RAW 10/09/2018: Όρθιος ενόψει HIAC!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο σόου με τον Roman Reigns να είναι ο κυρίαρχος στο main event, διαλύοντας τον Braun Strowman. Ο Mick Foley επέστρεψε ορεξάτος στο κόκκινο σόου και ο Triple H έκανε ένα ακόμη έντονο promo ενόψει του αγώνα του με τον Undertaker στην Αυστραλία. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Braun Strowman, Dolph Ziggler και Drew Mclntyre να βρίσκονται στο ρινγκ και να τονίζουν ότι οι τρεις τους είναι η κυρίαρχη stable του Raw. Γύρω από το ρινγκ βρίσκονταν οι heels superstars που τους βοήθησαν και επιτέθηκαν στην Shield την προηγούμενη εβδομάδα. Η Shield εμφανίστηκε με ξύλα και επιτέθηκε βάναυσα σε όλους τους heels στο ringside με τους Braun,Dolph και Drew να καταφεύγουν στα παρασκήνια.



Nikki Bella vs Ruby Riott

Η Brie Bella είχε έντονες αψιμαχίες με τις Sarah Logan και Liv Morgan στο ringside όσο η αδερφή της αντιμετώπιζε την αρχηγό της Riott Squad. Ωστόσο για ακόμη μια φορά οι Bella Twins κυριάρχησαν, καθώς η Nikki νίκησε την Ruby με Rack Attack 2.0.


Στα παρασκήνια, ο Baron Corbin πρότεινε στην Shield να αποχωρήσει από το κτίριο και να μην επιτεθεί στους αστυνομικούς για να μην αφαιρέσει τους τίτλους από τους Roman Reigns και Seth Rollins.

Στην συνέχεια, στην σκηνή εμφανίστηκε ο Big Show με παιδιά από το Connor's Cure ίδρυμα του WWE και γνώρισαν τις επιδοκιμασίες του WWE Universe.


The Authors Of Pain vs local competitors

Οι Authors Of Pain πήραν μία ακόμη εύκολη νίκη με manager τον Drave Maverick, με τελευταία κίνηση το super collider.


Στη συνέχεια, ο Triple H εμφανίστηκε και μίλησε για ότι έγινε ανάμεσα σε Undertaker και στον κολλητό του, Shawn Michaels την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα ο King of Kings μας παρουσίασε και μία δημοσκόπηση όπου το 81% δίνει την νίκη στον Undertaker και το 19% στον ίδιο ενόψει τους αγώνας τους. Ο Triple H τόνισε πως αυτές οι στατιστικές δεν μετράνε και πως στο Super Show Down event θα βάλει για τα καλά κάτω τον Undertaker.


Raw Tag Team Championships: Drew Mclntyre & Dolph Ziggler (c) vs B-Team

Η B Team μπήκε συγκεντρωμένη στο ρινγκ και ο Curtis Axel κατάφερε να κυριαρχήσει στο ρινγκ για την ομάδα του. Ωστόσο γρήγορα οι πρωταθλητές αντέδρασαν και τελικά πήραν την νίκη μετά από λίγο με combo finisher Claymore-Zig Zag πάνω στον ανήμπορο Bo Dallas.
Μετά τον αγώνα, οι Dean Ambrose και Seth Rollins εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν δυνατά στους Raw Tag Team Champions. Ο Ziggler απέφυγε το curbstomp και τελικά οι heels αποχώρησαν με τους faces να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα.



Μετά τον αγώνα, ο Baron Corbin ανακοίνωσε στους Raw Tag Team Champions ότι θα αντιμετωπίσουν τους Dean Ambrose & Seth Rollins στο Hell in a Cell για τους τίτλους τους.

Tyler Breeze vs Kevin Owens

Ο αγώνας έληξε με No Contest μιας και πριν αρχίσει καν, ο Kevin Owens επιτέθηκε βάναυσα στο ringside πάνω στον Tyler Breeze και τον έβγαλε εκτός με powerbomb πάνω στον apron. Έπειτα πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε πως επέστρεψε στο Raw για να κάνει ότι θέλει. Πρόσθεσε ότι επιτέθηκε στον Bobby Lashley γιατί εκείνος έβγαλε εκτός δράσης τον Sami Zayn με τραυματισμό.


Chad Gable & Bobby Roode vs The Ascension

Οι Gable και Roode τα βρήκαν σκούρα στην αρχή του αγώνα αλλά σιγά σιγά αντέδρασαν. Ο Bobby ήταν έτοιμος να λήξει τον αγώνα με Glorious DDT στον Viktor αλλά ο Chad έκανε το tag μόνος του. Ο Roode δεν είχε κανένα πρόβλημα και ο Gable πήρε την νίκη για την ομάδα του με suplex στον Viktor.


Ronda Rousey & Natalya vs Alexa Bliss & Mickie James

Στην αρχή του αγώνα, η Natalya υποτάχθηκε στην κυριαρχία των αντιπάλων της. Η Ronda Rousey δέχτηκε σε ένα σημείο κάποια ύπουλα χτυπήματα από τις αντιπάλους της, κάτι που δυσκόλεψε το έργο της. Ωστόσο η νίκη ήρθε για τις faces με armbar της Ronda πάνω στην Mickie James.
Μετά τον αγώνα καθώς οι Natalya και Rousey πανηγύριζαν, η Bliss μπήκε στο ρινγκ και κλώτσησε ύπουλα την Ronda για να αποχωρήσει τρέχοντας.




Ο Mick Foley επέστρεψε και διέκοψε τον Elias από το perfomance του. Ο Mick μίλησε για τα 20 χρόνια που πέρασαν από τον θρυλικό αγώνα που έδωσε με τον Undertaker μέσα στο Hell in a Cell. Ο Elias τον πρόσβαλε αρκετά αλλά ο Foley ανακοίνωσε ότι θα είναι special guest referee στο Roman Reigns vs Braun Strowman στο HIAC. Έπειτα του δόθηκε άδεια να ορίσει έναν αγώνα για απόψε και εκείνος όρισε το Finn Balor vs Elias.


Finn Balor vs Elias

Ο Elias αν και αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση του Mick Foley, μπήκε δυνατά στον αγώνα και έστειλε αρκετές φορές τον Balor στο barricade του ringside. Ο Demon King βέβαια δεν άργησε να αντιδράσει και πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Elias τον απέφυγε. Τελικά η νίκη ήρθε για τον Finn με ένα απρόσμενο και έξυπνο roll up πάνω στον Elias.



Στο main event, ο Braun Strowman είπε πως δεν μπορεί να περιμένει και κάλεσε τον Roman Reigns στο ρινγκ. Επίσης είπε πως θα διαλύσει τα πάντα στο HIAC και ότι αν ο Mick Foley τον εμποδίσει, αυτά που του έκανε ο Undertaker πριν από 20 χρόνια δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα του κάνει ο ίδιος. Η μουσική του Roman ακούστηκε αλλά εκείνος δεν φάνηκε. Ο Strowman τον έψαξε και τον πρόλαβε στο announce table εκτοξεύοντας τον πάνω στα LED lights της σκηνής. Ο Reigns απάντησε με superman punches και έριξε με samoan drop τον Monster Among Men από το announce table. Ο Reigns πανηγύρισε και μετά ήρθαν οι Ziggler και Mclntyre για να βοηθήσουν τον Braun να σηκωθεί.




Αποτελέσματα RAW 10/09/2018:

  • Η Nikki Bella νίκησε την Ruby Riott.
  • Οι Authors Of Pain επιβλήθηκαν σε local competitors.
  • Οι Drew Mclntyre & Dolph Ziggler επικράτησαν ενάντια στην B Team και παρέμειναν Raw Tag Team Champions.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Kevin Owens και Tyler Breeze έληξε με No Contest.
  • Οι Bobby Roode & Chad Gable νίκησαν τους Ascension.
  • Οι Ronda Rousey & Natalya επιβλήθηκαν στις Alexa Bliss & Mickie James.
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Elias.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος





Νεότερη Παλαιότερη