο almas επιχείρησε ένα moonsault απο το top rope αλλά ο AJ σήκωσε τα γόνατα του και έκανε counter. Ο AJ έμεινε για λίγο εκτός αφού δέχτηκε ένα stomp στο θώρακα από τον αντίπαλο του αλλα αργότερα αντεπιτεθηκε και είχε αυτός το πάνω χέρι. Στο τέλος ο AJ πέτυχε ένα back pinfall αλλά το σταμάτησε και το γύρισε σε ένα εντυπωσιακό Styles clash και πήρε την νίκη. Αμέσως μετά ο Samoa Joe επιτέθηκε στο styles αλλά αυτός δεν έπεφτε εύκολα και ο joe αναγκάστηκε να υποχωρήσει.




Asuka vs Billie Kay

Η Kay είχε τον έλεγχο και βρέθηκε κοντά στην νίκη με ενα kick στο πρόσωπο τις αντίπαλου της. Έπειτα η asuka πέτυχε το asuka lock και πήρε την νίκη.

Becky Lynch Championship Coronation

Στο ρινγκ βρισκόταν και η paige και έδωσε τα συγχαρητήρια τις στην becky και της παρέδωσε τον τίτλο. Η becky τόνισε πως από τώρα θα παίρνει τον σεβασμό που αξίζει και πως είναι στην κορυφή του SmackDown Live και προκάλεσε την Charlotte να έρθει στο ρινγκ. Η Charlotte εμφανίστηκε και δήλωσε πως δεν ήρθε να παλέψει ούτε να κλέψει την στιγμή της lynch και της έδωσε και αυτή τα συγχαρητήρια που αξίζει. Επίσης ανακοίνωσε πως στο Super Show-Down θα πάρει το rematch για τον τίτλο. Η Becky χλευαζε την Charlotte και στο τέλος αφού τα αίματα άναψαν για τα καλά ξεκίνησε ένα brawl μεταξύ των δύο γυναικών. Η Becky διέλυσε την πρώην φίλη της και την αποτελειώσε με το diss arm her.



Αποτελέσματα SmackDown Live 18/09/2018:

  • O Cesaro κέρδισε τον kofi Kingston
  • O Nakamura κέρδισε τον Rusev και έκανε retain τον us τίτλο 
  • Ο AJ Styles κέρδισε τον Cien Almas 
  • Η asuka επιβλήθηκε στην Billie Kay 

Για το Ringside House, 
Νίκος Ασλανιδης.


Νεότερη Παλαιότερη