SmackDown Live 14/08/2018: Eight Years In The Making


Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο, εβδομαδιαίο μπλε επεισόδιο όπου οι εντάσεις ανάμεσα στην Women's champion και τις contenders έχουν ανάψει για τα καλά, η New Day οδεύει με φορά στο SummerSlam και ο AJ Styles δείχνει να είναι έτοιμος για τον αγώνα του στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με segment με την Becky Lynch, Charlotte Flair και την SmackDown Women's Champion Carmella. Η Champ ανέφερε πως έχει βαρεθεί να έρχεται συνέχεια Face-to-face με την Flair και την Becky και χλευασε την δεύτερη. Η Becky είπε πως στο SummerSlam αυτή θα κερδίσει και την Carmella και την Flair. H Flair ανέφερε πως η Carmella κάθε φορά πρέπει να κλέβει και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της. Υστέρα η GM του SmackDown Live Paige εμφανίστηκε και ανακοίνωσε πως θα έχουμε έναν tag team αγώνα με την Becky και Flair ενάντια την Mandy Rose και Sonia Deville.

Becky Lynch & Charllote vs Mandy Rose & Sonia Deville

Και οι δυο ομαδες μπήκαν δυνατά με αρκετά Tags. Η Flair απέφυγε ενα Kick και έριξε την Sonia με ένα Exploder Suplex. Οι Mandy και Deville γύρισαν τον αγώνα για λίγο με ομαδικά κόλπα και ένα δυνατό Knee στο πρόσωπο της Flair. Στο τέλος η Rose βρέθηκε κοντά στην νίκη με roll-up pinfall αλλα η Becky το αντιστρεψε σε Diss Arm her και πήρε την νίκη.



Κάθε λίγο βλέπαμε στο Titantron μερικά Promos μεταξύ του Daniel Bryan και του Miz όπου η κόντρα τους είναι γεμάτη εντάσεις και είναι πλέον πιο προσωπική από ποτέ και στο SummerSlam επιτέλους θα δούμε το Dream Match που περιμέναμε τόσα χρόνια.


Bludgeon Brothers vs Local Competitors

Οι tag team champions για άλλη μια φόρα κατέστρεψαν τους τοπικούς παλαιστες εύκολα και γρήγορα.


The New Day vs Sanity

Η Sanity είχε το πάνω χέρι καθώς διελυε τον Kofi. Η πορεία του αγώνα όμως άλλαξε όταν ο Kofi πέτυχε με ενα DDT τον Kyllian Day και κατάφερε να κάνει tag ωστε να μπει ο Xavier. O Xavier έριξε τον Wolf με Kicks και ήρθε κοντά στην νίκη με ένα DDT απο το top rope αλλά ο Eric έσωσε τον αγώνα. Τέλος ο Kofi έβγαλε εκτός τους Wolf και Young με ένα Splash στο ringside καθώς οι Xavier και Big E πήραν την νίκη με Up Up Down Down.




Aiden English vs Andrande Cien Almas

O Almas είχε το πάνω χέρι στον αγώνα αλλά ο Aiden κατάφερε να το αντιστρέψει για λίγο μετά από ένα δυνατό Clothesline και ένα Splash. Υστέρα ο Almas πήρε την νικη με Double Knees και Hammerlock DDT. Μετά τον αγώνα η Zelina Vega και ο Almas χλευασαν τον Rusev και την Lana και αυτοί ήρθαν στο stage και δήλωσαν πως στο SummerSlam αυτοί θα είναι οι νικητές.


Shelton Benjamin vs Jeff Hardy

Ο Shelton διελυε τον Jeff και βρέθηκε κοντά στην νίκη με ένα superplex αλλά ο Hardy έκανε kick out στο 2. Την νίκη κατάφερε να πάρει ο Jeff με Twist of Fate. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Shinsuke Nakamura και επιτέθηκε στον Jeff. Ο Nakamura επιχείρησε ενα Kinshasa αλλά ο Hardy εκανε Counter και τον πέτυχε με Twist of Fate και ύστερα χτύπησε με ένα swanton bomb.



Στο Main Event είδαμε τον WWE Champion AJ Styles να κάνει ένα Promo. Είπε πως εδώ και 20 Χρόνια ταξίδευε σε όλο τον κόσμο και πάλευε με τους καλύτερους και πως ο Joe είναι σοβαρός αντίπαλος και προσπάθησε να τον επηρεάσει ψυχολογικά. Ύστερα ο Joe εμφανιστηκε και διάβασε ένα γράμμα από το WWE Universe όπου έλεγε πως όσα είπε ο Joe πριν 2 βδομάδες ήταν αλήθεια και πως στο SummerSlam ο Joe θα κερδίσει και θα πάρει τον τίτλο που τόσο λαχταρά ο Styles.


Αποτελέσματα SmackDown Live 14/08/2018

  • Η Becky και η Charlotte νίκησαν την Mandy και Deville
  • Οι Bludgeon Brothers διέλυσαν τους τοπικούς παλαιστες
  • H New Day επιβλήθηκε στην Sanity
  • O Cien Almas κέρδισε τον Aiden English 
  • O Jeff Hardy κέρδισε τον Shelton Benjamin

Για το Ringside House, 
Νίκος Ασλανιδης.
Νεότερη Παλαιότερη